Диалоги с...АРХИВ

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Имбирь

Well-known member
Королева в восхищении (с)
Даже не представляю как вообще на это реагировать(((((

имя-как-имя

Well-known member
Королева в восхищении (с)
Даже не представляю как вообще на это реагировать(((((

Активизировать свою деятельность по подрыву белорусской экономики, чтоб закупиться по максимуму до апреля :)))

Ну... Можна арэндаваць паштовую скрыню ў Вільні, як варыянт)
Тссссс.... Сча на выезд пошлину введут.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
имя-как-имя, а, ну да... хай павісіць гадзинку ў якасьці рэклямы))
Я думаю, што наш народ, які хітрасьцю прывязваў картку да PayPal у тыя часы, калі для Беларусі не было такой магчымасьці, праз ананімайзеры і іншыя хітрыкі слухаюць музыку на Spotify і заказвалі рэчы тады, калі ні пра якую дастаўку ў Беларусь і гаворкі не ішло, знойдуць выйсьце :)

Пра "купляйце беларускае":)
Артыкул можна не чытаць, дастаткова паглядзець фоткі

Последнее редактирование:

juniko

self-made woman
Новости - уже даже смешно.
То налог на гражданские браки (будет полиция нравов ходить и под одеяла заглядывать), то работайте до смерти, как в Корее, где вообще пенсии нет не былой не будет. Теперь и все посылки запретили.
В голову приходит только Папанов из Бриллиантовой руки.
Идиёт, тьфу(с)

Igra

БЫТИЕ
Артыкул можна не чытаць, дастаткова паглядзець фоткі
Ну почему же, очень интересно. Вот, например: «Мы не говорим, что все должны одеваться одинаково, как в Северной Корее. Но белорусский товар не уступает таким брендам, как Hugo Boss и Armani», — убеждал ипэшников глава концерна.

juniko

self-made woman
В Вильнюсе радуются, готовятся к наплыву туристов и подсчитывают прибыли.

Танюша_

всё чудесатее и чудесатее
juniko, и зря, учитывая рост курса, эта лавочка прикроется для многих

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Ну... Можна арэндаваць паштовую скрыню ў Вільні, як варыянт)
хаця.... У іх, пэўна, таксама ёсьць абмежаваньні. Ну як я разумею :)
Прычым, розныя крыніцы па-рознаму пішуць.
У адных напісана, што пасылкі з трэціх краін не аблагаюцца пошлінай, калі кошт пасылкі не больш за тыя ж самыя 22 еўра. І плаціцца НДС для пасылак коштам ад 22 да 150 еўра.
У іншых, што калі пасылка некамерцыйнага характару (ёсьць пералік, што да гэтага адносіцца), то беспошлінны ўвоз да кошту ў 45 еўра.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
В Вильнюсе радуются, готовятся к наплыву туристов и подсчитывают прибыли.
Але калі чалавек перасякае мяжу часцей, чым раз у тры месяца, то тавары, даражэйшыя за 300 еўра, будуць абкладацца мытнымі плацяжамі. Ужо не будзе лічыцца што гэта тавары "для асабістага карыстання".
....ть :diablo:

Танюша_

всё чудесатее и чудесатее
katia-ka, как они проверять будут, интересно, если у меня чемодан и вещи без этикетки

имя-как-имя

Well-known member

Берта

В стране чудес....
katia-ka, думаю, вот это вот - ...ть, ...ляяяяя, идиот, и то что у Лаврова, в ближайшие месяцы слышать предстоит не раз и не два ))))))) и не три ))))))))

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху