katia-ka, 
)) 11м2 сапраўды на кавярню не цягнуць...
Тормаз я. Відэа ж на НН.Зусім маленькае памяшканне?
Тормаз я. Відэа ж на НН.Зусім маленькае памяшканне?
Ну, можа, 2*2 метры для наведвальнікаўЗусім маленькае памяшканне?
нам квiткоў не хапiла
на рукі ж нельгамалую на рукі?
У старэйшай заняткi( Толькi з ТацянайMrs_yanf, малую на рукі? Ці старэйшая пас?
Нас не заўважылi?Увага! Засталіся яшчэ 2! Налятайце, дзяўчаты.....
Ужо не.Засталіся яшчэ 2!
Берта, пішу цыдулку ў прыват.а як перадаць,
Веру.Пра фанетычны разбор не памятаю, хлусіць не буду. Але тое, што вымаўленнем як такім (не-ня, без-бяз +змякчэнні ўжо названыя) у жыцці ніхто не займаўся - факт.
ты пішы, а я таксама паслухаю)))У мяне да філолагаў куды больш цікавых пытанняў дафіга...)
Квіткі каштуюць 15 тыс. Як у касе.
Ну вось, прыкладам, дзеясловы: аказацца, апынуцца...ты пішы, а я таксама паслухаю
па мне трэба адназначна "аказалася", а не "апынулася". Так сама ў выразах кшталту: "аказалася, што ён жыве побач".паездка аказалася вельмі дарэчы
Апынуцца (рус. очутіться) - калі пра чалавека ідзе гаворка. "У марах я зноў апынулася ў Парыжы".... )))) "Раптам мы апынуліся на незнаёмай вуліцы"...Ну вось, прыкладам, дзеясловы: аказацца, апынуцца...
менавіта так - аказалася.паездка аказалася вельмі дарэчы
Пасаваць - дзеяслоў такі больш гутарковы. Так, пра адзенее , калі гаворка яго ўжываюць. Яшчэ - "Так позна не пасуе ісці ў госці". Тут у сэнсе - рус. - "не подобает". Ужываецца дзеяслоў, калі такі сэнс рус - не подобает, не соответствует."пасаваць" і "падыходзіць
як я разумею не зусім. Больш правільна не падыходзіць.аўтобус: "34-ы мне якраз пасуе
Зоркі сышліся вось так...... што ж рабіць. .... )))))))нам Вашая тэрміновая паездка аказалася вельмі дарэчы
Не чула ў такім сэнсе...Цікава...Неяк мне тут "не варта" бліжэй...Так позна не пасуе ісці ў госці"
Варта. Дзеля таго, каб свае уражаннi мець. Мне гэтыя пастаноукi спадабалiся. Амаль у кожнай ёсць некi фiласоускi сэнс. I з такого спектакля выходзiш з рознымi думкамi адносна сям`i, грамадства, сэнса жыцця цi адносiн з дарослымi.Слухайце, дзяўчаты, а хто-небудзь хадзіў на дарослыя спектаклі ТЮГа? Там ёсць спектаклі ад 16 год. Гэта што? Для падлеткаў ці звычайныя дарослыя пастаноўкі?
Вымушаная прызнацца, што не тое, што не была на падобных спектаклях там, а нават не ведала пра іх існаванне...
Варта схадзіць, як лічыце?