гимназия №41

Марфа Васильевна

зимофобка-летофилка
а я на память сохранила :) у меня аж две жилетки и есть один значок, второй - утерян. такие нужные вещи, капец :))
в новой школе дочке выдали (продали) значок на магнитном креплении. потеряла в первый же день.

Karkusha

Well-known member
а я на память сохранила :) у меня аж две жилетки и есть один значок, второй - утерян. такие нужные вещи, капец :))
в новой школе дочке выдали (продали) значок на магнитном креплении. потеряла в первый же день.
Нам на памяць рана. у нас ёсць новая камізэлька, большага памеру, якая цяпер замест папярэдняй камочкам то ў шафе, то па святах у заплечніку. Бо коцік мой большую частку мінулага года брахаў класнай, што яму камізэлька малая, таму не носіць. І маці прыйшлося набываць новую)
А мне і выкідаць шкада рэчы практычна ў стане новых, і захоўваць няма для чаго. І сябрам з малодшымі дзецьмі аддаць немагчыма з-за эмблемы. Бяда)
Значок ужо даўно ўжо згублены, можа амаль адразу, як іх прыдумалі. Мне падаецца, што яны ўжо і неактуальныя. Ну ці я не ведаю

Марфа Васильевна

зимофобка-летофилка
Мне падаецца, што яны ўжо і неактуальныя
не знаю, как в гимназии сейчас, но в прошлом году дочь ни разу его не нацепила. у нас активные мамы поназаказывали себе запасных на случай потери... зачем. но значок красивый и качественный, тут не поспоришь. сравнить бы со школьным, но уже не судьба.

Fari

Well-known member
а рус-мат классу, который назван военно-патриотическим еще и какие-то не как всем жилетки заказаны, с шевронами.

Сверху