имя-как-имя
Well-known member
Танюша_,
))
И предъявить нечего.
И предъявить нечего.
Мае тэкст Пагоні Мулявіна напамяць ведаюць. Падпяваюць заўжды, калі чуюць.У меня у подруги в садике сказали родителям учить в детьми гимн. В яслях один куплет. Чем старше, тем больше знать гимна. В группе по утрам будут петь
а это картинка из "президентской книжки" моей первоклашки. Вот такой симпатиШныйі не з гэтым лідэрам краіны.
так. гэтая карцінка ўжо даўно абмяркоўваецца.)а это картинка
Гэта эфект "25 кадра".мерещится всякое
гэтаму вычварэнству далёка не год.)кто так грамотно прогнулся в этом году?
а я ее первый раз увидела. Потом все картинки внимательно рассматривала, может натурщик для всех картинок одинтак. гэтая карцінка ўжо даўно абмяркоўваецца.)
кожны беларускі першакласнік цягам ужо некалькіх гадоў атрымлівае 1 верасня асабісты падарунак ад прэзіка: кніжку з патрыатычным зместам фарматам А4 таўшчынёй м-м-м..з 1 см недзе і вельмі якаснай паперай.А что за книжка?
Фиг. Нам сказали принести и в этом году.А месца кніжкам я ўжо пісала дзе - у сметніцы. Куды яны, думаю, адразу пасля ўрачыстага ўручэння бальшынёй грамадзян і накіроўваюцца.
Да. На первый урок. Надеюсь, в 3 классе не понадобится: у меня четкое предчувствие, что при переезде книга потеряется.Velca, да ты чё?!
Сур'ёзна штоль?
Мама дарагая.......
о чем я и говорю, прогнулся в этом. Плавали, знаем- в книжке десятилетней давности тоже очень смешно.гэтаму вычварэнству далёка не год.)
а Вы неправы, Кьяра, мы ее до сих пор перед сном почитываем :biggrin:А месца кніжкам я ўжо пісала дзе - у сметніцы. Куды яны, думаю, адразу пасля ўрачыстага ўручэння бальшынёй грамадзян і накіроўваюцца.
А гэта аб чым сведчыць? Я ўдакладняю, по, праўда, не зразумела.и кстати, в отличие от брошюр, которые выдают победителям всяческих олимпиад, эти книжки никогда не продаются в букинистических магазинах.
Ды не ж. У мінулым годзе гэтая карцінка у гэтай жа кнізе дакладна была. І, баюся памыліцца, і раней таксама.прогнулся в этом.
А што ж там за яно?после окончания девятого класса тоже выдают,
Фиг. Нам сказали принести и в этом году.
большая. очень толстая. на хорошей бумаге. в футляре (!). тяжелая. дико информативная и содержательная. в комплекте есть диск- правда, мне понравился. или даже два?-не помню.А што ж там за яно?
сакровiшча :biggrin:А гэта аб чым сведчыць? Я ўдакладняю, по, праўда, не зразумела.