Диалоги с...АРХИВ

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

имя-как-имя

Well-known member
.Па змаўчанні, усім здаецца цалкам нармальным прад'яўляць да чалавека патрабаванні як да МАтросава падчас вайны....
Угу, только Матросову при этом хоть понятно было, ради чего и кого.

І па мне не тое, што падпісаў - самае страшнае, а тое, што ў снежні тым ніхто не ведаў, што рабіць-та...
С тем количеством людей, кот. вышли на площадь, очевидно было что делать - идти домой.

k_ja_ra

Well-known member
Если так разобраться, для этого тоже мужество нужно.
Я не асуджаю, ты ж разумееш. Мы так снізу наверх толькі паглядаць на іх можам. Але калі ўжо тэарызаваць і меркаванне складаць... Можна было б штосьці кшталту: "жудасна, што сістэма ламае ТАКІХ людзей, несумленная гульня па несумленных правілах. Будучае яго як палітыка бязрадасна..". ІМХО. Без падрабязнасцяў наконт "ціску" і інш...

А Хартия молчит, да?
апошнім часам амаль не чытаю хартыю. Шчыра, не ведаю...

имя-как-имя

Well-known member
... Можна было б штосьці кшталту: "жудасна, што сістэма ламае ТАКІХ людзей, несумленная гульня па несумленных правілах. Будучае яго як палітыка бязрадасна.."
Кьяра, Л. не дипломат, дипломат - С.

k_ja_ra

Well-known member
имя-как-имя, згодна...Дзіця па сутнасці... і ў такое лайно трапіла...

Солнцева, я ж сказала - гэта ў тэорыі. А так, можна было проста ад каментароў адмовіцца. Але зноў жа, не мне пра тое разважаць...

k_ja_ra

Well-known member
С тем количеством людей, кот. вышли на площадь, очевидно было что делать - идти домой.
Пры чым С. у першую чаргу...)))
Я тут неяк выпадкова на тэму на форуме натрапіла, нешта кшталту "дзіця і палітыка" называецца. 2-хгадовай даўнасці. Цікава было пачытаць... Таму так, па дамам - і кропка. І так радзіму ўсе любяць...

клеймили тех, кто прошения подписывал, было такое?
Было. Але мы ж той бок не абмяркоўваем. Асабліва жаночую частку. Там так, расчараванне - адно слова...

k_ja_ra

Well-known member
Солнцева, па шчырасці, я сама сёння неяк па-іншаму на жаночую частку паглядзела. Да гэтага ўсё ж ілюзій паболей было. Цяпер меней. Зноў жа не мне разважаць, усе мы - псіхічныя. Але не ўсе "прэтэндуюць". Таму тут той выпадак, калі "пачні з сябе". А з сябе -та не вельмі і атрымліваецца...

«Храни меня господь от тех, кому я верю. Кому не верю, тех остерегусь я сам .. »
:) І я бачыла. Спадабалася.

имя-как-имя

Well-known member
усе мы - псіхічныя. Але не ўсе "прэтэндуюць".
Те, кто претендует, тоже не железные. Я не к тому, что хамство - нормально, а к тому, что оно вполне объяснимо. Вот если представить себе на минутку, что ты - отдельно, ребенок - отдельно. Надолго хватит достоинства? А муж отдельно? А отсутствие информации о нем? Да можно сорваться на какую угодно истерику, с какими угодно оскорблениями.
Короче, я не судья никому.

k_ja_ra

Well-known member
Короче, я не судья никому.
+1. З гэтага і пачынала, у прынцыпе...)) І пытанне, дзеля каго жалезнымі-та быць, як ты правільна сказала...

но эти люди не политики.
Якія людзі , такія і палітыкі. Ты чытала Варашкевіча інтэрв'ю ў НН? Шыкоўна проста. Кожнае слова адгукнулася...

...
Дабілі -такі і Бандарэнку http://charter97.eu/be/news/2012/2/4/47626/

Последнее редактирование:

имя-как-имя

Well-known member
Женщина дождя, вот:
http://nn.by/?c=ar&i=67695

имя-как-имя, На Шалкевича пойдем...
:friends:

...
Дабілі -такі і Бандарэнку

И вот 1 февраля он сделал это. Назавтра же, 2 февраля, ему вернули костыль, ортопедическую обувь и разрешили не ходить в строю.

Без комментариев...

k_ja_ra

Well-known member
Без комментариев...
Затое "парадак" у краіне. Чыста і прыгожа. І жыццё, як людзі кажуць, наладзілася.)))
Шкада, што год таму не напісалі... Не вартыя мы іхных ахвяраў...

Понравился плакат с Болотной
Вусы - рэч нажыўная. Паспее яшчэ адпусціць...

имя-как-имя

Well-known member
Все-таки Л.- молодой дурак. К сожалению.

Местами он не так уж и неправ:
Увогуле, лічу, што наш канфлікт з Ірынай — канчатковае сведчанне велізарнага разрыву паміж апазіцыйнай вярхушкай (калі можна так сказаць) і звычайнымі грамадзянамі апазіцыйных поглядаў.

Velca

Ангел. Летает. Кусается.
имя-как-имя, меня удивила его ни на чем не основанная уверенность по поводу того, что физических воздействий не было. И Х. права на 100% в том, что одно дело- случайный пацан ( и то его хорошо долбали), и совсем-совсем другое- один из главных оппонентов. Которому не 20 в придачу и которому есть что терять.
Потому и дурак, что этого не понимает. И дважды дурак, что начал высказывать публично свои ценные мысли по этому поводу.

имя-как-имя

Well-known member
имя-как-имя, меня удивила его ни на чем не основанная уверенность по поводу того, что физических воздействий не было.
Ага.
А вот зачем было говорить о своей уверенности в отсутствии пыток - не поняла.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху