имя-как-имя
Well-known member
В тему, мне кажется:

блиин, хто ж это...Не, Барышева помню, тоже классный дядька. Но он тогда и не старенький был)
У нас в государстве им дуют в жопу, и вот результат - засилье люмпенов, алкашей и наркомановесли презрительно воротить нос от так называемых убого-недалеких, то получишь не культурную, а социальную революцию
ох ты...Так ты лучше Шарикова или лучше того барановичского парня?И тот парень точно Шариков?Или весь рабоче-крестьянский класс это Шариковы?
точноУ нас в государстве им дуют в жопу, и вот результат - засилье люмпенов, алкашей и наркоманов
Абавязковы мне б ціснуў.Вариант обязательной праздничной однжды для детей в школах/садах возможен?
на некоторых факультетах БГУ есть белорусскоязычные потоки. Я на таком училась
Для пачатку хай бы законы І па-беларуску пісаліся. "І" клычавое.Но это никак не "давайте законодательно утвердим бел мову и пусть все крутятся, как хотят"
А што ўразіла? Што здзіўляе вас?)Так душа ваша русская? И Вы любите Рахманинова, как и я! Уразiла...
Ды ладна...Кнут, як метад, усё яшчэ актуальны месцамі.
Что-то мне это напоминает...То-ли политику Путина, то-ли Обамы...
У кнігарню логвінаў прыходзяць УЖО матываваныя. УЖО зацікаўленыя.Яно, канечне, глыбока не зьмяніла. Але цікавасьць была)) Вялікая. Гэта я зараз пра "Дзікае маляваньне", што ладзілі Будзьма і кнігарня Логвінаў. Маёй дачцэ вельмі спадабался. Хаця і налепак не было Былі лісты для размалёўкі, гульні з мячыкам, гульня ў пошукі цмока і піражок
да ладна...У кнігарню логвінаў прыходзяць УЖО матываваныя. УЖО зацікаўленыя.
Вы пра паасобныя законы? Кшталту Закона ад мовах?есть.
Ну я ж не запісваю.) Я ж гаварыла вышэй.)что меня записали
а як дзецям з рускамоўнай сям'і, якія навучаюцца ў рускамоўнай школе і якім не надта пашчасьціла з настаўнікам далучыцца да беларускай культуры і мовы?Заматываваць з нулю - гэта іншае.
Гэта танцы з бубнамі.
А ў нас кожны грамадзянін штодня заходзіць на сайт Будзьмы.Убачылі на Будзьме абвестку і прыйшлі.
Дакладна НЕ праз акцыю ў біб-цы.))))) ІМХО-імхо.)))а як дзецям з рускамоўнай сям'і, якія навучаюцца ў рускамоўнай школе і якім не надта пашчасьціла з настаўнікам далучыцца да беларускай культуры і мовы?
Дык ТЫ матываваная. Не думаю, што акцыя важыць болей, чым ты. Не?Мае так дакладна не матываваныя.
Для мяне неістотна. Сэнс маіх словаў быў у тым, што яго мама - чалавек які ва ўсім гэтым існуе. Гэта я мела на ўвазе.Мірон - натуральны носьбіт, Каця. А не матываваны.))))
а то гэта зактыты сакрэтны сайт, куды можна толькі ведаючы пароль зайсьці. ты неяк недаацэньваеш людзей, як па мне.А ў нас кожны грамадзянін штодня заходзіць на сайт Будзьмы.
не зразумела нюанса.Не думаю, што акцыя важыць болей, чым ты. Не?
Апытанку ды хоць бы на форуме зладзім?ты неяк недаацэньваеш людзей, як па мне.
Прабач. Я не зразумела, што ты не зразумела. )не зразумела нюанса.
чаму?Дакладна НЕ праз акцыю ў біб-цы.)))))
што гэта азначае?Я не зразумела, што ты не зразумела. )
Не думаю, што акцыя важыць болей, чым ты. Не?
Дык удакладніла ж вышэй:што гэта азначае?
Ты лічыш. што дзеці хутчэй зрэагуюць на акцыю, чым на штодзённую прысутнасць белмоўнай мамы ў іх жыцці?
я лічу, што дзеці, чыя мама не гаворыць па-беларуску, могуць зацікавіцца акцыяй не менш за тых, чыя мама гаворыць. Калі зацікавіць не мовай, а загадкамі, маляваньнем, спевамі, віктарынамі, спартоўнымі спаборніцтвамі, etc. А мова будзе проста інструментам для выкананьня пастаўленых мэтаў.Ты лічыш. што дзеці хутчэй зрэагуюць на акцыю, чым на штодзённую прысутнасць белмоўнай мамы ў іх жыцці?