Диалоги с...АРХИВ

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

k_ja_ra

Well-known member
А в зятья такого?
Ну калі гэта будзе шчасцем для адной з маіх дачок, то чаму б і не?
А вы нявестку сыну сама абіраць будзеце, ці такі дазволіце сыну справіцца з гэтым самастойна?

Zoryana

Well-known member
А вы нявестку сыну сама абіраць будзеце, ці такі дазволіце сыну справіцца з гэтым самастойна?
Да не, разрешу самостоятельно, конечно. Но предупрежу, чтобы выбирал такую, чтоб мне понравилась :))) Она же мне как дочка должна стать :)))

k_ja_ra

Well-known member
Zoryana, добры анекдот ёсць на гэту тэму, я ўжо неяк пісала была.)

Малады чалавек вяртаецца дадому з 3-мя дзяўчатамі і кажа на парозе маме:
- Мама, адна з гэтых дзяўчат будзе маёй жонкай. Угадай, якая.
- Трэцяя.
- Як ты здагадалася?!
- Вось толькі зайшла, а ўжо бесіт.

))))

Igra

БЫТИЕ
А вот насчет ссылки - жаль, так и будут для меня эти ваши утверждения о том, что "все мы тут жыхары Расii", голословны, увы.
Нет ссылок потому, что никто и никогда здесь такого не писал) С натяжкой можно применить сюда только случай, когда Инна написала, что иногда, мимоходом, когда это не важно, не разговор, а так лишь бы отцепиться, может бросить через плечо, грубо говоря,"раша" на вопрос "откуда". Вот и всё.

Zoryana

Well-known member
Нет ссылок потому, что никто и никогда здесь такого не писал) С натяжкой можно применить сюда только случай, когда Инна написала, что иногда, мимоходом, когда это не важно, не разговор, а так лишь бы отцепиться, может бросить через плечо, грубо говоря,"раша" на вопрос "откуда". Вот и всё.
Вот оно что. А шуму-то, шуму... :)

k_ja_ra

Well-known member
Я пра гэта: http://semeistvo.by/forum/showpost.php?p=9277429&postcount=284
Вы там абедзве былі і абедзве бурна выказваліся, на тэму выхавання і правоў. :yes: ))) Так што паўтарацца не трэба, калі што.
Гэта выключна каб спыніць папрокі ў галаслоўнасці.

А спадарыню Іну я б увогуле не згадвала всуе.))) Яна ўся ва Украіне, у Данбасе, калі дакладней. Толькі ногі тырчаць.:))))

k_ja_ra

Well-known member
Zoryana, вы заўжды так літаральны? Партызаны, жыхары.
Карацей, спасылку вы атрымалі. А ў астатнім:
мы гэта ўжо абмяркоўвалі. Я да слова. Са спадзевам на разуменне.
але не - значыць, не. Делов-то...

Zoryana

Well-known member
Zoryana, вы заўжды так літаральны? Партызаны, жыхары.
"Точность - вежливость королей", как известно :) Просто вы уже не впервые пишете именно в такой формулировке - "мы жыхары Расii". Вполне логично предположить, что это не ваши домыслы, а чье-то конкретное высказывание. Ну, раз это не более чем ваше прочтение, тогда вопросов нет, конечно. Теперь буду знать, что эти самые "мы- жыхары Рacii" не более чем "пожар в урне" (с) :)))

Zoryana

Well-known member
Не, поста. Там пра дакладную краіну гаворка ідзе.
Какого поста? Неужели того самого, на который вы в посте 1558 ссылались? Могу ошибаться, но там совсем не об этом речь шла, как по мне.

k_ja_ra

Well-known member
Zoryana, ок. Раскажыце, клск, што значыць "мы" ў посце пра Расію. Як належыць гэта правільна чытаць.
Я люблю слухаць альтэрнатыўныя версіі. Дзе 5 - значыць не 5, а сапраўдны -значыць іншы. Пашырае далягляды.
Такім чынам, будзьце ласкавая, раскажыце. Я - спрэс увага.

Zoryana

Well-known member
Zoryana, ок. Раскажыце, клск, што значыць "мы" ў посце пра Расію. Як належыць гэта правільна чытаць.
Я люблю слухаць альтэрнатыўныя версіі. Дзе 5 - значыць не 5, а сапраўдны -значыць іншы. Пашырае далягляды.
Такім чынам, будзьце ласкавая, раскажыце. Я - спрэс увага.
И вот на основании этого "мы их ненавидим" вы сделали вывод, что "мы - жыхары Расii"?! И теперь этим постоянно в глаза тычете?! Сорри, но как по мне, это просто финиш...

k_ja_ra

Well-known member
Zoryana, прабачце, не зразумела вас. Вы не адказалі, як належыць чытаць. Тое, што я чытаю няправільна, я ўжо зразумела. Пытаюся: як правільна?

Я яшчэ раз удакладню, гаворка ідзе пра Расію, задаецца пытанне пра Расію, адказваецца пра Расію, і раптам "мы". Хто гэтыя "мы" ў Расіі?

Не жыхары? А хто?

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху