4 дзіцёнкаў з аднаго класа пэўнай гімназіі перайшлі ў прыватную школу, а не проста разбегліся па іншых школах-гімназіях. Па-вашаму, гэта шэраговая і нічым не адметная з'ява? Па мне, гэта кажа аб тым, што дзеці, дакладней, іх бацькі, яўна няпростыя. Адпаведна, не зусім простая і гімназія, у якой яны так масава і агулам вучыліся.На самом деле, это ни о чем не говорит кроме того, что дети сильные. У нас пять детей из одной школы (из одного ли класса не знаю, не уточняла, но из одной параллели, что очевидно).
4 дзіцёнкаў з аднаго класа пэўнай гімназіі перайшлі ў прыватную школу, а не проста разбегліся па іншых школах-гімназіях. Па-вашаму, гэта шэраговая і нічым не адметная з'ява? Па мне, гэта кажа аб тым, што дзеці, дакладней, іх бацькі, яўна няпростыя. Адпаведна, не зусім простая і гімназія, у якой яны так масава і агулам вучыліся.
то бок зараз там пустыя класы?Уровень обучения откровенно слабый, и кто мог финансово и хотел крепкую базу знаний забрали детей в 100 баллов. А кто не смог , те детки ушли в другие учебные заведения и на индивидуальный план.
я ведаю пра яе значна раней. Школа для няпростых дзяцей-мажораў.)Нет той гимназии, что была 10 лет назад, а слава идет с тех времен.
то бок зараз там пустыя класы?
я ведаю пра яе значна раней. Школа для няпростых дзяцей-мажораў.)
Падазраю, астаткі той славы мы і назіраем. Не з кожнай гімназіі па 4 чалавекі з класа ў прыватныя школы сыходзяць. Нават пры яе слабасці.
прыкладна вось гэта:а что вы подразумеваете под словом "непростые"?
і нічога кепскага. Маюць права. )Не з кожнай гімназіі па 4 чалавекі з класа ў прыватныя школы сыходзяць. Нават пры яе слабасці.
"не супраць" или "ня супраць" ?вы не супраць?
Девочки, раз про 24ю зашла речь, а никого нет в теме, кто там сейчас в началке?
Мне младшую надо в первый класс, а про началку ничего не нашла. Мы не мажоры, но гимназию эту рассматриваем.
Офф. Можно вопрос про мову?
"не супраць" или "ня супраць" ?
что-то я последнее время часто вижу в белорусских текстах "ня"...
удакладню на ўсялякі выпадак, каб раптам ніхто не заблытаўся. Заўжды пры асобным напісанні.Не и без всегда пишется с е,