- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Королева в восхищении (с)
Даже не представляю как вообще на это реагировать(((((
Ну... Можна арэндаваць паштовую скрыню ў Вільні, як варыянт)
имя-как-имя
Well-known member
Королева в восхищении (с)
Даже не представляю как вообще на это реагировать(((((
Активизировать свою деятельность по подрыву белорусской экономики, чтоб закупиться по максимуму до апреля
Тссссс.... Сча на выезд пошлину введут.Ну... Можна арэндаваць паштовую скрыню ў Вільні, як варыянт)
имя-как-имя
Well-known member
katia-ka, а ты не свети рабочие схемы
))
имя-как-имя, а, ну да... хай павісіць гадзинку ў якасьці рэклямы))
Я думаю, што наш народ, які хітрасьцю прывязваў картку да PayPal у тыя часы, калі для Беларусі не было такой магчымасьці, праз ананімайзеры і іншыя хітрыкі слухаюць музыку на Spotify і заказвалі рэчы тады, калі ні пра якую дастаўку ў Беларусь і гаворкі не ішло, знойдуць выйсьце
Пра "купляйце беларускае"
Артыкул можна не чытаць, дастаткова паглядзець фоткі
Я думаю, што наш народ, які хітрасьцю прывязваў картку да PayPal у тыя часы, калі для Беларусі не было такой магчымасьці, праз ананімайзеры і іншыя хітрыкі слухаюць музыку на Spotify і заказвалі рэчы тады, калі ні пра якую дастаўку ў Беларусь і гаворкі не ішло, знойдуць выйсьце
Пра "купляйце беларускае"
Артыкул можна не чытаць, дастаткова паглядзець фоткі
Последнее редактирование:
Новости - уже даже смешно.
То налог на гражданские браки (будет полиция нравов ходить и под одеяла заглядывать), то работайте до смерти, как в Корее, где вообще пенсии нет не былой не будет. Теперь и все посылки запретили.
В голову приходит только Папанов из Бриллиантовой руки.
Идиёт, тьфу(с)
То налог на гражданские браки (будет полиция нравов ходить и под одеяла заглядывать), то работайте до смерти, как в Корее, где вообще пенсии нет не былой не будет. Теперь и все посылки запретили.
В голову приходит только Папанов из Бриллиантовой руки.
Идиёт, тьфу(с)
.ляяя
Да что б им всю жизнь на 22евро жить!
имя-как-имя
Well-known member
Или ЛавровВ голову приходит только Папанов из Бриллиантовой руки.
Идиёт, тьфу(с)
[youtube]y-DWVzbuk5E[/youtube]
Ну почему же, очень интересно. Вот, например: «Мы не говорим, что все должны одеваться одинаково, как в Северной Корее. Но белорусский товар не уступает таким брендам, как Hugo Boss и Armani», — убеждал ипэшников глава концерна.Артыкул можна не чытаць, дастаткова паглядзець фоткі
хаця.... У іх, пэўна, таксама ёсьць абмежаваньні. Ну як я разумеюНу... Можна арэндаваць паштовую скрыню ў Вільні, як варыянт)
Прычым, розныя крыніцы па-рознаму пішуць.
У адных напісана, што пасылкі з трэціх краін не аблагаюцца пошлінай, калі кошт пасылкі не больш за тыя ж самыя 22 еўра. І плаціцца НДС для пасылак коштам ад 22 да 150 еўра.
У іншых, што калі пасылка некамерцыйнага характару (ёсьць пералік, што да гэтага адносіцца), то беспошлінны ўвоз да кошту ў 45 еўра.
В Вильнюсе радуются, готовятся к наплыву туристов и подсчитывают прибыли.
....ть :diablo:Але калі чалавек перасякае мяжу часцей, чым раз у тры месяца, то тавары, даражэйшыя за 300 еўра, будуць абкладацца мытнымі плацяжамі. Ужо не будзе лічыцца што гэта тавары "для асабістага карыстання".
имя-как-имя
Well-known member
Збагойздвие. Есть и хорошая новость:....ть :diablo:
Уроков белорусского языка в начальной школе будет столько же, сколько и русского
Читать полностью: http://news.tut.by/society/484321.html
рэчы, яшчэ туды-сюды, а вось тэлевізар і іншая крупная бытавая тэхніка...katia-ka, как они проверять будут, интересно, если у меня чемодан и вещи без этикетки
- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Поделиться: