У некаторых мікрараёнах няма прыстойных школ у шагавай дасяжнасьці. І нават на адлегласьці пары прыпынкаў.Хоть и школы есть в шаговой доступности
У некаторых мікрараёнах няма прыстойных школ у шагавай дасяжнасьці. І нават на адлегласьці пары прыпынкаў.Хоть и школы есть в шаговой доступности
Вы можаце прапанаваць іншы варыянт адбора дзяцей у гімназіі? Браць усіх, а потым адсейваць - ужо было. Эн раз. У сённяшніх умовах нерэальна абсалютна. Якія яшчэ ёсць варыянты? Прапіска?Я о том, что экзамены эти-лишний стресс для ребенка и ничего они не показывают. По крайней мере о реальных способностях и одаренности ребенка точно не говорят.
У нас такой ступор был с дверным косяком. Пришлось тыкать носом в дверьЗатруднение и полное какое-то непонимание вызвал вопрос - сколько тесьмы понадобиться чтобы обшить кусок ткани ну и там всякие параметры этого куска.
Гэта не паўсюль так. З таго, што ведаю асабіста: Аўтазавод. м. Магілёўская, Чыжоўка. Там галяк.Любой район глянь: пара гимназий, пара сильных школ, пара средних и одна-две откровенно отстойных. И все они будут примерно одинаково отдалены или приближены к дому.
щемятся
ну на Аўтазе таксама ёсьць пачатковая школа, куды імкнуцца. А пасьля яе што рабіць? Калі не зьбіраешся паступаць у гімназію.Вон в нашу началку по прописке щемятся не меньше
То бок конкурс атэстатаў. Варыянт, так. І ён працуе. Ужо сёння. Для больш старэйшых дзяцей. Пры прыёме ў каледжы, як ведаю.Отбор проводить по годовым оценкам плюс льготы олимпиадникам
Гэта не паўсюль так. З таго, што ведаю асабіста: Аўтазавод. м. Магілёўская, Чыжоўка. Там галяк.
У 25-й няма пачатковай школы. Раней, калі яны былі побач з 39 ПШ, было зручна. Цяпер не кожны захоча з аўтаза ў Чыжоўку вазіць.В Чижовке есть 25-я гимназия и 77 школа - вроде и та и другая неплохие.
вось а для мяне, напрыклад, наяўнасьць гэтага ні разу не аргумент на карысьць той ці іншай навучальнай установыНет отдельного актового зала, кафе, бассейна.
Ой, ну прямо. Разные там дети тоже. Ну раньше так точно. Гимназия гимназии розньГімназія - гэта мажлівасць вучыцца ў школе, у якой няма зусім слабых і зусім незацікаўленых. Усё. Але і гэта нямала на сёння, па мне. Вось і паступаюць людзі.
Розныя. Але зусім слабых і зусім абыякавых няма ўсё ж. Іх, імхо, экзамены, сам факт іх, адсейвае.Разные там дети тоже.
Так это смотря в какую гимназию. Не в любую же. Тогда и конкурсов таких тогда не было быА я знаю многих, кто готов возить в другой район, в другую часть города, лишь бы в гимназию. Хоть и школы есть в шаговой доступности
Я тоже помечтаю...)))я бы гимназию с 5-го класса не делала бы точно
Sony,
вось а для мяне, напрыклад, наяўнасьць гэтага ні разу не аргумент на карысьць той ці іншай навучальнай установы![]()
Так. Хай бы былі самі зборнікі для падрыхтоўкі, каб дзеці ведалі, чаго чакаць. Але самі кантрольныя і дыктоўкі хай бы былі не са зборнікаў.Да хоть бы задания на экзаменах в пятый класс брали не из сборников, и то на сколько адекватнее выглядела бы система!