К основному содержимому

Школьные будни. Архив

• Автор темы Автор темы Kasik
  • Дата начала Дата начала
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
И мой ребенок сказал, что так ответил. ) Может у нас взрослых горе от ума? Дети проще все воспринимают.
задачка ў гэтым выпадку больш матэматычнай логіцы падпарадкоўваецца. не вельмі карэктна, на мой погляд, на мовазнаўчым турніры даваць заданні на чыстую логіку. Але ваша дачка малайчына - я б шукала лінгвістычны варыянт адказу.

olga91, дзякуй! )))
Такі поўны адказ і ўвогуле...мора пазітыву.:))))

У меня в словаре - вятры
ага, вЕтры у М.скл., у мн. ліку наз.скл. вятры. Ну, тым больш няварта гэта впрауленне чапаць :))) але ж цікава, чаму А? у якіх выпадках можа быць у мн ліку А?

Спасибо, приятно. Только у меня мальчик)
:))) удвая малайчынка хлопчык :)))

k_ja_ra,
А што, заданнi на Журавлiк можна вось так у адкрытым доступе узяць i падрыхтавацца? Цi вы ужо напiсалi, i проста цiкава, якi там адказ.

А что с ними? Они образуют пару.
Так. Але яна не ўтварае пару блізнятаў з рускай парай. Руская "г-к".
То-бок на добры лад павінныя быць 2 правільныя адказы.
Ці пытанне фармуляваць неяк іначай трэба.

Карацей чухня яшчэ тая, жураўлікі гэтыя. )))))

А што, заданнi на Журавлiк можна вось так у адкрытым доступу узяць i падрыхтавацца?
Старыя ёсць ў адкрытым доступе. Тыя, пра якія пыталася - дзеці сёння пісалі.)

Цi вы ужо напiсалi, i проста цiкава, якi адказ.
Так, напісалі.)

k_ja_ra, потым раскажы, калi ласка, якi варыянт аказауся правiльным, i чаму. Цiкава ж)
Пра старыя заданнi ведаю, так. На сайце яны ёсць.

Юлллса, калі не забудуся.) Там жа вынікі праз фігаву тучу часу з'яўляюцца.) Цягам якога не тое, што заданні, што ўвогуле ўдзельнічаў, забудзешся.)

Есть результаты Колоска-2014. Правда, может они уже давно есть, а я только сегодня увидела )

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху