мамская ўзаемадапамога\самаадукацыя

Nadzeyka

New member
Мамкі, сіжу ў дэкрэце, сыну 1.3. Хачу нямецкую мову вучыць:) Мо хто валодае ведамі (падручнікі, аўдыёзапісы ёсць у мяне). Хачу з кім-небудзь вучыць (альбо як я з нуля, ці лепшы варыянт - ужо хаця б з не пачаткоўцам). На курсы не пайду, бо праз 3 месяцы другое нарадзіцца. Пажадана раён Серабранкі, шукаю партнёра - маму з дзіцём прыкладна такога ж узросту. Можна ў нас дома, а магу пад'ехаць, куды скажыце:) . Ды й дзеці хай сацыялізуюцца, пакуль мамы занятыя:rtfm:

Nadzeyka

New member
Аліна, не пазнала цябе)))
я з табой, як прафесіяналам, не разлічуся:) У сэнсе ў мяне былі думкі арганізаваць нешта кшталту, вы мне карыснае - я вам.
Я магу з таго, што можа спатрэбіцца патэнцыйным жадаючым 1) пісаць кантрольныя па матану, дыфурам і гд, ці дапамагаць з засваеннем матэрыялу, 2) дапамагаць з софтам (аля прыцягнуць і пераставіць вінду ці антывірус), 3) ну ці там пэўны час гуляць з дзіцямі, калі другой маме трэба збегчы 4) ці на тых жа ўмовах падцягваць ангельскі :)
Дзякуй за прапанову)) але яшчэ і твая занятасць бянтэжыць)
зы калі не перадумала, я буду шчасліва :)

Рыбешка

New member
Nadzeyka,
Nulka,

девочки! как вы здорово па-беларусску размауляеце! приятно вас читать:))))

Гестия

New member
Да, грустно у нас дела обстоят... Как кто на белорусской "мове " заговорит, дык значит Якисцьци не таки... ци мне здаецца...
Я вот ребенку колыбельные пою белорусские, сказки понемногу читаю, да в деревне с бабульками пожили-поболтали. Вот и все богатство...Грустно. Во дворе-никто не разговаривает. Ни души. Мамки жалуются, что детям в школе трудно, в театре спектаклей не понимают. Во какие ужасти. Самосознание-нуль.
Девчонки-молодцы.
Извините, что не в тему...

Nadzeyka

New member
Дашенька , ды можна так: Вы нам нямецкую, а мы Вам і Вашым дзецям - беларускую :yes:

Дашенька

New member
Nadzeyka,
я подумаю:) надо время поискать.
ОФФ посмотрела на вашу линеечку-это ж надо, у меня дочка старше вашего сына на 4 месяца, а у вас уже вот-вот еще пополнение! восхищаюсь!

Сверху