Диалоги с...АРХИВ

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

k_ja_ra

Well-known member
Сейчас на хартии
Я аднаго не магу зразумець. Шчыра. Нашто табе хартыя?
Але незалежна ад гэтага выснова мая ўсё тая ж:
дэбілаў хапае паўсюль.
Звяртаць на іх увагу - сабе даражэй.

Хаця справядлівасці дзеля сёння асабіста ў мяне Расія, як палітычная адзінка, не выклікае ніводнага цёплага пачуцця. Гэта раз. І другое. Народ хоць з мінімальнай ступенню ўласнай годнасці насамрэч перайшоў бы зараз на беларускую. Раз ужо так моцна шкадуе, што гаворыць з суседам адной мовай.
Я б перайшла, каб не зрабіла гэтага раней з іншых прычынаў.
Лаўлю памідоры. :))))))) І абвінавачванні ў радыкалізме, адсутнасці плюралізма і далей па спісе.)))))))))

п.с. мае прабачэнні, калі чые-небудзь пачуцці раптам аказаліся закранутымі.)
Зато шчыра. Без паліткарэктных рэверансаў і нічым не падмацаваных дэкларацый аб жаданні міра ва ўсім свеце.

имя-как-имя

Well-known member
Сейчас на хартии под одним видео комментарий:"ненавижу русских...жалею,что сам говорю на русском" :))) ЯПлакалъ(с)

Ну вы хоть ответили достойно этому бандеровцу? Защитили великий и могучий? Или плюсанули за поднятое настроение:)))?

Mahima

переименовалась:)
Чтобы плюсовать или минусовать, надо иметь точку зрения. Точку отсчета.

Igra

БЫТИЕ
Я аднаго не магу зразумець. Шчыра. Нашто табе хартыя?
Ты не туда направляешь свои усилия)))Не надо ничего пытаться обобщать и систематизировать)Я никогда не читаю хартию,человек один смотрел видео и прочел в комментариях этот,мне показал-вместе посмеялись) Но в общем и целом мне эта тенденция обсуждать или комментирвать,кто и что читает и смотрит и насколько он после этого достойный человек,очень не нравится)

Народ хоць з мінімальнай ступенню ўласнай годнасці насамрэч перайшоў бы зараз на беларускую. Раз ужо так моцна шкадуе, што гаворыць з суседам адной мовай.
Так хай бы)

Зато шчыра. Без паліткарэктных рэверансаў і нічым не падмацаваных дэкларацый аб жаданні міра ва ўсім свеце.
Это что,какой-то повод для гордости и самодовольства?:)

k_ja_ra

Well-known member
Не надо ничего пытаться обобщать и систематизировать
У якім месцы абагульненне і сістэматызацыя?

тенденция обсуждать или комментирвать,кто и что читает и смотрит и насколько он после этого достойный человек
?
А гэта такое дзе?
Асабліва сувязь чытанага з годнасцю?

Пытанне пра Хартыю - абсалютна дакладнае. Без абагульненняў.
Годнасць узгаданая зусім у іншым месцы.

Я, праўда, так крыва пішу?

k_ja_ra

Well-known member
Это что,какой-то повод для гордости и самодовольства?
Шчыра. Не разумею, чаму ты чуеш увесь час менавіта гэты матыў. Матыў, якога няма ў мяне.
А словы гэтыя...яны а) як працяг прабачэнняў, бо мне прасцей прабачыцца, чым пісаць не тое, што я думаю, выключна з паліткарэктнасці, і б) крыху пра тэму зменаў, закранутую вышэй. Зменаў насамрэч няма. Ёсць перанакіраванне вектару рыторыкі. Не болей за тое. На мае вочы. Магу памыляцца, само сабой.

