Угу. Ну гузіку RU ўнізе панелі.трэба дадаць у наладах вiнды беларускую раскладку
- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
имя-как-имя
Well-known member
Слу, а калі па такой візе ў Парыж? Капец шенгену на будучыню, ці як?
Согласно принципам, регулирующим компетенции в рамках Конвенции о применении Шенгенского соглашения, Посольство Литовской Республики в Минске для рассмотрение принимает заявление о выдаче Шенгенской визы только тогда, когда:
- Литовская Республика является основной целью поездки.
- В случае намерения посетить несколько государств-членов Шенгенского соглашения и в Литовской Республике планируется пребывать преимущественно.
- Невозможно однозначно определить страну основного пребывания и въезд в Шенгенскую зону будет осуществлен через Литовскую Республику.
имя-как-имя, намякаеш, што тэарэтычна мажліва?
У мяне дзеці ў Дысней-лэнд усё просяцца. Мара ў іх, панімаш (с)
Дык чухаю патыліцу, якія варыянты ёсць.)))
Можна ж было б тады і гэты танны пералёт пашукаць...
Ну...калі добрыя людзі носам тыкнуць, дзе шукаць.
katia-ka, ну як атрымаецца. Пакуль чыста думаю.)
У мяне дзеці ў Дысней-лэнд усё просяцца. Мара ў іх, панімаш (с)
katia-ka, ну як атрымаецца. Пакуль чыста думаю.)
Не,не капец,чаму? Але першы раз лепей перасекчы мяжу менавіта з Літвой,калі ў цябе літоўская віза.Прыкладам,едзеш на цягніку ў Вільню,а там на самалёцік і ляці сабе ў ПарыжСлу, а калі па такой візе ў Парыж? Капец шенгену на будучыню, ці як?
имя-как-имя
Well-known member
далучаюся)))))subaru, віншую!!!!!![]()
Як і абяцала.У мяне дзеці ў Дысней-лэнд усё просяцца. Мара ў іх, панімаш (с)
Калі ты зробіш літоўскую аднакратку, то табе лепш за ўсё і ляцець зь Вільні. Тым больш, што гэта і таньней у разы.
Калі паляціш зь Менску, то тэарэтычна могуць быць траблы. Літоўцы апасьля могуць запытацца, а чаму гэта вы ў Літву праз Францыю паехалі
Ну і пра нашых нельга забываць.
А зь Вільні - села і паляцела як дзевачка
Пошук квіткоў на самалёт я звычайна раблю на skyscanner.ru ці на bravoavia.ru
Там я гляджу, што і як, а купляю, звычайна, на сайце самой авіякампаніі.
Самы танны пералёт звычайна ў ryanair i wizzair
але можна нарвацца на прыемные кошты і ў "звычайных" кампаній.
але рэальна яна не патрэбная. Канешне, для супакою можна ўзяць.на сайце ў спісе даведка ёсць.
subaru, далучаюся да віншаваньняў
слу, ну у мяне дрэнна з матэматыкайТо бок, прыкладам, на 3 дні на 4-х чэлаў я магу прынесці выпіску са сваёй карткі Віза ўмоўна на 6 млн?
І яшчэ. Я ня ў тэме, ці пракаціць выпіска, дзе стаіць валюта бел. рублі. Проста ніколі не сутыкалася з такім.
да 14 дзён - не.І бронь гатэля насамрэч не патрэбная?
Последнее редактирование:
Спадарства. Добрага дню.
У мяне тута ідэйка з'явілася... :blush1:
Не тое, каб немагчыма было рабіць гэтага самастойна і не тое, каб свежая... Карацей, не судзіце строга, калі што...
Проста я за сабой прызнаю пэўную залежнасць ад сямейства, як у станоўчым, так і ў адмоўным сэнсе. У адмоўным - аддаю яму часу мажліва больш, чым варта б было прыстойнай спадарыні.
) А ў станоўчым - інфа адсюль цікавіць, вабіць, запамінаецца і ўплывае на мяне болей, чым з любых іншых месцаў разам узятых.) Дык хочацца гэта пакарыстаць, што называецца. 
Чаму б нам не зладзіць тут, у гэтай тэмцы праекцік "бел. крылаты выраз/фразеалагізм/нар. мудрасць штодня"?
Ну, скажам, абіраем нейкі выраз і кожны з прысутных ( хто мае жаданне безумоўна) распавядае якую-небудзь гісторыйку, ці выпадак з жыцця, ці яшчэ якую трасцу-хваробу, але так, каб гэты выраз/мудрасць былі ўжытыя?
І практыка моўная і выраз запамінаецца, бо іначай...у маім выпадку - прачытаў, як быццам запомніў, на заўтра забыўся...(
А так...глядзіш, спроба - не хвароба
мо і адкладзецца больш грунтоўна?)
Назаўтра - іншы выраз і г.д.....
Як "базу" можна прапанаваць тут http://slounik.org/sanko/
тут http://knihi.com/none/Prykazki_i_prymauki.html
. Нешта больш аўтэнтычнае і на ўласныя, мажліва, вушы пачутае, толькі вітаецца.
