Ленчик написал(а):НАТАШКИН, на машине не ездили, но трансфер- это доставка из аэропорта (вокзала) в отель. Если на машине - отпадает.
Для транзита нужна еще румынская виза 35 долл.
Медстраховка - 9 долл. на взрослого по-моему в любой страх. компании.
Виза ? Если дикарем ехать надо искать агентство через которое визу откроют. В таком случае это 20 евро. Если через посольство самостоятельно - говорят надо приглашение (?) и стоит вроде 50 евро.
Я не адпачывала ў Балгарыі, але мне падаецца, што асноўныя "тэхнічныя" асьпекты аднолькавыя. Шукаеце апымальныя рэйсы-стыкоўкі (напрыклад, skyscanner.ru). І шукаеце жыльлё, дзе ёсьць магчымасьць заказаць трансфер з аэрапорта.Хотелось бы почитать (если таковые есть) про самостоятельны отдых в Болгарии при перелете на самолете.
але мне падаецца, што асноўныя "тэхнічныя" асьпекты аднолькавыя.
на раз-два) трэба толькі міжнародная картка з магчымасьцю разлічвацца ў інтэрнэце.Легко ли заказать/выкупить авиабилеты самостоятельно
навошта ў турфірме? ці вы хаціце чартэрам?выкупить авиабилеты в турфирме
не зусім зразумела сэнс. Але трансфер я бы заказвала ў гаспадара апартаментаў.выкупить авиабилеты самостоятельно на трансфер в Болгарию? как от аэропорта самостоятельно добираться до отеля?
тэарэтычна, канешне, праблемы могуць ўзьнікнуць дзе хочаш. Але калі бронь падцьверджана карткай, то ўсё павінна быць ок.нет ли проблем с отелями при самостоятельном заселении? и т.д.
навошта ў турфірме? ці вы хаціце чартэрам?
не все отели предоставляют трансфер ((не зусім зразумела сэнс. Але трансфер я бы заказвала ў гаспадара апартаментаў.
смотрю на букинге - сейчас много отелей с отменой брониорвания и без карточек предоставляют бронь номеров.тэарэтычна, канешне, праблемы могуць ўзьнікнуць дзе хочаш. Але калі бронь падцьверджана карткай, то ўсё павінна быць ок.
вот и хотелось бы почитать "практические " историии о самостоятельном путешествиитэарэтычна, канешне, праблемы могуць ўзьнікнуць дзе хочаш.
так выбірайце той, што прадастаўляе. Бо, думаю, вам не захочацца шукаць аўтобусны прыпынак і ехаць па незнаемай краіне невадама куды. Ці будзьце гатовыя заплаціць за таксі.не все отели предоставляют трансфер ((
Ну і? Спісваецесь з гаспадаром і яшчэ раз удакладняеце ўмовы.смотрю на букинге - сейчас много отелей с отменой брониорвания и без карточек предоставляют бронь номеров.
ну есть и другиекалі шчыра, самастойнае падарожжа (на мой суб'ектыўны погляд) мае сэнс, калі ёсьць якія небудзь з наступных умоў:..........
естественно чартер! регулярные рейсы в 3-4 раза дороже, да и лететь на них в 4 раза дольше с пересадками!
У мінулыя гады я плаціла за авіапералёт (чартэр) каля 1000 эўра. У гэтым годзе маю намер не выйсьці за межы 350 эўра))))
у прыват напісала.куда летали?
Магчыма, не спрачаюся.чартер в Болгарию 250 евро. регулярные от 1500 евро на человека