Igra

БЫТИЕ
k_ja_ra, мне больше нечего добавить:)
Если хочешь прям про

Пытанне пра Хартыю - абсалютна дакладнае.
то нашто она мне тебя не касается и просто не твое дело:) Так пойдёт?
Надеюсь,не обидишься)

Igra

БЫТИЕ
як працяг прабачэнняў
Типа самооправдания?
крыху пра тэму зменаў, закранутую вышэй.
Здесь я уже совсем запуталась.

Спадзяюся, я ўсё ж зразумела выказваюся, каб не чытаць увесь час у маіх словах штосьці сваё.
Ну как можно продолжать на это надеяться,если все время читают не то,что ты пишешь?:)Где логика?)

k_ja_ra

Well-known member
Дадам усё ж.

Если хочешь прям про
Збольшага гэта рытарычна было, бо насамрэч не мая справа, што ты чытаеш, таму не пакрыўджуся.
І было ў тым сэнсе, што нашто чытаць тое, што так не падабаецца і дзе пішуць такую хню? Па мне, гэта з серыі "вожыкі калоліся, але працягвалі жэрці кактус".
Я, прыкладам, карыстаюся прапанаванай якраз табой тэорыяй пра тое, што чагосьці лепей не ведаць.
Таму і ігнарую абмеркаваныя вышэй сайты.

п.с. фраза "я, прыкладам, карыстаюся" а) не парада "рабі як я"
і б) не нагода для гордасці і самаздавальнення.
Чыста на ўсялякі выпадак паясняю.
Каб у наступным посце зноў не абвяргаць тваіх здагадак. Якія мяне, калі шчыра, вельмі засмучаюць. Я стамляюся ўвесь час па сутнасці апраўдвацца за свае ж словы, якія ты аддаеш перавагу чытаць выключна ў адмоўным сэнсе. Як бы, што б, з якой бы інтанацыяй я не пісала.
Прабач.
Вось тут рэальна крыўдна... Па-мойму я не даю нагодаў для такіх тваіх талкаванняў.
Хаця...табе бачней, пэўна ж.(

Дабранач.

k_ja_ra

Well-known member
Я разумею. Прабач. Я не вінавачу цябе. Я кажу пра свае пачуцці і адчуванні. Не для таго, каб ты з гэтым штосьці рабіла, а каб, мажліва, тады больш зразумелымі былі табе мае словы.

Здесь я уже совсем запуталась.
І тут прабач. Гэта я цябе заблытала.
Гэта зусім не да цябе. Пра змены і дэкларацыі. Я не павінная была пісаць гэта, адказваючы табе. Але так атрымалася.

Усё ж маўчанне - золата. І сабе спакайней і тым, хто побач...(

Zoryana

Well-known member
Zoryana, А вы не находите, что некоторые так кардинально изменились! Я просто потрясена... Что скажете? Эта прямота..

Солнцева, нахожу. Это хорошо - ведь "лучше горькая правда, чем сладкая ложь", как гласит народная мудрость.

Zoryana

Well-known member
То есть вы эти перемены приветствуете, я поняла.
А можно, я тогда буду вас называть подругами? Единомышленницами?

Солнцева,хоть в лучшие подружки и паплечнiцы - не возражаю. И я вас - можно?

Zoryana

Well-known member
Сейчас на хартии под одним видео комментарий:"ненавижу русских...жалею,что сам говорю на русском" ЯПлакалъ(с)
:rofl:

фотография в ленте фейсбука уже третий раз появляется за последний час. Подписано, что это Харьков сегодня. Судя по флагам эти люди в Россию не сильно рвутся. А вести с полей от Zoryana говорят немного об обратном...

Ypsilon,мои вести вообще-то из Донецка были, если вы заметили, конечно. Ну, это два таких разных города - Харьков и Донецк; чтобы понятнее было - как Турин и Милан:)))
А вообще-то, и сама фотография вызывает сомнение - украинская пресса об этом событии уже давно экстатично писала бы. В Харькове вчера все массовые акции были запрещены, в связи с проводимым там марафоном - Кернес первым побежал )

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху