PostSkriptum
Well-known member
BabuschkinHaus
Well-known member
А покажете кота?Всем привет!
Насколько критично не глистогонить кота перед комплексной прививкой?
Привет!А покажете кота?![]()
Мы уже второй год собираемся за город, поэтому решили привиться
В прошлом году взяли с собой, волновались, но он очень быстро освоился и стал гулять как настоящий кот) уходил даже на ночь иногда, ловил мышей пару раз)))
И вообще не кот, а чудо чудное и любовь))
Вложения
Марфа Васильевна
зимофобка-летофилка
PostSkriptum
Well-known member
Gluckspilz
Active member
Добрый вечер! Подскажите плиз хорошего ветеринара во Фрунзенском районе (Минск). Кошка уже несколько недель сопит, будто нос прочищает, аппетит немного снизился. Чаще отрыгивать стала. Волнуемся(
Боже...бедолажка.Смотрите какое чудо у нас во дворе под машинами прячется.
У майго Аранжыка дрэнны аналіз крыві (амаль няма эрытрацытаў) і дзве пухліны ў печані... Пакуль спрабуем палепшыць кроў. У суботу зноў на аналіз...
Наконт цэн -- я заплаціла за агляд, аналіз крыві, узі і дзве ін'екцыі 50 рублёў. Было напісана 58, але зрабілі зніжку. За лекі і корм аддала яшчэ 89 рублёў.
Наконт цэн -- я заплаціла за агляд, аналіз крыві, узі і дзве ін'екцыі 50 рублёў. Было напісана 58, але зрабілі зніжку. За лекі і корм аддала яшчэ 89 рублёў.
Последнее редактирование:
это вы хорошо сходили. мы за осмотр отдали 50рУ майго Аранжыка дрэнны аналіз крыві (амаль няма эрытрацытаў) і дзве пухліны ў печані... Пакуль спрабуем палепшыць кроў. У суботу зноў на аналіз...
Так, я ведаю, што ў Менску я б нашмат больш заплацілаэто вы хорошо сходили. мы за осмотр отдали 50р
PostSkriptum
Well-known member
@Оранж, з пачынам вас. Я калі ўпершыню калола ў карак, паўдня пад уражаннем была.Першы раз у жыцці зрабіла кату ўкол. Аранжык, такое пачуццё, нічога не адчуў, а я ледзь не знепрытомнела...
потым калола шыншылу, а калі ўвесну выходзіла ката і калола яго "і ў хвост і ў грыву" то ўжо не ўражвалася. адзін раз у нерв у лапцы, мусіць, патрапіла, ён пачаў накульгваць (даволі хутка прайшло), вось там так, я аж заплакала, але вет у вайберы і гугл мяне супакоілі, што пройдзе.
шпрыцы, дарэчы, калі яшчэ давядзецца калоць, пытайце імпартныя. розніца велізарная.
Мне далі адразу шпрыцы з набранымі ў іх лекамі. Таму я нават не ведаю, якія яны@Оранж, з пачынам вас. Я калі ўпершыню калола ў карак, паўдня пад уражаннем была.
потым калола шыншылу, а калі ўвесну выходзіла ката і калола яго "і ў хвост і ў грыву" то ўжо не ўражвалася. адзін раз у нерв у лапцы, мусіць, патрапіла, ён пачаў накульгваць (даволі хутка прайшло), вось там так, я аж заплакала, але вет у вайберы і гугл мяне супакоілі, што пройдзе.
шпрыцы, дарэчы, калі яшчэ давядзецца калоць, пытайце імпартныя. розніца велізарная.
PostSkriptum
Well-known member
Поделиться: