Ты такая упэўненая і катэгарычная.) З чаго б?Конечно
- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
используют конечно. но всегда ж приятней думать, что театр у других. мы развиваем свой богатый "внутренний мир". Ну все ж типа в нем. а внешне - так какая разница что там внешне происходит? диктатор, авториторизм. Не думать об этом! только о внутреннем мире. и тебя нихто не пользует (ха-ха-ха).а нас не используют?
это на постсоветском пространстве или вы и о европе тоже такого же мнения?Солнцева, честно? Ни в кого, я считаю, что после определённого уровня политиков могут свергнуть лишь их теневое окружение. Оппозиция им не страшна.
Ну,попробуй найти таких и задать им свои вопросы,если цикава)Мне проста праўда заўжды цікавая пазіцыя тых, хто "карыстаць сябе не дае" і хто "проста разумны".)
А кто сказал,что не используют?Игра, а нас не используют?
Я з такімі размаўляла. На гэтым жа форуме. І неаднаразова.Ну,попробуй найти таких и задать им свои вопросы,если цикава)
І яны якраз агучваюць тое, пра што я напісала. Што "мы проста разумныя, у адрозненне ад іншых і не даем сябе карыстаць, як зноў жа іншыя".
Гучыць прыгожа, пагадзіся.
Толькі наколькі гэта праўда і адпавядае рэальнасці, як ты думаеш? На твой погляд?
Ну і непасрэдна да цябе, у звязку з тваімі словамі ў мяне было дакладнае пытанне:
Мажліва, я проста неяк няправільна разумею твае словы пра тэатр і "конечно", таму і пытаюся.Ты маеш на ўвазе, што іх карыстаюць, дакладней іх пачуцці? І яны проста дурні?
Не знаю,мне сложно что-то сказать про каких-то гипотетических людей-коней в вакууме.Толькі наколькі гэта праўда і адпавядае рэальнасці, як ты думаеш? На твой погляд?
А как ты их понимаешь и почему?Мажліва, я проста неяк няправільна разумею твае словы пра тэатр і "конечно", таму і пытаюся.
Я іх разумею так, як яны напісаныя. "Конечно, театр".А как ты их понимаешь и почему?
Тэатр - гэта калі людзі выконваюць ролі.
А я бачу людзей, якія вераць у тое, што робяць. Якім баліць і якія шукаюць хоць які-небудзь спосаб выказаць сваё стаўленне да таго, што адбываецца вакол іх, і хоць якім-небудзь чынам паўплываць на сітуацыю.
Гэта не тэатр.
Ах, до чего ж порой обидно,Гэта не тэатр.
Что хозяина не видно, -
Вверх и в темноту уходит нить.....
.......
И в процессе представленья
Создается впечатленье,
Что куклы пляшут сами по себе......
........
Все они марионетки
В ловких и натруженных руках.....
.......
Конечно,верят.И я не против.А я бачу людзей, якія вераць у тое, што робяць.
Конечно,болит.Верю.Якім баліць
Я ўсё ж паўтару пытанне. Апошні раз.
Яны - дурні?
А тыя, хто па дамах з папкорнам - разумныя? Бо дакладна бачаць ніткі, якія да гаспадара цягнуцца?
Ладна. Мне нецікавая Украіна. Вернемся да нас.
У нас 2 гады таму ўлетку хто ніткі торгаў? Там таксама на вуліцы марыянеткі выходзілі? На твой погляд?
І з якой мэтай выходзілі, як ты думаеш?
Яны - дурні?
А тыя, хто па дамах з папкорнам - разумныя? Бо дакладна бачаць ніткі, якія да гаспадара цягнуцца?
Ладна. Мне нецікавая Украіна. Вернемся да нас.
У нас 2 гады таму ўлетку хто ніткі торгаў? Там таксама на вуліцы марыянеткі выходзілі? На твой погляд?
І з якой мэтай выходзілі, як ты думаеш?
і яшчэ. Пра Украіну ўсё ж. Ок, тыя, што на майдане - марыянеткі, а тыя, на усходзе, хто за антымайдан - разумныя, правільна? І ні разу не марыянеткі, бо думаюць у адрозненне ад іншых, дый яшчэ сваімі ўласнымі мазгамі, а не чужымі. Правільна?
Солнцева, я збагойна.
Солнцева, я збагойна.
Ты нават думкі не дапускаеш, што там "у тэатры" хтосьці АД СЯБЕ, і ў паказе ўдзелу не бярэ? І нітак сваіх нікому не ўручае? Вось прыйшоў, бо адчувае так? Ці і адчуванні яго - марыянетачныя?Создается впечатленье,
Что куклы пляшут сами по себе
А штосьці СВАЁ можа быць?
Ці не можа? па азначэнні?
Я б сфармулявала іначай.мы развиваем свой богатый "внутренний мир". Ну все ж типа в нем. а внешне - так какая разница что там внешне происходит?
Сыход унутр і як мага глыбей - адзіна мажлівае выйсце сёння. І варта там унутры заставацца. Бо калі розніца, што адбываецца звонку, ёсць - вонкі лепей не выходзіць увогуле.
Кьяра, нихачу,прости.
Такая бредятина у меня-в мире такие события,а я весь вечер рыдаю от увиденного на дороге раздавленного котенка,еще шевелился.Вот такая вот проза жизни...или луна,фиг знает.
Такая бредятина у меня-в мире такие события,а я весь вечер рыдаю от увиденного на дороге раздавленного котенка,еще шевелился.Вот такая вот проза жизни...или луна,фиг знает.
Няправільна.разумныя, правільна? .... Правільна?
Можа.А штосьці СВАЁ можа быць?
Разумею.нихачу,прости.
Чыста за катэгарычнае "конечно, театр" зачапілася.
А так...+1.
имя-как-имя
Well-known member
Заместитель премьер-министра Беларуси Анатолий Тозик призвал белорусов не делать "лицо страшнее смерти" во время проведения чемпионата мира по хоккею-2014 в Минске.
"У нас менталитет такой, когда делают лицо страшнее смерти. Что стоит друг другу улыбнуться? Но у нас, если ты улыбнулся, возникают совершенно другие ассоциации", - сказал А.Тозик
Читать полностью: http://www.interfax.by/news/belarus/144084
Улыбаемся и машем. Чтоб не осрамиться перед державами.
инсценировать плошчу? Удочки и металлические палки же уже закуплены два года назад...У меня есть мысль, как тнп получить с Путина 15 миллиардов
Не сработает
и понял наконец, в чем же наши проблемы. Не улыбаемся.Кьяра, он просто выезжал за пределы синеокой.
единства нет и вожака.инсценировать плошчу?
я говорю об инсценировке со стороны действующей властиединства нет и вожака.
Назначить Семашку какого-нибудь или Сидорского вожаком - и в путь
- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Поделиться: