с чего вы решили? я где-то писала что бронировала напрямую?Вы же напрямую у отеля бронировали, а еще с букинга хотите возврат получить ))))
Дамы, подскажите плиз, если при бронировании на букинге была указана оплата на месте, 15$ "за друга" все равно начислят?
Разве не может быть так что отель отменил бронирование или отметил мою бронь как "не заезд", чтобы букингу комиссию не платить?
Я вот эту фразу неправильно поняла.
Думаю, это маловероятно. Вам придет об этом уведомление, ну и вы будете писать об этом букингу. Думаю ,вряд ли отель пойдет на это.
Tinker, мне даже звонила хозяйка отеля, уточняла, когда я это сделаю. А в письме букинга было так:
Ваше бронирование по-прежнему подтверждено, однако...
Вам нужно обновить данные вашей кредитной карты, чтобы обеспечить гарантию бронирования. Пожалуйста, сделайте это в ближайшие 24 часа.
Ваше бронирование по-прежнему подтверждено, однако...
Вам нужно обновить данные вашей кредитной карты, чтобы обеспечить гарантию бронирования. Пожалуйста, сделайте это в ближайшие 24 часа.
BabuschkinHaus
Well-known member
Tinker, точно. Иногда даже больше. Иногда навсегда).
В смысле, так и остается все без отмены и без обновления карты. Но редко.
В смысле, так и остается все без отмены и без обновления карты. Но редко.
можно в личном кабинете посмотреть был заезд или отменавопрос в том, как я поняла, что отель якобы сам, не уведомляя жильца, отменил бронь. Якобы клиент не приехал.
дана эти 24 часа бронь остаётся точно за мной?
в личном указан заезд, даже отзыв оставиламожно в личном кабинете посмотреть был заезд или отмена
а вот бонус не пришел
Karkusha, да здесь ладно, главное не болтайте где попало. большинство людей понятия не имеют. а те кто в теме сами пользуются и не будут проявлять инициативу.
про всеобщие базы данных. может они и есть только почему опять со школы ходили переписывая школьников?????
про всеобщие базы данных. может они и есть только почему опять со школы ходили переписывая школьников?????
viqa, слухайце, ну фраза "не болтайте где попало" гучыць адносна чужога дарослага чалавека неяк... не вельмі ветліва.
Шчыра кажучы, я мела магчымасць даведацца наконт пытання, якое шмат абмяркоўвалася і шмат каго хвалюе, ў вельмі добрага спецыяліста. Магла, даведаўшыся, сядзець на скарбе ведаў, маўляў " я ведаю- я ў доміку, а вы ўсё дурні не ведаеце, і я вам не скажу". Але вырашыла падзяліцца, можа, для некага гэта інфармацыя будзе карыснай.
А атрымала яшчэ наказ " не болтать где попало". Ну не дык не...
Шчыра кажучы, я мела магчымасць даведацца наконт пытання, якое шмат абмяркоўвалася і шмат каго хвалюе, ў вельмі добрага спецыяліста. Магла, даведаўшыся, сядзець на скарбе ведаў, маўляў " я ведаю- я ў доміку, а вы ўсё дурні не ведаеце, і я вам не скажу". Але вырашыла падзяліцца, можа, для некага гэта інфармацыя будзе карыснай.
А атрымала яшчэ наказ " не болтать где попало". Ну не дык не...
Karkusha, мне все равно как звучит. можете обижаться. но вопросы реально подставляют людей.
у нас пытаются создать впечатление, что все под колпаком, чтоб все боялись. а реально в куче информации найти мало что реально. грамотные программисты за гроши не работают.
вы не знаете, кто сидел еще на ваших курсах, где работают. или вы поговорили один на один?
у нас пытаются создать впечатление, что все под колпаком, чтоб все боялись. а реально в куче информации найти мало что реально. грамотные программисты за гроши не работают.
вы не знаете, кто сидел еще на ваших курсах, где работают. или вы поговорили один на один?
З аднаго боку, пазіцыя дзіцяці, якое заплюшчвае рукамі вочы і лічыць, што такім чынам схавалася - смешная. Мы ж не дзеці ўжо і разумеем, што калі мы вочы сабе заплюшчлі, астатнія засталіся з адкрытымі. З іншага боку, "не будзт ліха, пакуль ціха" - таксама адкульсьці ўзялося.)
Тое, як назваў тую ці іншую аперацыю банк, не ёсць крытэрам.
Пры бліжэйшым разглядзе высветлілася, што на адной з картак (у мужа) усе, УСЕ паступленні на рахунак (апроч капіталізацыі) называюцца "возврат средст". То бок ты кінуў грошына карту, а аперцыя абазвалася "возврат". Так што... гэта ніяк не аргумент, калі што.
Я сабе раздрукоўкі з інтэрнет-банкінга зрабіла. Хоць штосьці. ) Але пакуль да канца не вызначылася, што з гэтым усім далей рабіць.)
lakshmi, нагадайце, клск, там жа ад нейкай сумы пачынаючы падатак плаціцца. Так? Ці я не так зразумела? Лянуюся шукаць, прызнаюся. Нагадайце, клск. І яшчэ, розныя пені і іншыя штрафы пачынаюцца ад якога моманту? Як у цябе той ці іншы падатак запатрабавалі заплаціць ці паясніць паходжанне грошай, а ты праігнарваў? Ці ты проста ведаць не ведаеш, што штосьці там каму вінны, жывеш сабе спакойна, а потым праз 5 год табе спатрэбіцца прадаць кватэру, каб з любімай дзяржавай разлічыцца? Я проста зусім не ў тэме. Ну сутыкалася. Таму пытаюся.)
Бо калі ў мяне проста шосьці запатарабуюць, то і хай сабе - заплачу. Але калі ціхай сапай.... Я дакладна як грамадзянін абавязаная ва ўсіх гэтых прававых нюансаў разбірацца?
Тое, як назваў тую ці іншую аперацыю банк, не ёсць крытэрам.
Пры бліжэйшым разглядзе высветлілася, што на адной з картак (у мужа) усе, УСЕ паступленні на рахунак (апроч капіталізацыі) называюцца "возврат средст". То бок ты кінуў грошына карту, а аперцыя абазвалася "возврат". Так што... гэта ніяк не аргумент, калі што.
Я сабе раздрукоўкі з інтэрнет-банкінга зрабіла. Хоць штосьці. ) Але пакуль да канца не вызначылася, што з гэтым усім далей рабіць.)
lakshmi, нагадайце, клск, там жа ад нейкай сумы пачынаючы падатак плаціцца. Так? Ці я не так зразумела? Лянуюся шукаць, прызнаюся. Нагадайце, клск. І яшчэ, розныя пені і іншыя штрафы пачынаюцца ад якога моманту? Як у цябе той ці іншы падатак запатрабавалі заплаціць ці паясніць паходжанне грошай, а ты праігнарваў? Ці ты проста ведаць не ведаеш, што штосьці там каму вінны, жывеш сабе спакойна, а потым праз 5 год табе спатрэбіцца прадаць кватэру, каб з любімай дзяржавай разлічыцца? Я проста зусім не ў тэме. Ну сутыкалася. Таму пытаюся.)
Бо калі ў мяне проста шосьці запатарабуюць, то і хай сабе - заплачу. Але калі ціхай сапай.... Я дакладна як грамадзянін абавязаная ва ўсіх гэтых прававых нюансаў разбірацца?
Поделиться: