Солнцева, я думаю, что позвонил без задней мысли. рабочий день понедельник, я бы тоже в понедельник позвонила. всегда с пятницы перекидываю звоники на понедельник, за партнерами тоже это замечаю.
Положа руку на сердце его белорусский язык - фиговый. но то, что он старается на нем говорить это классно )) ну и конечно каким бы не был язык разговаривать так, как эта пОпова непозволительно... и ужасно непрофессионально, такая тупаватая шлюшка с амбициями... ну и колхоз конечно

)) с родни тем, о которых речь шла чуть выше в этой теме.
Дзевы, можа вы мне хто-небудзь растлумачыце сэнс гэтай фразы. НАВОШТА людзі штораз гэта паведамляюць з парога, калі гаворка хоць якім-небудзь бокам чагосьці насамрэч беларускага, і мовы ў прыватнасці, тычыцца?
Калі сур'езна, мне чуецца у іх словах, што яны сябе да нейкіх абраных гэтым вызначаюць. Маўляў, вось як мне пашчасціла, что я здолеў "выбрацца" з гэтага вашага усяго беларускага. ну і ціпа "зайздросце мне". У майго мужа брат дваюродны у Маскве нарадзіўся і жыве усе жыцце, так вось ен тожа любіць так удакладняць і пры гэтым мінавіта я адчуваю у яго словах нейкую гордасць тым, что ен зараз "другі"

)) аднак разумее як гэта "быць беларусам" і нічога добрага у тым, как быць беларус няма (празрыста заўжды у яго гэта выходзіць неяк)
не ведаю ці здолела перадаць свае пачуцці на конт пытання, але імкнулася )))