Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
k_ja_ra, а детский центр в техническом направлении работает? типа музея физики или как?Тарту таксама славіцца сваім навукова-забаўляльным дзіцячым цэнтрам АННАА.(АХХА). Туды часта возяць дзіцячыя экскурсіі. Унутры можна за 5 еўра з дарослага і 3,5 еўра выдатна паабедаць (швецкі стол).
Для сем'яў з дзецьмі (2+1, 2+2) пры наведванні прадугледжаныя зніжкі.
так. Дзе можна самому ўсё пакруціць, разгледзець і г.д. Розныя аптычныя эфекты, люстэркавыя лабірынты і падобнае. Дзецям цікава.) Як варыянт разнастаіць праграму менавіта для дзяцей - добра.) Дзеці ад замкаў і краявідаў вельмі хутка стамляюцца.)типа музея физики или как?
У мяне роўна тое ж было да гэтай паездкі. )В Прибалтике добрались мы только до Вильнюса, а хочется всю проехать..
О,тое, што трэба i цiкава!!!Дзе можна самому ўсё пакруціць, разгледзець і г.д. Розныя аптычныя эфекты, люстэркавыя лабірынты і падобнае. Дзецям цікава.) Як варыянт разнастаіць праграму менавіта для дзяцей - добра.) Дзеці ад замкаў і краявідаў вельмі хутка стамляюцца.)
Менавiта, ва усiх беларусау Прыбалтыка пачынаецца з Вiльнюса)))) Дзякуй за падказку. муж дауно марыць пра Скандынавiю, вось я цiкаулюся маршрутам...У мяне роўна тое ж было да гэтай паездкі. )
Калі раптам наважыцеся да Таліна ехаць і калі будзе дазваляць бюджэт і час, падумайце плюс да трох найбліжэйшых прыбалтыйскіх краін пра паром і Хельсінкі. ) Там побач зусім. І ўказальнік на паромную пераправу так і маніў туды ламануцца. )))
А раньше еще в экскурсии включали музей Тартусского университета - как говорили, одного из старейших на территории СССР. Помнится, было очень интересно, меня впечатлило тогда, хотя сейчас уже деталей и не вспомню. А ратушная площадь точно такая же, какую я видела в 90-м году. Я бы еще путешествующим по Эстонии Нарву посоветовала - у нее какое-то иное своеобразие, она отличается от Таллина и Тарту, каким-то рыцарским батальным средневековьем от нее веет, что ли.Тарту. Невялікі горад з традыцыйнай старой часткай у цэнтры. Са славутасцяў можна адзначыць царкву св. Яна ( цікавая невялікімі тэракотавымі фігуркамі па перыметры будынка, часткова яны разбурыліся з цягам часу, але частка захавалася) і так званым падаючым домам. Нібыта падчас будаўніцтва штосьці было няўлічана і будынак ад самога пачатку свайго існавання мае крэн убок, добра бачны візуальна.)
Можно по телефону 813 соединиться через справочную с соседями вашего родственника. Набираете 813, говорите, "соедините меня, пожалуйста, с Эстонией, Тарту, адрес ..., квартира (номер любой соседский называете, можно несколько)". Вас соединяют с соседями, мило извинившись, объясняете ситуацию и просите сходить к соседу-дедушке или даже пригласить его к телефону, т.к. у самого его нет телефона.Что можно сделать?
не в самом Старом городе, но совсем близко. Минут 5-10 пешком.Divas, А как она расположена по отношению к центру города?
мы тут жили в Kreutzwald Hotel Tallinn . До старого города пешком ходили. У меня в дневнике отчет о поездке. Ездили на каникулах весенних.Может, кто-то недавно был в Таллинне, может посоветовать гостиницу или апартаменты. Спасибо!