- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
PostSkriptum
Well-known member
А в Заславле вчера горела проводка в подвале школы. Тоже всех эвакуировали. И тоже было не интересно тут.баю)))
интересно, а как проверяют готовность школы к началу учебного года? покрашены ли стены?
имя-как-имя
Well-known member
Проводка - это МЧС. Спасателя выписали - готовы.интересно, а как проверяют готовность школы к началу учебного года? покрашены ли стены?
PostSkriptum
Well-known member
k_ja_ra, можно, я этим шедевром еще поделюсь? не на форуме.
PostSkriptum, ды можна, чо ўжо.)
Мы з сястрой ад учора ўсё гадаем а) выхавацелі чыталі самі верш ці не?
б) гэта на поўным сур'ёзе верш такі ці ўсё ж прыкол з прастораў інтэрнета, які выхавацелі не разабраўшыся, прынялі за чыстую манету, раздрукавалі і далі ў групе? (дарэчы, а прысутныя як думаюць? у нас меркаванні раздзяліліся)
в) як растлумачыць дзіцяці, чаму мама з татам бясконца смяюцца, пакуль дзіцё верш вучыць?
г) звярнуць увагу выхавацеляў на асаблівасці рыфмы, а то раптам яны і не ўчытваліся, ці няёмка неяк?
Ну і галоўнае, само сабой, каб на ранішніку бацькі не падмаглі вершык дзеткам у рыфму завершыць, а то ж можа знайсціся жартаўнік. ) І дзіцячы прівет (с) тады ранішніку.)
Мы з сястрой ад учора ўсё гадаем а) выхавацелі чыталі самі верш ці не?
б) гэта на поўным сур'ёзе верш такі ці ўсё ж прыкол з прастораў інтэрнета, які выхавацелі не разабраўшыся, прынялі за чыстую манету, раздрукавалі і далі ў групе? (дарэчы, а прысутныя як думаюць? у нас меркаванні раздзяліліся)
в) як растлумачыць дзіцяці, чаму мама з татам бясконца смяюцца, пакуль дзіцё верш вучыць?
г) звярнуць увагу выхавацеляў на асаблівасці рыфмы, а то раптам яны і не ўчытваліся, ці няёмка неяк?
Ну і галоўнае, само сабой, каб на ранішніку бацькі не падмаглі вершык дзеткам у рыфму завершыць, а то ж можа знайсціся жартаўнік. ) І дзіцячы прівет (с) тады ранішніку.)
имя-как-имя
Well-known member
И уйдет в интернеты, а потом запретят видео снимать на утренникахЯ бы пункт Г выбралаА то реально на утреннике родители грохнут смехом
)
PostSkriptum
Well-known member
думаю этот вариант. потому:ўсё ж прыкол з прастораў інтэрнета, які выхавацелі не разабраўшыся, прынялі за чыстую манету, раздрукавалі і далі ў групе?
г) звярнуць увагу выхавацеляў на асаблівасці рыфмы
p.s. в обед на работе зачитала стих. равнодушных не было. ржали все ))))
Watch and wait
Well-known member
однозначно)))гэта на поўным сур'ёзе верш такі ці ўсё ж прыкол з прастораў інтэрнета, які выхавацелі не разабраўшыся, прынялі за чыстую манету, раздрукавалі і далі ў групе? (дарэчы, а прысутныя як думаюць? у нас меркаванні раздзяліліся)
Дзякуй!
Знайшлі першакрыніцу: http://doshvozrast.ru/prazdniki/detscenarii63.htm
Усё ж гэты першапачаткова прыстойны верш хтосьці адрэдагаваў.)
Пытанне толькі, як так атрымалася, што выхавацелі натрапілі менавіта на сумнеўны варыянт. )
Будуць вучыць ці "канцэрт" ці "і свет", як вышэй прапанавалі, ці яшчэ які букет. Шум вырашана не падымаць.) Каб не сапсаваць рэпутацыю.))) Ні сабе, ні людзям.)
А ўвогуле анекдот, так.) Наўмысна не прыдумаеш.)
Знайшлі першакрыніцу: http://doshvozrast.ru/prazdniki/detscenarii63.htm
Усё ж гэты першапачаткова прыстойны верш хтосьці адрэдагаваў.)
Пытанне толькі, як так атрымалася, што выхавацелі натрапілі менавіта на сумнеўны варыянт. )
Будуць вучыць ці "канцэрт" ці "і свет", як вышэй прапанавалі, ці яшчэ які букет. Шум вырашана не падымаць.) Каб не сапсаваць рэпутацыю.))) Ні сабе, ні людзям.)
А ўвогуле анекдот, так.) Наўмысна не прыдумаеш.)
«Я не убиваю животных, я их добываю. И когда я иду на охоту, то предмет охоты имеет равные шансы выжить или умереть.
«У меня есть внук. Когда он меня спрашивал: „Где ты это взял?“, я ему честно говорил: „Ходил на охоту, и у нас со зверем было сражение, в котором в этот раз победил я“»
Сражение?! Это с ружьем-то в человеческих руках у животных равный шанс жить или умереть?
охота — это не способ выживания, это способ научиться понимать красивое».
Ну да, ну да...
«У меня есть внук. Когда он меня спрашивал: „Где ты это взял?“, я ему честно говорил: „Ходил на охоту, и у нас со зверем было сражение, в котором в этот раз победил я“»
Сражение?! Это с ружьем-то в человеческих руках у животных равный шанс жить или умереть?
охота — это не способ выживания, это способ научиться понимать красивое».
Ну да, ну да...
Як цікава і незвычайна:
Послы в вышиванках, оркестр и лазерное шоу. На станции метро «Петровщина» ночью устроили концерт
Я і не ведала, што ў нас такое бывае.
Послы в вышиванках, оркестр и лазерное шоу. На станции метро «Петровщина» ночью устроили концерт
Я і не ведала, што ў нас такое бывае.
Весьма оригинальным открытие выставки получилось
))
Читать полностью: https://news.tut.by/culture/656285.htmlМинский художник выпил виагру и голым протестовал против цензуры. Организаторы: «это клоунада»
Автобус останавливается, выходим мы и мужчина без документов. Сперва с ним идет долгий разговор, но все сводится к одному — «отпустить».
— Да, наверное, несправедливо, что мы двоих оштрафовали, а третьего нет. Но понимаете, если бы его сейчас забрала милиция, там возникли бы вопросы по поводу его состояния, — рассказывает нам Александр.
Я правильно поняла - он не слишком трезв? Т.е. пьяного можно и отпустить? Пожалели типа?
— Да, наверное, несправедливо, что мы двоих оштрафовали, а третьего нет. Но понимаете, если бы его сейчас забрала милиция, там возникли бы вопросы по поводу его состояния, — рассказывает нам Александр.
Я правильно поняла - он не слишком трезв? Т.е. пьяного можно и отпустить? Пожалели типа?
- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Поделиться: