- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Танюша_, не зразумела. Паясні, клск.
Гаворка ідзе пра ўладкаванне на тэрыторыі тых ці іншых краін ЕЗ лагераў для бежанцаў? Часовых лагераў? Проста каб пэўны час людзі маглі перачакаць, умоўна кажучы, а потым вярнуцца ў родныя краіны? То бок гаворка не пра прыняцце ў сябе мігрантаў, а пра ўсяго дабрачыннасць?
Гаворка ідзе пра ўладкаванне на тэрыторыі тых ці іншых краін ЕЗ лагераў для бежанцаў? Часовых лагераў? Проста каб пэўны час людзі маглі перачакаць, умоўна кажучы, а потым вярнуцца ў родныя краіны? То бок гаворка не пра прыняцце ў сябе мігрантаў, а пра ўсяго дабрачыннасць?
k_ja_ra, лагеря существуют. Туда попадают приплывающие нелегально. Говорят, большая часть потом всё же попадает на территорию ЕС. Наверное, получают документы, их проверяют и пр. Слышала, что во многих странах выступают против их натурализации в Европе. Собственно, сейчас выступают за то, что корабли разворачивать обратно, а пустые топить
Гэта я зразумела. Я не зусім разумею вось гэтую згаданую вышэй ў цытатах міграцыённую палітыку ЕЗ. Яна што мае на ўвазе? Чаго дамагаецца? І чаго патрабуе ад чальцоў ЕЗ?Собственно, сейчас выступают за то, что корабли разворачивать обратно
Калі ёсць куды мяне выправіць пачытаць пра гэта прадметна, я ў прынцыпе гатовая.) Але пакуль нават не магу дапяць, дзе і што глянуць на гэту тэму.)
Квоты - это попытка распределить нагрузку по всем странам-участницам.То бок афіцыйнымі квотамі на міграцыю, ЕЗ спадзяецца вырашыць праблему нелегальнай міграцыі?
Да.Іх можна зразумець
Это другое.Гаворка ідзе пра ўладкаванне на тэрыторыі тых ці іншых краін ЕЗ лагераў для бежанцаў?
Ага. Дзякуй. То бок, умоўна кажучы, мігранты першапачаткова едуць у Нямеччыну, як найбольш прывабную краіну, а яна замест таго, каб вярнуць іх на радзіму, перанакіроўвае іх у Польшчу, Славакію, Венгрыю?Квоты - это попытка распределить нагрузку по всем странам-участницам.
k_ja_ra, в Италию вначале. Потом во Францию. После трагедии в Средиземном море, когда погибли несколько сотен человек (может и больше), ЕК постановил, что так больше продолжаться не может. Италия попросила помощи - сама не справляется. Вот и решили подключить остальные страны. И дальше по той схеме, как Вы написали.
Ксани, дзякуй. Штосьці мне бачыцца, што пры такім раскладзе паток мігрантаў будзе толькі павялічвацца. Калі пытанне вяртання на радзіму нават не раглядаецца, а акурат наадварот, ЕЗ вышуквае спосабы, як бы гэта найлепшым чынам іх тут уладкаваць.
Не ведаю... мігранты, безумоўна, таксама людзі, але пакуль досвед масавай міграцыі з краін Бліжняга Усходу і Афрыкі ў Еўропу, прам скажам, негатыўны...
Не ведаю... мігранты, безумоўна, таксама людзі, але пакуль досвед масавай міграцыі з краін Бліжняга Усходу і Афрыкі ў Еўропу, прам скажам, негатыўны...
Увы, да.мігранты, безумоўна, таксама людзі, але пакуль досвед масавай міграцыі з краін Бліжняга Усходу і Афрыкі ў Еўропу, прам скажам, негатыўны...
имя-как-имя
Well-known member
Кто платит - тот и заказывает музыкуА-бал-дзець! ))) Ужо і на сямействе рэклама па-беларуску.))) Во дажыліся.))))
мігранты, безумоўна, таксама людзі, ..
И вот тут практически чисто этическая проблема. Никакой экономической выгоды для ЕС в этой заварушке не предвидится.
Единственный реальный выход - твердо и последовательно отправлять всех назад. Любое другое решение будет вызывать экспоненциальный рост миграции в ЕС. Но отправлять всех назад - античеловечно...
ну всех не переселишьНо отправлять всех назад - античеловечно...
Лилия_15, дзякуй вялікі. Вельмі змястоўны і падрабязны артыкул.
І ўсё ж я не разумею, чаму мігранты - гэта праблема выключна Еўропы, а не мігрантаў жа і іх уласных краін...
І прыкольна, як чарговы раз жанглюецца панятак нацыяналізм (у яго выключна адмоўным сэнсе, само сабой). Як толькі людзі азадачваюцца пытаннямі ўласнай бяспекі, захавання сваіх базавых каштоўнасцяў, на іх адразу ж вешаецца ярлык "нацыяналісты". Мігранты пры гэтым - само ўвасабленне інтэрнацыяналізму, трэба так разумець.
Хаця справядлівасці дзеля, выказванні пра белую расу, працытаваныя ў артыкуле, неяк не ў тэму, зусім з іншай оперы, на мой погляд... Рэч ніяк не ў расе...
І ўсё ж я не разумею, чаму мігранты - гэта праблема выключна Еўропы, а не мігрантаў жа і іх уласных краін...
І прыкольна, як чарговы раз жанглюецца панятак нацыяналізм (у яго выключна адмоўным сэнсе, само сабой). Як толькі людзі азадачваюцца пытаннямі ўласнай бяспекі, захавання сваіх базавых каштоўнасцяў, на іх адразу ж вешаецца ярлык "нацыяналісты". Мігранты пры гэтым - само ўвасабленне інтэрнацыяналізму, трэба так разумець.
Хаця справядлівасці дзеля, выказванні пра белую расу, працытаваныя ў артыкуле, неяк не ў тэму, зусім з іншай оперы, на мой погляд... Рэч ніяк не ў расе...
Правозащитники рассказали об отказах в выдаче виз после поездок в Крым
http://top.rbc.ru/politics/22/06/2015/558804e59a7947af523f6180
интересно, а каким образом?
http://top.rbc.ru/politics/22/06/2015/558804e59a7947af523f6180
«Однако выяснить, посещал ли человек Крым, несмотря на то что отметка о посещении полуострова в паспорт не ставится, в сегодняшних реалиях не составляет никакого труда», — отметил Аншаков.
интересно, а каким образом?
BARABULKA, По фотографиям в соцсетях
вот всегда знала, что соцсети -зло:biggrin:
BabuschkinHaus
Well-known member
В билете паспортные данные указываются. Номера машин регистрируются на границе (даже если она прозрачная). Кредитные карты можно просмотреть (где платежи проходили). Про мобильники и так понятно). Еще много всего...интересно, а каким образом?
Интересно, зачем? Вот больше нехрен делать какому-нибудь немецкому консульству, как отслеживать, кто в Крым ездилинтересно, а каким образом?
- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Поделиться: