Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
глядзі прыват)katia-ka, а прывітанне мабыць шпіёны перапынілі.... ))))) Няма!
не, гэта адна з iх новых пастановак, не паспела яшчэ))Таму і зацікавілася дарослымі пастаноўкамі таксама. Бліжэйшая - "Аднакласнікі". Не глядзела часам?
Не, ты проста выкладваеш вельмі карысную інфармацыю.я ўжо зразумела, што я сама з сабой тут размаўляю.
Схадзілі. Спектакль проста выдатны, малой вельмі спадабалася, і сама я расчулілася да слёз. Раю!Мы 30-га на "Дзюймовачку" ідзем, на 11
Хэх, ну чаго ж яны гэтак адначасова...))Вось толькі ўчора з Бертай гаварыла пра тое, а не махнуць лі ў Польшчу, і тут намалявалася падстава для вандроўкі))))
дык гэта... з Вільні на перакладных у БеластокХэх, ну чаго ж яны гэтак адначасова...
Так, трэба выбрацца-такі....Проста абажаю гэты тэатр.))) Што не спектакль - дык цуд, як па мне. ))) Аўтару музычнага афармлення літаральна кожнага спектакля - рэспект. )
Млін..тут бы хаця б на прамых і ў Менск.з Вільні на перакладных у Беласток
Усе разрулюецца як мае быць)) Не хвалюйся)Млін..тут бы хаця б на прамых і ў Менск.
А хіба можна не праз Літву вяртацца? А віза ўсяго толькі да 28-га(((. Нешта сумняваюся, што рэальна паспець...дык гэта... з Вільні на перакладных у Беластокі ўжо віза ёсьць)))
Ну чыста тэарэтычна, так.Ёсць нейкія электрычкі, якія праз мяжу з Літвы ў Беларусь ідуць?
распавядзі Кьяры, дзе брала))Ды і квіткі на цягнік з Вільні ёсць ужо