Але пажадана б абіраць найбольша трапныя і карыстаныя выразы. Усяго ўсё адно не падняць...
п.с. як файл пдф прышпіліць, ведае хто?
Не тое, каб немагчыма было рабіць гэтага самастойна і не тое, каб свежая... Карацей, не судзіце строга, калі што...
Проста я за сабой прызнаю пэўную залежнасць ад сямейства, як у станоўчым, так і ў адмоўным сэнсе. У адмоўным - аддаю яму часу мажліва больш, чым варта б было прыстойнай спадарыні.
Чаму б нам не зладзіць тут, у гэтай тэмцы праекцік "бел. крылаты выраз/фразеалагізм/нар. мудрасць штодня"?
Ну, скажам, абіраем нейкі выраз і кожны з прысутных ( хто мае жаданне безумоўна) распавядае якую-небудзь гісторыйку, ці выпадак з жыцця, ці яшчэ якую трасцу-хваробу, але так, каб гэты выраз/мудрасць былі ўжытыя?
І практыка моўная і выраз запамінаецца, бо іначай...у маім выпадку - прачытаў, як быццам запомніў, на заўтра забыўся...(
А так...глядзіш, спроба - не хвароба
Назаўтра - іншы выраз і г.д.....
Як "базу" можна прапанаваць тут http://slounik.org/sanko/
тут http://knihi.com/none/Prykazki_i_prymauki.html
. Нешта больш аўтэнтычнае і на ўласныя, мажліва, вушы пачутае, толькі вітаецца.
Але пажадана б абіраць найбольша трапныя і карыстаныя выразы. Усяго ўсё адно не падняць...
п.с. як файл пдф прышпіліць, ведае хто?
не, у Менску даюць адразу на год. і зараз так і тады было.Я маю на ўвазе, што чула, што як быццам палякі не хочуць так запраста, як раней, гадавыя візы даваць. Прынамсі першы мульцік. Максімум паўгода, і то і 3 месяцы.
гэта, калі з Менска ехаць у Брэст, то дадуць на поўгады, прычым у незалежнасці ад таго колькі у цябе да гэтага мультоў было. Ціпа дзе прапісаны, там і рэгіцца трэба ))) "сваім" у Брэсце на год даюць.
у меня потребовали и взялинекаторыя, прауда, бяруць даведку з працы, але яна не патрэбная
в списке она есть
Таня, ты першая з усех маіх знаёмых, хто яе увогуле браў з сабой.у меня потребовали и взяли
У цябе строга спыталіся:"Дзе даведка?" ці ты проста працягнула яе з усімі докамі і цёценька забрала ўсё, што было?
гыыыыТаня, ты першая з усех маіх знаёмых, хто яе увогуле браў з сабой.
ну ня ведаю. Можа я яшчэ и першая каму дали на 16 дзён?
надо было просить больше
так прыкладнаУ цябе строга спыталіся:"Дзе даведка?"
я каждый док показывала и спрашивала: "это надо? а это??" бронь не брали, справку взяли с фразой "да.. надо"
віншую.ну ня ведаю. Можа я яшчэ и першая каму дали на 16 дзён?
можа проста я ніколі не пыталася? І не прыкладала яе?я каждый док показывала и спрашивала: "это надо? а это??" бронь не брали, справку взяли с фразой "да.. надо"
Міліянер Карэйка?надо было просить больше
дык аднолькава ж 60.Міліянер Карэйка?
То і добра.не, у Менску даюць адразу на год.
Не, ну там жа ў любой валюце тэарэтычна выпіску можна ўзяць. Яно ж аўтаматычна пералічваецца.Я ня ў тэме, ці пракаціць выпіска, дзе стаіць валюта бел. рублі.
Я мела на ўвазе, гаворка пра звычайную Візу класік?
А дзецям візы таксама 60 еўра? Я пра аднаразовыя?
А што вы там рабілі столькі, ці таксама яшчэ куды далей ламануліся?Можа я яшчэ и першая каму дали на 16 дзён?
Рызыковая ты. Так можна было 60 еўра і кату пад хвост выкінуць...можа проста я ніколі не пыталася? І не прыкладала яе?
Падала докі, а візу не далі. Маўляў, даведачкі-та а і няма.
Дык французская амбасада ў Менску ёсцьУ мяне дзеці ў Дысней-лэнд усё просяцца. Мара ў іх, панімаш (с)
любая міжнародная картка.Я мела на ўвазе, гаворка пра звычайную Візу класік?
да 12 год бясплатна. Што аднаразовая,што мульці.А дзецям візы таксама 60 еўра? Я пра аднаразовыя?
калі ім чаго не хапае, яны адразу гавораць, што патрэбна яшчэ тое і тое. данесьці не праблема.Падала докі, а візу не далі. Маўляў, даведачкі-та а і няма. ))
дык грошай на картцы павінна быць болей, калі больш дзен. Дый й ночыць там не надта таннадык аднолькава ж 60.
???????А што вы там рабілі столькі, ці таксама яшчэ куды далей ламануліся?
я про литву
это банально 2 недели с выходными по выходные 14+2
- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Поделиться: