К основному содержимому

Куда поступают ваши детки-6

• Автор темы Автор темы lisnata
  • Дата начала Дата начала

пра IT факультэт БНТУ зараз добрыя водгукі
меней дурнаты за БДУІР

@GingerBread, отзывы хорошие о чем? О специалистах? Возможно.
я не говорю о качестве обучения.
Говорю же, кто там учился, точно не пропадёт )
Там много других минусов, много.
я не буду о них писать, сорри. Могу только одно сказать-знаю и как учащаяся там, и со стороны преподавателей очень близко мне знакомых.

я не буду о них писать, сорри. Могу только одно сказать-знаю и как учащаяся там, и со стороны преподавателей очень близко мне знакомых.
а дзе добрая якасць? асабліва зараз калі кафэдры пад нож ідуць бо няма кому іх узначальваць, а кіраўніка звальняюць бо ў літву паехаў на выхадныя

@GingerBread, не знаю, правда. Я сейчас в дела БГТУ не лезу. Мне хватило много лет учёбы) потом общения с преподами. Сейчас не обсуждаю с ними, что там происходит.
мне это не актуально, а негатива и без этого хватает.

@GingerBread, не знаю, правда. Я сейчас в дела БГТУ не лезу. Мне хватило много лет учёбы) потом общения с преподами. Сейчас не обсуждаю с ними, что там происходит.
мне это не актуально, а негатива и без этого хватает.
так мы ж не спрачаемся. але на самой справе ў сюды свае нюансы, і таму БДТУ зараз лічаць вельмі нядрэнным варыянтам.
але ж канешне ўсе вельмі змянілася за апошні час

БДТУ зараз лічаць вельмі нядрэнным варыянтам.
Хто лічыць?
Наколькі памятаю, гэту думку пра вельмі нядрэнны варыянт прасоўваў Лівянт. Але аб’ектыўных пацверджанняў гэтаму пакуль нідзе не было

Хто лічыць?
Наколькі памятаю, гэту думку пра вельмі нядрэнны варыянт прасоўваў Лівянт. Але аб’ектыўных пацверджанняў гэтаму пакуль нідзе не было
у нас некалькі хлопцаў адтуль, і лаба там была, і ў калегі дзіцятка і яму падабаецца, пры тым што сам скончыў ФПМІ

Я на протяжении всего семестра периодически спрашиваю своего сына-не жалеет ли он о своём выборе( БГУ). Всегда ответ-нет. Посмотрим, как будет дальше….

сейчас я отошла от поступления, но периодически натыкаюсь на статьи о поступлении в 2023. Что могу сказать-держитесь, девочки, держите руку на пульсе! Как бы вам дети не говорили, что они всё сами, они еще дети и могут многое не учесть/упустить. Всем конечно удачи! И максимально спокойных нервов

@GingerBread, а што дзіцятка робіць у бгту, скончыўшы фпмі? Магістратура?
неа, калега скончыў ФПМІ, а дзіцятка ў БДТУ, і водгукі добрыя...

на БДУ шмат матэматыкі, калі патрэбна праграмаванне, то ўся гэтая матэматыка ну не тое каб патрэбна..

неа, калега скончыў ФПМІ, а дзіцятка ў БДТУ, і водгукі добрыя...

на БДУ шмат матэматыкі, калі патрэбна праграмаванне, то ўся гэтая матэматыка ну не тое каб патрэбна..
А дзіцятка прам бгту выбрала, маючы досыць балаў для бду і бдуіра? Даруйце, верыцца з цяжкасцю

А дзіцятка прам бгту выбрала, маючы досыць балаў для бду і бдуіра? Даруйце, верыцца з цяжкасцю
ну я так не пыталася, але там пытання што толькі бюджету не стаяла,
але ж тата задаволены. што дзіця зарабляе на фрыланс біржы ўжо.

я бы напэўна жадала для сваіх больш матэматыкі і тэорыі, але ж нават пасля каледжу хапае ведаў працаваць і рабіць кар'еру, калі ты сам ня тапачка.. таму БДТУ працоўны варыянт і лепей чым няпрофіль у БНТУ ці БДУІР

Это про бнту или бгту? Я запуталась

ну я так не пыталася, але там пытання што толькі бюджету не стаяла,
але ж тата задаволены. што дзіця зарабляе на фрыланс біржы ўжо.

я бы напэўна жадала для сваіх больш матэматыкі і тэорыі, але ж нават пасля каледжу хапае ведаў працаваць і рабіць кар'еру, калі ты сам ня тапачка.. таму БДТУ працоўны варыянт і лепей чым няпрофіль у БНТУ ці БДУІР
Так і пасля курсаў можна працаваць

В прошлом году крестник пошел в БГТУ на ПОИТ (по совету Л-та)- до БГУИРа не хватило баллов на бюджет. Программы пишут, в ЕПАМе летом практика была. Есть нюансы с программой учебы, например, писать что-то, не изучив предмет вообще (так было в этом семестре с JAVой), потому что препод ведет еще у 3-го курса, и там уже изучили. Сын с ним общается, поэтому немного в курсе таких деталей :)

Назад
Сверху