мы взяли вегас темпо. Есть сейчас и темпо кидс, но у нас просто темпо. Сыну удобно. Мне тожеИ в какую сторону смотреть выбирая матрас ребёнку 2,5 лет? До трёх лет рекомендуют жёсткие матрасы, а дальше опять вегас F3/F1?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
мы взяли вегас темпо. Есть сейчас и темпо кидс, но у нас просто темпо. Сыну удобно. Мне тожеИ в какую сторону смотреть выбирая матрас ребёнку 2,5 лет? До трёх лет рекомендуют жёсткие матрасы, а дальше опять вегас F3/F1?
На жестком при малом весе спать вредно.Пишут, что на жестком спать лучше.
мы мелі неасцярожнасць усунуцца ў матрац дачкі. Гэты самы 10а. Чахол, ты ж бачыш, папраць захацелася. У гэтым матрацы з аднаго боку апошні слой - какос, які намёртва прычэплены да чахла. У сэнсе мы-то атадралі. Але палова какоса засталася на чахле і знімалася потым шматкамі. У выніку гэты апошні слой быў моцна пашкоджаны. Гэта адно. Другое - чахол хоць і ўлез у выніку ў пралку, але выключна з нагі. То бок піхалі з усёй дуры ў 4 рукі і ледзь закрылі люк. Падчас прання усё гэта там ледзь варушылася, лепей сказаць, зусім не варушылася. І гэта чахол 190х90. Не ўяўляю, як народ змудраецца 200х160 праць. Да таго ж падчас прання зляцела сабачка з замка. Прычым высветлілася гэта, калі мы ўжо нацягнулі так званы папраны чахол зноў на матрац. Праўда, нейкім цудам мы а) такі знайшлі сабачку ўнутры гэтай усё канструкцыі і б) муж неяк змудрыўся яе прычапіць назад. Карацей, пракліналі ўсё на свеце, што звязаліся. На будучыню заракліся нават думаць пра падобнае. Так што з'ёмны чахол - не болей чым маркетынгавы ход, як паказвае практыка. Праць яго нерэальна ўвогуле.хоть и пишут, что основной чехол матраса съемный
Если последний слой не кокос, то все реально. Дочкин снимали-стирали-одевали без проблем. Кондор, давно покупали, модель не помню.Праць яго нерэальна ўвогуле.
у эксплуатацыі нармальна? Задаволеныя?Кондор, давно покупали, модель не помню.
яны таксама змякчаюць? Бо яны, як гляджу, нават самыя тоненькія ўсё адно з унутраным слоем нейкім ідуць, прасцёганыя.На резинках доп.чехлы тоже купили.
у машынку ён у вас як улез?Дочкин снимали-стирали-одевали без проблем.
не, наш дакладна не раздзяляецца. Там замок не па ўсім перыметры. Толькі з трох бакоў - каб начынку дастаць.оказалось, что чехол можно на 2 половинки разделить
у эксплуатацыі нармальна? Задаволеныя?
Людзі, я правільна разумею, што латэкс робіць матрац мякчэй?
ой, а як і чым?И прочитавши про то, как и чем склеивают эту кокосовую стружку, больше не купила б.
фантастыка. Увогуле не ўяўляю, як гэта мажліва.Кокос не прилипает, снимаю и одеваю чехлы одна.
з гумкамі на вуглах? Якія ў вас, не падзеліцеся? З якім напаўняльникам і тканінай зверху? Не скукожваюцца яны падчас сна?Но я сейчас просто наматрасники купила и не заморачиваюсь