Диалоги с...АРХИВ

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

k_ja_ra

Well-known member
Нельзя ж под концерт безразмерную визу получить
Безпамерную - не. Але адзін дзень? Ты ж нават грошай пакінуць ім там не паспееш, не? У гатэлі пераначаваць... Думаю, хаця б 2 дні мусіць быць.

Танюша_

всё чудесатее и чудесатее
Кьяра, у нас в каркасно-блочном тепло, у мамы в панельке дубак

k_ja_ra

Well-known member
Танюша_, у сястры ў панельным 27. увесь ацяпляльны сезон. Вешаюцца. Адчыненыя вокны не дапамагаюць. Пр. Пушкіна.

у бацькоў проста цёпла, камфортна. Зял. Луг. Панель, батарэі ў сцяне.

Танюша_

всё чудесатее и чудесатее
Кьяра, у моих всё время прохладно, а сейчас так вообще холодно. Последний этаж

имя-как-имя

Well-known member
У меня в панельке с батареями в стенах +23. Мне не жарко :))). Но мне и летом в пижаме под толстым одеялом самое оно))).

Последнее редактирование:

k_ja_ra

Well-known member
он имеет моральное право на свою оценку, мы не имеем а он имеет,
Мае права. Так. Але не трэба было гэтых ацэнак, ІМХО. У астатнім з табой згодна.))) Агульнае ўражанне - жахліва, сумна, безнадзейна...

имя-как-имя

Well-known member
Девы, вы считаете Л. позиционирует себя как герой? Я увидела разочарование в его словах, разочарование избирателя.

Это я тоже увидела, и это как раз понятно, и прав он, что властью прошение будет непременно использовано как аргумент, и это практически приговор для политика. А вот зачем было говорить о своей уверенности в отсутствии пыток - не поняла.

Ну он тоже вроде как не похвалил С. за прошение. Усс - мужик в лучшем смысле этого слова.

Пишут в комментах, что у него жена погибла во время сбора подписей при странных обстоятельствах:(

http://udf.by/vybor/main_vybor/35751-dmitriy-uss-menya-otravili.html

k_ja_ra

Well-known member
Солнцева, я вось спрабую сфармуляваць словамі сваё стаўленне да гэтага і неяк не атрымліваецца. Тэарэтычна так, маральнае права меў, проста права меў (мы ж за свабоду слова), гэта ягонае меркаванне, але, але....ну вось навошта? Ну які сэнс? Па-чалавецку разумею, расчараванне, так, ну гэта я магу на кухне, на форуме, а ён жа разумее, што ягоныя словы, не мае, праўда? і чуваць іх усім, а не толькі суседу, так? Тут адзін за аднаго трэба, а не па ранжыру мужнасці растаўляць... Да таго ж і праўда, са свечкай стаяў, ці што?))) Другі бок нават не абмяркоўваецца... Зноў жа адказнасць трэба ўсведамляць...

Што да С. Вось што мяне больш за ўсё ўражвае ў каментарах...Па змаўчанні, усім здаецца цалкам нармальным прад'яўляць да чалавека патрабаванні як да МАтросава падчас вайны. Грудзямі на амбразуру. Так, адказнасць, так, адданасць ідэі, але ў Іісусы ніхто не запісваўся...І па мне не тое, што падпісаў - самае страшнае, а тое, што ў снежні тым ніхто не ведаў, што рабіць-та...

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху