К основному содержимому

Психологическая беседка. Архив

• Автор темы Автор темы Mahima
  • Дата начала Дата начала
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Концерт окончен? Перехожу к овациям). Спасибо, девочки, это было феерично). Я в конце просто наслаждалась - никто не вышел из роли, все партии как по нотам). Шикарно)
И шикарно и феерично, наслаждение и овации в наличии, а за билет заплатить слабо?

Дарэчы, пацікавілася, як каньяк гучаў у арыгінале. Бо, па шчырасці, зусім не памятала гэтага з кнігі.) І нават калісьці, чарговы раз натрапіўшы на гэты выраз пра каньяк, пыталася ў гугла, скуль гэта.
То вось: http://websoft-elearning.blogspot.co...post_5358.html
і там у каментах акурат пра прэсуппазіцыю.)
Цікава.

k_ja_ra, о видишь-я ж говорю) как только что-то узнаешь новое, обязательно начинаешь это встречать:)))

И шикарно и феерично, наслаждение и овации в наличии, а за билет заплатить слабо?
Похоже, что слабо. А уж раскошелиться на букет любимому актеру, явно видно - жаба душит :))) Не слабо только прокравшись через служебный вход "посмотреть" спектакль из будки знакомого суфлера, похоже ))))))))))))

Ды ладна вам, дзяўчаты.)
Форум публічны, пішам усе адкрыта, так што якія прэтэнзіі да таго, што хтосьці гэта назірае?
Гэтым разам без удзелу, наступным і сам паўдзельнічае.
Я вось таксама думаю, што спектакль нішто сабе атрымаўся.) І насамрэч, усе, ці большасць, паводзілася ўжо традыцыйна для сябе.
Прынамсі я нічога новага ў сэнсе асоб персанажаў не ўбачыла. :)

наверно, уже в новой части?
Ага.) Кідаем на пальцах, хто адкрое? :)

Последнее редактирование:
О да! Хоть бы ромашек
ды любы капрыз за вашы грошы!

Greenlight, з вас штрафная: адкройце новую частку, зрабіце ласку.)))
А то я вось не рызыкую ў святле апошніх выказванняў і Ігры не раю. :)))))))

а я там потым з постам пра гумар выступлю. :)

Психологическая беседка-6

5 часть: http://semeistvo.by/forum/showthread.php?t=290971

1140712.jpg

1393347130_741281286.jpg

Последнее редактирование:
Людзі, хачу прапанаваць тэму для абмеркавання. "Гумар. Што гэта, і чым ён ёсць для вас".
Па шчырасці, калісьці гэта ўжо краналася ў адной з тэм суседняга раздзела, адна фарумчанка цікавілася ў нейкіх прыкладных мэтах пра беларускія анекдоты. І там гэта ўсплывала.
Мне чамусьці зараз зноў пра гэта ўзгадалася.
Я вось лічу, што гумар - гэта спосаб прыняцця рэальнасці. Калі чалавек пачынае смяяцца з чагосьці, што яму не падабаецца - усё, значыць, перажыў, прыняў ці змірыўся і ставіцца да гэта спакойна.
Што скажаце?

Юлллса, класныя карцінкі.)
Я толькі не адразу заўважыла.) Думала, гэта такая доўгая спасылка на 5-ю частку.)

Ды ладна вам, дзяўчаты.)
Форум публічны, пішам усе адкрыта, так што якія прэтэнзіі да таго, што хтсоьці гэта назірае?
Боже упаси! Какие претензии) Я только рада, что кто-то здесь приобщился к театру и насладился представлением:)))
Цикавыя претензии другого плана, мол, вы здесь пишете то, что нам не нравится, а мы типа "стоят девчонки, молчат в сторонке, платочки в руках теребя". Так пишите, девочки, чьи это проблемы, что вам, кроме саркастических оценок а-ля "концерт окончен" нечего сказать?:)

Юлллса человек дела):locomotive:
Я про открытие новой части)

Юлллса, сделай картинки видными на странице-клевые такие, прямо в точку)

кроме саркастических оценок
Можа, народ па-добраму, чаго ты так ужо. :)
І праўда ж цікава было.) Мне - так.:) Так жыва і нязмушана.) Характары, як яны ёсць. :)

Да слова, і гледачы ў сваім рэпертуары.) Так што... усё пуцём. :)

Я только рада, что кто-то здесь приобщился к театру и насладился представлением
Я тоже рада :) Вот жаль только что зритель нынче такой скупой, скаредный - на билетик/букетик не отжалеет :))) Ну, на овации сподобился - "i тое хлеб" (с) :)))

Эх, если б я умела картинки хорошо вставлять)) Сейчас попробую.

Про юмор. Для меня это неотъемлимая часть жизни) Как воздух, только в нематериальном плане. Не знаю, с чем сравнить, как вишенка на торте, что ли) Торт сам по себе неплох и без нее, но с ней - лучше!) Кстати, в противоположном поле тоже ценю чувство юмора, да и в подругах-коллегах. Если оно не совпало - торт уже не торт))

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху