- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Не уверена, что если они там есть, то это будет известно общественности, ИМХО.вопрос не в доступности или не доступности. А в том, что если нет ракетных войск там базирующихся, то такого быть не может
Igra, для меня скорее странно, что это всплыло сейчас. и что при отсутствия какой-либо информации с выдвижением лидирующей версии начался такой кипишь и всплывают факты, которые никак не рассматривались и не на что не влияли в тот момент.
Magda, я ўвогуле падумала, што гаворка пра чарговыя карыкатуры Шарлі. Ужо на тэму расійскага самалёта.
І пра французаў там не было ні слова.
У мяне Я-Шарлі ўвогуле з расіяй асацыюецца.
А так...відавочнага я не адмаўляю, не.
Сумнеўны пост быў, чаму і перапытала, што там маецца на ўвазе.)
Чэл паясніў. Мяне задаволіла.)
Па шчырасці шоў і праўда месцамі мае месца. Толькі не ў нацый. А ў людзей.круто что не
І пра французаў там не было ні слова.
У мяне Я-Шарлі ўвогуле з расіяй асацыюецца.
А так...відавочнага я не адмаўляю, не.
Сумнеўны пост быў, чаму і перапытала, што там маецца на ўвазе.)
Чэл паясніў. Мяне задаволіла.)
Вот особенно это, не?Igra, паясню. У той цытаце - праўда.
И никого не задевает же - значит добра усё, "кагбэ" (с)Две тысячи не б**дей на 120 дееспособных миллионов
С чего вдруг, если не секрет?У мяне Я-Шарлі ўвогуле з расіяй асацыюецца
Частка, якая тычыцца Расіі - праўда. Хоць і пададзеная, мажліва, не мегакарэктна. Хоць адзін пункт сапраўднаму становішчу рэчаў не адпавядае?непонимаю. Правда, на мой взгляд, априори включает в себя корректную подачу. Иначе она становится трактовкой...
Роўна як праўда тое, што загінулых сіламі расійскіх МНС будуць дастаўляць да месцаў пахаванняў. Беларуса, прыкладам, ужо даставілі. І частку кампенсацыі выплацілі.
Рызыкну выказаць здагадку, што гэта стандартная практыка пры такіх трагедыях. А не расійскі подзвіг.
и какой наций нации свойственно быть "б**дями":какой нации свойственно устраивать шоу из трагедии
Две тысячи не б**дей на 120 дееспособных миллионов
Думаю, ніякай. Уласціва, напэўна, паасобным людзям. Тым жа СМІ, прыкладам. Хаця ў іх і праца такая.какой нации свойственно устраивать шоу из трагедии
Приведенный мною пункт прокомментировать, кроме как "не мегакарэктна", не можете?Хоць адзін пункт сапраўднаму становішчу рэчаў не адпавядае?
И, кстати, про ваши российские ассоциации в связи с "Я Шарли":
https://ru.wikipedia.org/wiki/Je_suis_CharlieJe suis Charlie
«Je suis Charlie» ([ʒə sɥi ʃaʁ.li]; рус. Я — Шарли) — слоган, употреблявшийся сторонниками свободы слова после нападения террористов на редакцию французского сатирического журнала Charlie Hebdo.
Не ведаю.) Напэўна, таму, што памятаю гэту акцыю ў Расіі. Плюс напісанне па-руску робіць аўтаматычнай адсылку туды, а не ва Францыю.)С чего вдруг, если не секрет?
Я пра свае асацыяцыі, калі што.) На тое, што яны правільныя, не прэтэндую.)))
вось. Заўважце, пра французскую нацыю ні слова.слоган, употреблявшийся сторонниками свободы слова после нападения террористов на редакцию французского сатирического журнала
Напэўна, таму, што памятаю гэту акцыю ў Расіі.
k_ja_ra,а французское 4-х миллионное шествие с главами правительств впереди колонны не помните?
штосьці было такое, так.а французское 4-х миллионное шествие с главами правительств впереди колонны не помните?
Zoryana, я на вашае пытанне адказала, чаму ў мяне такая асацыяцыя? Вы хочаце мне давесці, што яна ў мяне няправільная? То я не спрачаюся.) Але якая ёсць.
Карацей, ваш сумнеўны пост прачытаўся мне не так адназначна, як Магдзе. Таму я і перапытала.
Кроме того, что слоган на французском, автор его - француз, возник слоган в связи с французскими событиями вокруг французского журнала и вызывал многомиллионное шествие в Париже. А так да, ничего французского больше в нем нет, конечно. И ваша ассоциация самая правильная, кто ж спорит-то.Заўважце, пра французскую нацыю ні слова.
)))))))))И ваша ассоциация самая правильная, кто ж спорит-то.
І гэта пры тым, што я двойчы напісала, што на гэта не прэтэндую. ) Ну вось і як так можна чытаць і размаўляць.)
- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Поделиться: