Што рабіць з шалікам?

Stasia

New member
Прыехаў мой дзідзік. Я, як жанчына сквапная, замовіла 7 памер. І вось цяпер праблема. Я маю такія хвасты, што нават абкруціўшы іх вакол таліі 2-3 разы, яны ўсё адно валочацца па зямлі( толькі ў крыжы пад кішэняй больш-менш).
Рэзаць? Неяк у мяне покуль рука не падымаецца.
Якія яшчэ могут быць варыянты?

green

New member
Прыехаў мой дзідзік. Я, як жанчына сквапная, замовіла 7 памер. І вось цяпер праблема. Я маю такія хвасты, што нават абкруціўшы іх вакол таліі 2-3 разы, яны ўсё адно валочацца па зямлі( толькі ў крыжы пад кішэняй больш-менш).
Рэзаць? Неяк у мяне покуль рука не падымаецца.
Якія яшчэ могут быць варыянты?

:)
А які дзідзік?
Здаецца, варыянт адзін - рэзаць. Каб у нас у Мінску было шмат дзідзікаў, як у Маскве, напрыклад, можна было б паспрабаваць памяняцца з кім-небудзь.
Затое з абрэзанага можна будзе май пашыць. Або рукзачок :)

Stasia

New member
Standart Red. Май? Ды там цэля кальцавы, здаецца, атрымаецца.

brjukva

и все таки верю в Добро..
Вот и я подумала, что можно сделать кольцевой, почитайте на слингоконсультанте(кажется) девченки делали, из одного шарфа 2 кольцевых.

bigeye

Трайбл Дива
Здаецца, выйсце адно...рэзаць і шыць што-небудзь патрэбнае ў гаспадарцы :)

brjukva,
зачем 2 кольцевых, если маме ведь шарф? :)

Stasia,
концы можно обматыват вокруг себя. Можно и вариант green., если не жалко резать

Stasia

New member
Абматваць вакол сябе? ДЫк я ж кажу, што нават калі 3 разы абматаць, усё адно па падлозе валочацца. І гэта ў Цібетскім крыжы, а калі больш простыя намоткі, то ооооооо...

Аник

New member
Stasia,
зрабiць два шалiка - доугi i кароткi. у кожнага з iх есць свае прывабныя асабiстасьцi. для кароткага-рэбоза хопiць 2.5 -2.7 м. Нават 2.3 дастаткова. Але перад тым як рэзаць, трэба паспрабаваць завязаць як картокi (хвасты няхай застануцца) - ды паглядзець - цi зручна Вам так, ды колькi засталося хвастоу.
паглядзець на выкарыстанне кароткага можна тут
http://desinly.livejournal.com/14530.html

Naya

ВолшебНая на всю голову
Аник написал(а):
Stasia,
зрабiць два шалiка - доугi i кароткi. у кожнага з iх есць свае прывабныя
или 1 шарф + карман (1,5 метра там с лихвой хватит).
У меня почти похожая проблема. покупала через инет Хопп было написано 4,9 м, оказалось 4, 6, мне немного не хватает. Но мне хуже(((((

brjukva

и все таки верю в Добро..
Stasia,
спросите у Dormouse, вроде для нее спец-но заакзывали длинный слинг-шарф и до сих пор он был самый большой в беларуси.Маша и медведи- писала где-то.

Stasia

New member
Дык у мяне ўжо ёсць кішэня, флісавая. Я задумваюсь над варыянтам.
Шалік+ зрабіць з рэштак заплечнік.

Hell

New member
skygirl,
супер! Надо будет попробовать, а то я уже переживала, как мы летом носиться будем.

Lacrimosa

New member
Еще есть идея из остатков сделать бахилы на ножки ребенку, декорировать сумку, ну и по косынке на обе головы :)

Сверху