так, там набывала, але чарга былаЯ пра тыя, што насупраць вакзала. Бо там чаргі ніколі няма Калі там стала магчыма набываць квіток -то гэта супер.
так, там набывала, але чарга былаЯ пра тыя, што насупраць вакзала. Бо там чаргі ніколі няма Калі там стала магчыма набываць квіток -то гэта супер.
О,точно,доўбня,так я себя и ощутила-отличное слово)))адна я доўбня.
А чё з дызайнам не так? Квадратурны посуд сёння ў трэндзе, па-мойму. Увогуле не бачу праблем тут.Просто дизайн такой...нелепый
Ніфіга, звіняй.)))) Да раніцы дакладна цярпець будзеш.))))))))))))))Я нетерпеливая
Ну хіба што...Предполагаю, что эта картинка уже ранее использовалась в каком-то контексте,
я ОЧЕНЬ нетерпеливаяДа раніцы дакладна цярпець будзеш.)))))))))))))
Ну тогда последняя надежда моя пропалаА чё з дызайнам не так? Квадратурны посуд сёння ў трэндзе, па-мойму. Увогуле не бачу праблем тут. )
Крута.я ОЧЕНЬ нетерпеливая
Чем не нелепость- пунто чай в беседку принес)
а это что такое?
ну че...зато во вполне нелепой посудеЧем не нелепость- пунто чай в беседку принес)
Креативненько.У Беларусі з'явіцца «Батькино лукошко».
Паведамляецца, што пад брэндам «Батькино лукошко» будуць выходзіць маянэзы, соусы, кансерваваная гародніна і ягады.