Коньки

Аленчык

New member
Набыла свайму старэйшаму сыну (яму зараз 6 гадоў) канькі "Fora".
1e57fab98e59t.jpg

Яны рассоўваюцца на 4 памеры (32-35 памеры абутку, 36-39, 40-43). Выглядаюць канькі нішто сабе, прыгожанькія. Сядзяць на назе ў малога добра. Тачыць канькі і катацца яшчэ не спрабавалі, таму пра сталь на палоззях нічога пакуль не скажу. Але, на першы погляд, якасць больш-менш, спадзяюся, хаця б на два сезоны канькоў хопіць. Зробленыя канькі немаведама дзе (Кітай? Расія?), на каробцы тэкст толькі па-руску. Каштавалі яны 170 тыс., мы куплялі іх у гандлёвым цэнтры "Манетка" каля "Паркінга" (шэраг 18, месца 4). Мы ўзялі чырвоныя канькі, а былі такія ж, толькі сінія. У гэтай жа кропцы ёсць выбар рассоўных канькоў "Спорткалекцыя" на дзяўчат і хлапцоў.
Заўважу, што ў іншым месцы мералі дарагія фірмовыя канькі "K2", але яны зусім не трымалі нагу, таму не купілі іх.

Наагул, мінулай зімой 2009-2010 бралі розныя канькі ў пракаце. Найлепш на нагу майго сына, як ні дзіўна, сядалі дзявочыя канькі на шнуроўцы, а вось хакейныя мужчынскія канькі "Graf" на шнуроўцы не падыходзілі, таму парада для тых, хто будзе карыстацца пракатам: калі ў вашага хлопчыка вузкія ногі, лепш браць дзявочыя канькі, не зацыкліваючыся на тым, што "канькі не хлапечыя". :acute:

kolesnikova

New member
Наагул, мінулай зімой 2009-2010 бралі розныя канькі ў пракаце. Найлепш на нагу майго сына, як ні дзіўна, сядалі дзявочыя канькі на шнуроўцы, а вось хакейныя мужчынскія канькі "Graf" на шнуроўцы не падыходзілі, таму парада для тых, хто будзе карыстацца пракатам: калі ў вашага хлопчыка вузкія ногі, лепш браць дзявочыя канькі, не зацыкліваючыся на тым, што "канькі не хлапечыя".
мой катается в белых коньках - нисколечки не сущаясь этого! да и на самом деле хоккейные коньки очень широнкие, хотя у моего малого нога широкая и подъем высокий - ему женские фигурные очень удобны. Пред покупкой тоже перемеряли вские разные и раздвижные и хоккейные - сказал что белые фигурные самые удобные и ногу хорошо держат.

Аленчык,а может роликовые там были?

Аленчык

New member
kolesnikova, зараз, у прынцыпе, не сезон для ролікаў. :) Але нешта з ролікаў у гэтай кропцы стаяла. У нас ролікі ўжо ёсць, таму падрабязна не разглядала.

А наконт фігурных-хакейных канькоў: наколькі я памятаю, мужчыны-фігурысты выступаюць на чэмпіянатах і на ледовых шоў не ў хакейных каньках, а ў такіх жа танюсенькіх фігурных каньках, як жанчыны, толькі чорнага колеру. Вось цікава, чаму такіх канькоў для хлопчыкаў не робяць... Я б з задавальненнем купіла менавіта такія чорныя фігурныя канькі, бо ў хакейных каньках і ў рассоўных каньках ёсць недахопы, а белыя фігурныя канькі на хлопчыку ўсё ж могуць стаць прычынай для кпінаў.

kolesnikova

New member
Вось цікава, чаму такіх канькоў для хлопчыкаў не робяць... Я б з задавальненнем купіла менавіта такія чорныя фігурныя канькі, бо ў хакейных каньках і ў рассоўных каньках ёсць недахопы, а белыя фігурныя канькі на хлопчыку ўсё ж могуць стаць прычынай для кпінаў.
черные фигурные коньки выпускаются, большие размеры от 38 и более - видела в таких магахзинах ка кГУМ,ЦУМ, Немига. А вотмаленьких не видела, только на сайтах и не тв наличии - думаю их выпускают или закупаются в меньших количествах - т.к. мальчики больше другими видами спорта занимаются - это девочки все почти фигуристками хотят быть )))
Видела на катке возле дворца республики мальчики 10-12 лет катались в черных фигурных коньках (свои это были или прокатные - не знаю).
Белые фигурные коньки очень нормально и симпатично смотрятся на ноге - не вижу совершенно причин для насмешек - даже если и мальчику 10 лет. А на более старший возраст черные фигурные конmrb - не дефицит.

По поводу насмешек - у каждого свои заморочки. Я вот купила малому месяц назад валенки смиловичские, т.к. не было времени искать другу теплую обувь - а валенки обувь для зимы универсальная. Все переживала, что с малого будут смеяться и он сам может отказаться их носить. Валенки на ноге смотрятсяочень симпотно - не хуже преславутых дутиков. Думала в садике дети могут насмехаться, и вообще мы много где ходим - никто не смеется, а вот родители наоборот обращают внимание и говорят, что мы молодцы - решились на валенки, ногам тепло и сухо )))

Аленчык

New member
kolesnikova, Юста, дзякуй за інфармацыю! Я не ведала, што ў ГУМе-ЦУМе-ОМА ды іншых вялікіх крамах можна добрыя канькі знайсьці.

Ponchik

люблю соломки подстелить
подниму темку ))

катались на днях в прокатных коньках размера на 2-3 больше, вроде нормально было - но это был первый раз на коньках. Мучаюсь, купить ли раздвижные или все же на наш 26-27р-р взять где-то 29-30 с учетом навырост...
на раздвижные смотрю на такие, судя по предыдущим отзывам, те, кто пользовался раздвижными, остались вполне ими довольны
эти Explore - EX22 (Внешний ботинок: PVC белого и черного цветаКнопочная система регулировки размераЛайнинг: Съемный раздвижной лайнерЛезвие: Углеродистая стальРазмеры: XS (28-31)Размеры: S (32-35)Размеры: M (36-39)Расцветка: черная, белая, розовая)

Image_ig_a.jpg

Chadha

Well-known member
По поводу насмешек - у каждого свои заморочки. Я вот купила малому месяц назад валенки смиловичские, т.к. не было времени искать другу теплую обувь - а валенки обувь для зимы универсальная. Все переживала, что с малого будут смеяться и он сам может отказаться их носить. Валенки на ноге смотрятсяочень симпотно - не хуже преславутых дутиков. Думала в садике дети могут насмехаться, и вообще мы много где ходим - никто не смеется, а вот родители наоборот обращают внимание и говорят, что мы молодцы - решились на валенки, ногам тепло и сухо )))
а вы в минске взрослых не замечали в валенках???? таких, что я сама обзавидовалась и начала себе искать валенки.

по поводу коньков - ездили с дочкой на каток, первый раз. Брали на прокат коньки. дочке нормально, а у меня дико сдавило ноги, пришлось сдать через десять минут. Вот думаю покупать коньки ради трех месяцев, и то только по выходным, как-то не хочется. и если уж покупать то хорошие, но раздвижные же не относятся к этой категории, насколько я поняла.

Сверху