Лицей БГУ. часть 2

• Автор темы Автор темы Kavita
  • Дата начала Дата начала
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
з 2021 года такую статыстыку перасталі паказваць. Таму што яна, мякка кажучы, стала сільна небеспяечная. Калі вам раптам цікава, што было да 2021, магу падзяліцца, засталося на тэлефоне яшчэ з тых часоў
зараз хіба асобныя факультэты БДУ у сваіх статыстыках прыёму згадваюць, колькі ліцэістаў да іх прыйшло. Прынамсі, я такое дакладна бачыла.
самі ж дзеці паміж сабой па сваіх профілях +- ведаюць, дзе іх "бацькі" ці аднакласнікі

п.с. паглядзела, нават у лепшыя часы ў БДУ ішла +- палова ліцэістаў. Яшчэ чвэрць у іншыя вузы РБ, чвэрць - у замежжы
выпуски первых 10 лет в БГУ шли, и были знатно оверквалифайд конечно...
Хотя толковые детишки догоняли, Но остановившееся в развитии высшее образование конечно дождалось

Я где-то статистику эту видела, но не помню где. В 2021 провал, в 2022 немного получше. Но менее 50%.
Про полупрофиль - не во всех специальностях есть. У моей ИФ это математика.

Я где-то статистику эту видела, но не помню где. В 2021 провал, в 2022 немного получше. Но менее 50%.
Про полупрофиль - не во всех специальностях есть. У моей ИФ это математика.
На ифе матешу я бы не называла полупрофилем - оч сильный уровень, считайте полный профиль и без факультов, а в программе.

На сайце ліцэя ёсць гід па профілях, дзе на кожным профілі ёсць вучэбны план. У ім выдатна відаць, дзе звычайны, а дзе павышаны кампанент. Частка профіляў мае не 2, а 3 профільныя прадметы, а філолагі ўвогуле 4. Вось толькі не ведаю, ці ўсе з іх пішуць у атэстат.

На ифе матешу я бы не называла полупрофилем - оч сильный уровень, считайте полный профиль и без факультов, а в программе.
все так. но формально это полупрофиль. но вроде бы будет для поступления признаваться полноценным профилем

Фактически данные молодые люди могут поступать без экзаменов на любую специальность, на любой факультет, где профильный предмет является первым для поступления и по нему имеется 9 баллов.
Які ж ён усё ж коснаязычны...словы ў сказы зусім не складваюцца.

Мяркуючы па ўсім, можна паступаць на спецкі, дзе першы профільны адпавядае аднаму з профільных прадметаў у ліцэі

Які ж ён усё ж коснаязычны...словы ў сказы зусім не складваюцца.

Мяркуючы па ўсім, можна паступаць на спецкі, дзе першы профільны адпавядае аднаму з профільных прадметаў у ліцэі
"География" поступления расширяется.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху