Нелепости в нашей жизни. Архив

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

k_ja_ra

Well-known member
А молчание уже не знак согласия?

Дык у нас уся краіна згодная такім чынам, за выключэннем 50 тыс.)))

имя-как-имя, гаворка не пра тое, што я ў адвакаты запісалася. у мяне шмат пытанняў і да настаўнікаў і да медыкаў і да астатніх. Але пакуль я з плакатам да дома ўрада, як тая дзяўчына ўлетку не выйшла і на месцы Саннікава не знаходжуся, я як бы не хачу пра тое, што яны "добраахвотна", "з радасцю" і г.д. разважаць...

Вось зноўку чытаю ў тэме пра гімназіі. За непрыход на мерапрыемствы - зніжаюць адзнаку па паводзінах. А хоць раз гэтае пытанне далей за форум хтосьці задаў? Самой настаўніцы, завучу? Да дырэктара схадзіў?
Нашыя дзеці пакуль нікуды не ходзяць. Ужо чакаю першага пахода на хакей. Каб сваю пазіцыю наконт гэтага акрэсліць. Пабачым, чым скончыцца.

Слушай, вот эти твои слова меня за живое задели

Солнцева, а хіба не мая праўда? Не ад твайго імені ў тым ліку "таварыш" выказваецца?

k_ja_ra

Well-known member
Я как-то акрэлсила, очень так доступно и конкретно, после этого все пришли к выводу, что я "с приветом" и выписали на мой адрес газету "Юный спасатель".
Ржунімагу. :))) І што пісалі, у газеце той? :)))

имя-как-имя

Well-known member
Вось зноўку чытаю ў тэме пра гімназіі. За непрыход на мерапрыемствы - зніжаюць адзнаку па паводзінах. А хоць раз гэтае пытанне далей за форум хтосьці задаў? Самой настаўніцы, завучу? Да дырэктара схадзіў?

Ну моему снижали. И не в гимназии, в обычной школе. И никому я этот вопрос не задавала - плевать мне с высокой колокольни на оценку по поведению. Кстати, в последней четверти поставили прим. и за год тоже:))). Уж не знаю, как так звезды встали, подозреваю, что администрация сама задала классному вопрос, какого лешего он показатели портит и почему у лучшего ученика в классе не примерное поведение:))).

k_ja_ra

Well-known member
Я принципиально не читала
Дарэмна, а раптам цікавае што было?:)))

плевать мне с высокой колокольни на оценку по поведению.

имя-как-имя, як разумееш, я не адзнаку "акрэсліваць" сваё стаўленне пайду, а калі дзіця чапляць пачнуць, чаго , маўляў, не ідзеш? ))) Калі само дзіця не справіцца, вядома, з тлумачэннямі...

имя-как-имя

Well-known member
имя-как-имя, як разумееш, я не адзнаку "акрэсліваць" сваё стаўленне пайду, а калі дзіця чапляць пачнуць, чаго , маўляў, не ідзеш? ))) Калі само дзіця не справіцца, вядома, з тлумачэннямі...

Да вроде как и нет такой необходимости - специально ходить обозначать свою позицию. У нас так, во всяком случае. Всем объявляют, что мероприятие обязательное-преобязательное:))). Дальше кто хочет идет, кто не хочет - не идет и зачисляется в неучаствующие в общественной жизни :))).

k_ja_ra

Well-known member
Да вроде как и нет такой необходимости - специально ходить обозначать свою позицию
І дзякуй Богу. Я, праўда, не ведаю пакуль. Пажывем - убачым. З першай грамадскай арганізацыяй у мяне таксама асаблівых пытанняў не ўзнікла, як і з харчаваннем і г.д. А многіх пачытаеш, дык канцлагер амаль...:)))

Обсуждение двойки
:)))

ОляОлина

Active member
За сегодня-две нелепости...№1-
Сапраўдная камедыя з перакладам у судзе. Перакладчыца Шухто зноў перакладае, але збіваецца, Сяргей яе папраўляе: «Не падляжыць, а падлягае, не абаснаванне, а абгрунтаванне. Адвод!»

Перакладчыца падае хадайніцтва пра самаадвод. Пракурор кажа, што трэба запрасіць новага перакладчыка. Суддзя зноў выйшла, каб прыняць рашэнне.
Чытаць цалкам: http://nn.by/?c=ar&i=68760

В стране с двумя гос.языками требуется переводчик с одного на другой...

№2-

Смотрим "Внеклассный час" по Беларусь 2.Там есть рубрика-толкование имени.Сегодня рассказывали о значении имени Илзе!Ну неужели у нас это такое распространённое имя?!Или уже другие имена закончились?

Последнее редактирование:

bigeye

Трайбл Дива
Свиней сжигали в рамках учений, которые максимально приближены к реальности.

Господи, их что живыми сжигали? Варварство какое...

Lia

жительница Венеры
По словам жителей деревни, у местного фермера еще осенью начался падеж свиней, которых он вывозил и захоронял без обращения в ветслужбы. Забирая в Незнаново свиней, сельчанам сказали, что "была обнаружена вспышка чумы".
http://news.tut.by/society/275331.html
Свиней сжигали в рамках учений, которые максимально приближены к реальности.
Теперь по логике во время военных учений будут убивать людей. Чтоб т.с. все по-настоящему. Оставшиеся в живых 100% усвоят учебу на "отлично".

Goldenflow

Well-known member
Не говоря уже о бедных животных, как это у сельчан забрали свиней и все? А как компенсировали?
Абсурд одним словом

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху