Прывітанне! Зараз мы чакаем другое дзіцятка. І вельмі хацелася б стварыць кампанію цяжарных, якія рыхтуюцца да новага жыцця і асэнсавана падыходзяць да такой падзеі, як роды, для рэгулярных сустрэч, дзе можна было б дзяліцца сваім вопытам і даведвацца пра штосьці новае. Акунуцца, так сказаць, у цяжарную ауру Таму запрашаю зацікаўленых да сябе на гурток для цяжарных. Да сябе, таму што планую праводзіць сустрэчы раз на тыдзень у нас - у прыватным доме, што ў слуцкім напрамку 20 км ад Менску. Пажадана па суботах удзень, тады я змагу забіраць 4ох дзяўчат на машыне.
Прапаную наступныя тэмы да абмеркавання:
1. Фізіялогія цяжарнасці
2. Псіхалагічная падрыхтоўка да родаў
3. Фізічная падрыхтоўка да родаў
4. Роды: натуральны падыход, праца ў родах
5. Пасляродавы перыяд: догляд за сабой і нованароджанным
6. Грудное выкормліванне
7. Слінгі + майстар-клас па пашыву і нашэнню
8. Прышчэпкі
9. Любыя іншыя тэмы
Па жаданню ўдзельніц можна запрасіць на гурток спецыялістаў па некаторых тэмах (кансультанта па ГВ, акушэрку, педыятара, інструктара па ёзе для цяжарных)
Зусім нядаўна я праслухала онлайн-курс акушэркі Дар'і Стральцовай для цяжарных, магу падзяліцца аўдыёматэрыяламі Увогуле ёсць шмат ідэй, як зрабіць сустрэчы цікавымі - гарбаткі папіць на на свежым паветры на тэрасе, пазаймацца карыснымі практыкаваннямі на траўцы ў садзе, папрактыкаваць метады рэлаксацыі пад музыку і са свечкамі... вось неяк так. Карацей, далучайцеся!
Распачаць заняткі можна адразу, як назбіраецца 4 жадаючых.
Для тых, хто зацікавіўся, мой тэл (029) 878 33 68
Ці пішыце на скрыню schaeferliza@gmail.com
Ліза.
ps. можна заняткі праводзіць і па-расейску, калі так зручней будзе большасці
Прапаную наступныя тэмы да абмеркавання:
1. Фізіялогія цяжарнасці
2. Псіхалагічная падрыхтоўка да родаў
3. Фізічная падрыхтоўка да родаў
4. Роды: натуральны падыход, праца ў родах
5. Пасляродавы перыяд: догляд за сабой і нованароджанным
6. Грудное выкормліванне
7. Слінгі + майстар-клас па пашыву і нашэнню
8. Прышчэпкі
9. Любыя іншыя тэмы
Па жаданню ўдзельніц можна запрасіць на гурток спецыялістаў па некаторых тэмах (кансультанта па ГВ, акушэрку, педыятара, інструктара па ёзе для цяжарных)
Зусім нядаўна я праслухала онлайн-курс акушэркі Дар'і Стральцовай для цяжарных, магу падзяліцца аўдыёматэрыяламі Увогуле ёсць шмат ідэй, як зрабіць сустрэчы цікавымі - гарбаткі папіць на на свежым паветры на тэрасе, пазаймацца карыснымі практыкаваннямі на траўцы ў садзе, папрактыкаваць метады рэлаксацыі пад музыку і са свечкамі... вось неяк так. Карацей, далучайцеся!
Распачаць заняткі можна адразу, як назбіраецца 4 жадаючых.
Для тых, хто зацікавіўся, мой тэл (029) 878 33 68
Ці пішыце на скрыню schaeferliza@gmail.com
Ліза.
ps. можна заняткі праводзіць і па-расейску, калі так зручней будзе большасці