Мая пісала Яўкім і яўкімаўкі.)))Якiмаукi ))
Ніколі не ведаеш, што гэтым дзецям пачуецца.)
узбагаін.)пустырник рекомендую
Мая пісала Яўкім і яўкімаўкі.)))Якiмаукi ))
узбагаін.)пустырник рекомендую
спакойна.) Мядзведзь - слоўнікавае слова. Дзеці яго ведаюць.В голове моей опилки.. почему мядзведзь, дзве без мягкого знака, а дзьмуць, дзьмухавец с ним? Как мой ребенок это напишет, если я это не могу понять.. у меня паника.
У мяне слабыя нервыkatia-ka, пустырник рекомендую дешево и сердито
Выпускныя - не ўступныя. Не хвалюйся.у сына выпускныя экзамены будуць.
як знаць, як знаць... і што там яшчэ будзе пасьля тых выпускных...Выпускныя - не ўступныя. Не хвалюйся.
Мяккі знак пішацца пасля зычных з, л, н, с, ц (з мяккага т), дз (з мяккага д):
для абазначэння на пісьме мяккасці зычнага на канцы слова: мядзведзь, соль, вось, чытаць, пісаць, стань, кінь, лезь, шэсць, дзесяць, штось, дзесь, кудысь, чагось, вішань, кухань, соцень, песень;
для абазначэння на пісьме мяккасці зычнага перад цвёрдым зычным: дзядзька, бацька, касьба, барацьба, пісьмо, Вязьма, Кузьма, восьмы, процьма, дзьмухавец;
для абазначэння на пісьме мяккасці зычнага перад наступным мяккім зычным тады, калі пры змене формы таго ж слова (або пры замене яго другім словам таго ж кораня) гэты мяккі зычны становіцца цвёрдым, а папярэдні зычны захоўвае сваю мяккасць: барацьбе, барацьбіт (барацьба), пісьменнік (пісьмо), васьмі, васьмю (восьми), цьмяны (цьма). Калі пры змене формы таго ж слова (або пры замене яго другім словам таго ж кораня) мяккасць зычных не захоўваецца, то мяккасць зычнага перад наступным мяккім зычным на пісьме мяккім знакам не абазначаецца: дзве - два, шэсць - шосты, звінець - звон.
Вот точно. Выпустят всехВыпускныя - не ўступныя. Не хвалюйся.![]()
Не надо. Что бы ни было, все останутся живы и здоровы. Это главное.я сейчас с ума сойду..
Про ваверак будет. Там не сборник, а беличье царство.