Это не так. Срача как раз не было. Был спокойный, вежливый и корректный диалог сугубо по теме, без переходов на личности, перевертышей и истерик (впервые наверное за последний месяц).
Мне запомнился диалог с Зоряной, остальное я пропустила и давно забыла.
Гэта не робіць вам гонару.
Што тое, што там было, вы называеце дыялогам, да таго ж спакойным і карэктным.
Пра тое добра Greenlight напісала. Не буду паўтарацца. Канцэнтрацыя - вельмі дэлікатнае слова тут. Гэта быў непрыкрыты балаган і юродстваванне, ад якога на ваніты цягне.
Хаця як мажлівасць паглядзець на сябе збоку і нішто сабе, напэўна.
====
Добрая размова сёння, мне падабаецца.) Спадзяюся, у тых-сіх сёння расплюшчацца вочы, хаця не меней шчыра спадзяюся, што яны і не былі заплюшчанымі.)
О,видишь,какой большой плюс в поднятии этой темы-даже невыносимая доселе Веселоживем снискала твое расположение хоть в чем-то
Угу.) І я ўразілася.))))
Ситуация в России, наши отношения с Россией - имеют отношения к нашей реальности - так корректней? Много завязано - и территориально, и экономически, и политически.
Я разумею, пра што вы кажаце, і згодная. Але постаў, якія б тычыліся менавіта гэтага боку расійскай тэматыкі, боку, непасрэдна датычнага Беларусі, па пальцах пералічыць.) Так што я б не самападманвалася.
там же, где и русофобы, наверное.
Русафобы аднойчы з'явіліся. А саратніцы ужо мінімум з тыдзень цвітуць і пахнуць.
Гэта да пытання, хто першы. А так усе харашы, так.
Усе.