- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
CTEPBA, паўтаруся: злая вы.) Заінтрыгуеце, а потым маўчыцё.) Ну што ж такое!)
Але не, дык не.)
Пачакаем водгукаў мам тамтэйшых навучэнцаў. ) У нас тут такіх, як мінімум, двое.
) Калі не памыляюся.)
Але не, дык не.)
Пачакаем водгукаў мам тамтэйшых навучэнцаў. ) У нас тут такіх, як мінімум, двое.
а заяву напісаць?Не факт, что мы к нему попадём. Там 2 физика берут по 2 класса.
Kalinka, да хороший он физик, хороший))
Ну если тыыыы скааазааала..
имя-как-имя
Well-known member
Я вот об этом, когда про полюса. В лицее БГУ слабых нет, и даже сильным не всем удалось пробиться. Эти сильные, поступив в другие лицеи, и там получат свои 100 баллов и дипломы. Но среднюю температуру по больнице делают не они. Мне так кажется. Поэтому я останусь при своих двух полюсах. При этом полностью отдавая себе отчет, что уровень как преподавания, так и учеников в лицеях-не-БГУ может быть выше не только, чем у плохих школ, но и чем у неплохих гимназий...........
Дзяўчаты, а які прахадны ў выніку ў 1 ліцэі атрымаўся?
eva-78, вы пісалі, што ўжо сказалі закупіць нейкія дадатковыя падручнікі. Гэта менавіта вам ці ўсім, хто паступіў?
Вы пісалі, што яшчэ невядома, да каго з фізікаў трапіце. Выходзіць, гэтая літ-ра рэкамендаваная незалежна ад выкладчыка?
eva-78, вы пісалі, што ўжо сказалі закупіць нейкія дадатковыя падручнікі. Гэта менавіта вам ці ўсім, хто паступіў?
Вы пісалі, што яшчэ невядома, да каго з фізікаў трапіце. Выходзіць, гэтая літ-ра рэкамендаваная незалежна ад выкладчыка?
ай, Kalinka, тут у аўтсайдэры запісалі ўсе ліцэі апроч БДУ цалкам. А вы пра тых, хто з паўпрахадным паступіў.
А я думаю, што ўсё выдатна ў вашых дзяцей будзе.)
І ўжо пачынаю думаць, можа 40 хвілін прамым тралікам - колькі той дарогі? )))))
А я думаю, што ўсё выдатна ў вашых дзяцей будзе.)
І ўжо пачынаю думаць, можа 40 хвілін прамым тралікам - колькі той дарогі? )))))
k_ja_ra, я не побежала их закупать. Я жду 1 сентября. Но направленность и объем мне понятен. Я думаю, не, я даже слышала, что всем желающим было озвучено, какой сайт смотреть, в какой олимпиаде начинать участвовать. Сразу скажу, предвидя вопрос, мы поуа отдыхаем -))).
Kalinka, экзамен легче стал. Поэтому проходной вырос.
Kalinka, экзамен легче стал. Поэтому проходной вырос.
- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Поделиться: