Огромное количество туристов в крошечном городке. И существенно дороже все, чем в Кастелламаре.Чефалу
- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
снимают с карточки сразу, как хозяин подтвердит (у него есть вроде 48 часов на это). До этого сумму блокируется. Если Вы еще не зарегистрировались, могу выслать приглашалку, будет скидка около 20е.Девочки, кто пользовался услугами сайта airbnb, там с карточки сразу всю сумму снимают? или как? это не так как на букинге просто бронь?
Огромное количество туристов в крошечном городке. И существенно дороже все, чем в Кастелламаре.
Выше о нем написали,как то уж без зелении вообще грустно,понятно море само сабой,но вопрос пока открыт!А вот в Cagliari райаны тоже летают по доступной цене,может кто посоветует местечко недалеко от аэропорта для отдыха с детьми,туда лучше в июне или сеньябре ?Вот у меня пока цена билета -определяет место отдыха.
Последнее редактирование:
зарегистрированы. но спасибо за предложение.)Если Вы еще не зарегистрировались
с ценами немного не поняла. вчера одна была - сегодня вдруг другая...
Пра Кастэлламаре.
Жылі там тыдзень. Цыганаў не бачылі.
А вось гэтага шмат, да
Для мяне Кастэламаре застаўся ў памяці горадам яхтаў і рэстарацый
Від на горад і замак.

Увечары.

Пляж - Плайя біч - нам спадабаўся. Белы пясок. Вада чыстая, цёплая, дно -пяшчанае. Карацей - дзецям супер. Ён доўга-доўга цягнецца.
На пляж мы ездзілі на маршрутцы. 3 еўра дарослы квіток туды-назад.

На прыстані шмат прапаноў экскурсій на яхтах/маторках. Калі валодаеце ангельскай мовай і добра плаваеце (можна паплаваць у амаль адкрытым моры), то, пэўна, гэта класны варыянт. Але мы ні мовай не валодаем, ні плаваць не ўмеем, таму толькі пааблізваліся, гледзячы на фоты бухтачак Cala Bianca і Cala Rossa, куды прапануюцца гэтыя экскурсіі. Прыгожыя былі фотачкі...
Што тычаццы зелені, то самае ўтульнае ў гэтым плане месца - гэта Эрычэ. Той, што на вышыні.

Увогуле, Эрычэ - гэта мая любоў
Месяц на Сіцыліі - гэта такі працяглы тэрмін... Я б аб'ездзіла яе ўсю, напэўна, бо доўга сядзець на адным месцы - сумнавата (мне).
З Трапані можна сплаваць на в.Фавіньяна.
З Кастэламаре і Трапані недалёка да Сан-Віто (нават, калі без машыны, аўтобусы камфортныя ездзяць). Палерма там побач ізноў жа...
Жылі там тыдзень. Цыганаў не бачылі.
А вось гэтага шмат, да
Таму калі выбіраць жыльлё ў Кастэламаре, то абавязкова шукаць што-небудзь з унутраным дворыкам, каб вокны не выходзілі на вуліцу. Бо гэтыя скутары да самай начы грахочуць...Ездит много машин, гоняют скутеры.
Для мяне Кастэламаре застаўся ў памяці горадам яхтаў і рэстарацый
Від на горад і замак.

Увечары.

Пляж - Плайя біч - нам спадабаўся. Белы пясок. Вада чыстая, цёплая, дно -пяшчанае. Карацей - дзецям супер. Ён доўга-доўга цягнецца.
На пляж мы ездзілі на маршрутцы. 3 еўра дарослы квіток туды-назад.
да-да-дазаповедник Зингаро с каменными пляжиками, гротами, рыбками, скалами и крабами.

На прыстані шмат прапаноў экскурсій на яхтах/маторках. Калі валодаеце ангельскай мовай і добра плаваеце (можна паплаваць у амаль адкрытым моры), то, пэўна, гэта класны варыянт. Але мы ні мовай не валодаем, ні плаваць не ўмеем, таму толькі пааблізваліся, гледзячы на фоты бухтачак Cala Bianca і Cala Rossa, куды прапануюцца гэтыя экскурсіі. Прыгожыя былі фотачкі...
Што тычаццы зелені, то самае ўтульнае ў гэтым плане месца - гэта Эрычэ. Той, што на вышыні.

Увогуле, Эрычэ - гэта мая любоў
Месяц на Сіцыліі - гэта такі працяглы тэрмін... Я б аб'ездзіла яе ўсю, напэўна, бо доўга сядзець на адным месцы - сумнавата (мне).
З Трапані можна сплаваць на в.Фавіньяна.
З Кастэламаре і Трапані недалёка да Сан-Віто (нават, калі без машыны, аўтобусы камфортныя ездзяць). Палерма там побач ізноў жа...
katia-ka, спасибо за фото и инфу!Вот просто интуиция шепчет,что в Италию с такой малышней просто непозволительная роскошь,(я говорю конкретно про своих детей)Италию нужно смотреть и наслаждаться увиденным,а билеты дешевые покроются дорогим жильем в Италии,чем в той же Греции.
+1.Месяц на Сіцыліі - гэта такі працяглы тэрмін... Я б аб'ездзіла яе ўсю, напэўна, бо доўга сядзець на адным месцы - сумнавата (мне).
katia-ka, спасибо за фото. Всколыхнуло. Особенно Эриче.
Но вот честно, было здорово, но на Сицилию пока больше не просит душа, даже Этна не заманит.
А мы былі двойчы. Галоўны крытэр, канечне, быў "чалавечы" - мы вярталісяў Трапані да тых жа самых людзей, у якіх жылі год таму. Ну і каб не было сумна ў Трапані, з'явіўся ў планах КастэламареНо вот честно, было здорово, но на Сицилию пока больше не просит душа, даже Этна не заманит.
Зараз я таксама на Сіцылію не хачу.
Хачу ў Сарэнта
нуу... калі б вы гаворку вялі пра якую Флярэнцыю-Сіену-Венецыю, я б з вамі пагадзіласяВот просто интуиция шепчет,что в Италию с такой малышней просто непозволительная роскошь,(я говорю конкретно про своих детей)Италию нужно смотреть и наслаждаться увиденным
А ўвогуле - кожнаму сваё
цыгане по-итальянски будут "дзингари" или "зингари"... почти как название заповедниказаповедник Зингаро с каменными пляжиками, гротами, рыбками, скалами и крабами.
Мы поедем 2 семьями и каждому ребенку будет по другу, ну и настолки планирую взять, в тысячу детей научить резаться, уже большие, 7 лет однакоУ вас тоже детки примерно такие же,как вы думаете им понравиться,там не очень для детей инфраструктура,но пляж супер,поэтому пока думаю.
А можно в личку? Я зарегистрировалась, но ведь ни что мешает мне ник поменятьЕсли Вы еще не зарегистрировались, могу выслать приглашалку, будет скидка около 20е.
Ну не знаю... я смотрела-смотрела грецию и ничего не нашла дешевле. В Кос из Вильнюса тоже не дорого были билеты.а билеты дешевые покроются дорогим жильем в Италии,чем в той же Греции.
Ха-ха, вот видимо про эту резервацию и имелось ввиду, видимо там они когда-то исторически были. Но это чисто предположения.цыгане по-итальянски будут "дзингари" или "зингари"... почти как название заповедника
А может вы знаете, по чем автобус Трапан -Кастелламаре?На пляж мы ездзілі на маршрутцы. 3 еўра дарослы квіток туды-назад.
Каторлик, калі нічога не блытаю, то кошт квітка на аўтобус 4.70
Каторлик, тарыфы
http://www.aziendasicilianatrasporti.it/
Калі ў адзін бок, то гэта corsa semplice
Каторлик, тарыфы
http://www.aziendasicilianatrasporti.it/
Калі ў адзін бок, то гэта corsa semplice
Цудоуна! Гэты кошт мне падабаецца.Каторлик, калі нічога не блытаю, то кошт квітка на аўтобус 4.70
http://www.aziendasicilianatrasporti.it
А тут разклад руху.
З Кастэламаре ў Сан-Віто і Палерма возіці іншая аўтобусная фірма. Russo. Яны ж возяць і на пляж.
Знайшла разклад))
http://www.russoautoservizi.it/orari.html
Каторлик, удакладню. Я мела на ўвазе горад Трапані -Кастэламаре. Калі вы мелі на ўвазе аэрапорт, то, хутчэй за ўсё, там будзе іншы кошт. І я ня ведаю, ці ёсьць такі прамы рейс.
А тут разклад руху.
З Кастэламаре ў Сан-Віто і Палерма возіці іншая аўтобусная фірма. Russo. Яны ж возяць і на пляж.
Знайшла разклад))
http://www.russoautoservizi.it/orari.html
Каторлик, удакладню. Я мела на ўвазе горад Трапані -Кастэламаре. Калі вы мелі на ўвазе аэрапорт, то, хутчэй за ўсё, там будзе іншы кошт. І я ня ведаю, ці ёсьць такі прамы рейс.
www.airbnb.ru/c/mpostnik?s=8А можно в личку? Я зарегистрировалась, но ведь ни что мешает мне ник поменять
Вопрос, на Трапани билеты на нужные мне даты дешевых осталось только 4, а надо всего 10, а на оставшихся по 80 и даже 96 евро. Есть ли смысл выкупить сейчас 4 дешевых и помониторить цены? Или лучше не рисковать и купить дороже, или выбрать другие даты?
Вообще, когда на Сицилию лучше всего ехать? Чтобы не жарко, и в море уже можно было купаться (от 21 градуса)? Ну и да, старшему надо в школу.
Вообще, когда на Сицилию лучше всего ехать? Чтобы не жарко, и в море уже можно было купаться (от 21 градуса)? Ну и да, старшему надо в школу.
Каторлик, мы былі 2 разы. Вясна ў 2013 была зацяжная не толькі ў нас, напэўна, таму напрыканцы чэрвеня 2013 сьпекі не было ( было камфортна) і мора было такое бадзёрае. У 2014 было інакш, і са словаў нашых сяброў-гаспадароў і фарумчан, якія былі там у чэрвені 2014, было нашмат цяплей.
Я думаю, з другой паловы чэрвеня павінна быць самае то для вас. Калі прырода не выдасьць форс-мажораў
P.S.мне здаецца, 10 квіткоў па адным (нізкім) кошце - гэта рэдкасьць.
Я думаю, з другой паловы чэрвеня павінна быць самае то для вас. Калі прырода не выдасьць форс-мажораў
P.S.мне здаецца, 10 квіткоў па адным (нізкім) кошце - гэта рэдкасьць.
Дзякуй. Ну вось на 1 жнiўня есть усе 10 квiткоў па добраму кошту. Але мне здаецца, вельми спякотна будзе там, да и на радзiме у жнiўнi ня дрэнна. Тады буду гледзiць у бок чэрвеня квiткi.Я думаю, з другой паловы чэрвеня павінна быць самае то для вас. Калі прырода не выдасьць форс-мажораў
в августе у половины итальянцев отпуска, так что на пляжах обычно столпотворениеНу вось на 1 жнiўня есть усе 10 квiткоў па добраму кошту
- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Поделиться: