Диалоги с...АРХИВ

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Orion

Созвездие
меня удивляет почему это в ночь (!) с субботы (!!) на воскресенье.. что-то тут не тааак..

k_ja_ra

Well-known member
интересно у нас была рабочая суббота, а у них рабочая ночь что-ли?
асабіста мяне яшчэ раніцаю на каня падсадзілі.
Сёння быў танцавальны міжнародны конкурс у Чыжоўка-арэна. А нейкія нехарошыя людзі ў 13.00 запланавалі там хакейны матч з прысутнасцю, мяркуючы па ўсім, кагосьі з першых слуг народа.
У выніку агляд перад канцэртам ОЕ быў проста дзіцячым садком у параўнанні з тым, які быў сёння. Прычым людзей з дзецьмі, з танцавальнымі сукенкамі і іншымі фатаапаратамі, якія нават прымушалі ўключаць. Я ў шоку.
Хаця б з конкурсам да кучы гэтыя піры падчас чумы не ладзілі. Прыдуркі.

всех, это кого?
усіх мазаічных. Падобна, іх колькасць павялічваецца на вачах літаральна.

k_ja_ra

Well-known member
BARABULKA, гэтым разам, як пісалі вышэй, штосьці па ўсіх франтах адначасова істэрыка.
Адрэналін на мяне накаціў, ага. Не прывыкла, значыць...

Женщина дождя

Well-known member
k_ja_ra, так нам вчера пришла разнарядка на хоккей - прямо приказ с каждой группы выделить сколько то там человек и чтоб все пришли с красно-зелеными флагами - мы послали...:) Причем это было было подписано каким-то там начальником или кто он там - БПСМ... Какое нафик БПСМ к сороколетним теткам :)
Но я вообще от всего этого в шоке - такого еще не было... И судя по всему сегоднящние события - это не предел :(
Так когда собираемся пить ?

k_ja_ra

Well-known member
но у охранников в глазах читалась тихая паника при виде толп детей
Не, я іх недзе разумею.
У мяне, прыкладам, малодшая ў тыя выходныя пастаяла побач з гірляндай на ялінку, у выніку чаго роўна палова лямпачак перастала гарэць.
А сёння, пасля таго, як нарэшце была куплена новая гірлянда і павешаная на ялінку, пастаяла побач з сеткай з агеньчыкамі на вакно. Не паверыце, сетка, якая гарэла тыдзень таму, гарэць перастала, а калі муж сунуўся яе чарговы раз паспрабаваць уключыць, каратнула. Спужаліся мы. Мякка кажучы.

Дык вось наконт дзяцей я разумею, але там сёння іншая тэма была.
Мы, калі на Юность на ф\к хадзілі, такога нагледзеліся збольшага, а тут прам зноўку , дый на якасна новым узроўні...

чтоб все пришли с красно-зелеными флагами -
Былі такія. :))))) Перад уваходам фатаграфаваліся, "абазначаліся", відаць.:))))
У мяне ўжо нервовы смех пачынаецца. :)))))))

k_ja_ra

Well-known member
птенец у меня помер
Шкада.(

вот к смерти не могу привыкнуть
Так. Ну яго ўсё да чорта. Сайты, тэхніку, мазаічных...

=======

Я задаюся тым жа пытаннем.:))))
Сетку на акно яна таксама "не кранала", чыста побач пастаяла.)))))

ARROW

Все в жизни связано!
У меня как то фены горели в руках,розетки загорались..был период такой,пару месяцев,потом прошло

k_ja_ra

Well-known member
высокоэнергетичный ребенок?
І гэта таксама, але там яшчэ і лямпачка "сама" ці то расціснулася, ці то зламалася, выключыўшы палову электрычнага ланцугу.:)))
А ў сетцы правадок "сам" вылез нейкім незразумелым чынам. Але што характэрна, акурат пасля таго, як побач чалавечак мой маленькі пахадзіў. :)))))

Mahima

переименовалась:)
Хотя вот Катерину покусала, так поздно, а она не спит)))
сбился режим с этим рабочим днем:)))

птенец у меня помер, вот к смерти не могу привыкнуть
вот кого всегда жалко, так это тварей божьих...сочувствую.

Orion

Созвездие
1:30 ночи велком в короне
B5VTNn7IIAASdpR.jpg

Mahima

переименовалась:)
а чего они хотят - эти люди?
закупиться, вероятно, чем-то нужным.

Сегодня автобусы не могли причалить к остановке напротив Материка, потому что толпы машин со страждущими ехали в МАтерик и заполонили остановку...

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху