- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Танюша_, о-о-о-о!!! Сняданак "па-шляхецку"!!!!
))
Праграму глядзі тут: http://semeistvo.by/forum/showpost.php?p=7767473&postcount=241

Праграму глядзі тут: http://semeistvo.by/forum/showpost.php?p=7767473&postcount=241
Девочки, миленькие, может, не совсем по адресу, но, дело в том, что мы с тетей собрались поздравить завтра с 90-летием замечательную белорусскую писательницу Алену Василевич. Мне бы очень хотелось подписать у нее книгу ("Пачакай, затрымайся" трилогию), недавно она вышла в серии "«Беларускі кнігазбор»,можно и более старое издание, я обзвонили практически все магазины города- нигде нет! Куплю!
katia-ka, паспрабуй вырашыць. Крыху ёсць часу яшчэ.
А адны яны ніяк пару гадзінаў?
Мае адны дома застаюцца. Часта. І заўтра ў тым ліку. Бо муж на карпаратыў ціпа з начоўкай паехаў.
prosto_kat, Вишенка, спадзяюся, апетыт нагульваеце?))))
А адны яны ніяк пару гадзінаў?
Мае адны дома застаюцца. Часта. І заўтра ў тым ліку. Бо муж на карпаратыў ціпа з начоўкай паехаў.
prosto_kat, Вишенка, спадзяюся, апетыт нагульваеце?))))
так мне толькі даехаць да парка -гадзіна.А адны яны ніяк пару гадзінаў?
Я ненадоўга заўтра заскочу... Вось дзіцёнка да бабулі адправіла, у мяне яшчэ працы гара, да 26-га здаць... А тут святы-святы-святы, і на выставу ў Галерэю Ў хачу яшчэ зазірнуць заўтра, пакуль яна працуе...Вишенка, спадзяюся, апетыт нагульваеце?))))
Дык, я думаю, і астатнія не да вечара.)Я ненадоўга заўтра заскочу..
katia-ka, ну глядзі сама, ужо як атрымаецца. )
Добра. )))Ну як, дзяўчаты, схадзілі?
Вишенка, Проста Кэт - дзякую за прыемны сняданак.
Цікава, так."Час адпачыць ад дарослых клапот!" Павiнна ж быць "без клопатаў", не?
Без клапот як бы ёсць таксама (http://slounik.org/search?dict=&search=клапот&x=0&y=0 ).
Але, як я зразумела, гэта такі ўстойлівы выраз. Без удакладнення пра якія дакладна клопаты гаворка. Проста: жыць без клапот.
А калі пра нейкія пэўныя клопаты, як у тваім прыкладзе, то "клопатаў" было б правільней. Па мне.
А ўвогуле, у спецоў бы запытацца.)))
Усiх са святам Божага Нараджэння
Калядны зварот апостальскага візытатара для беларусаў замежжа айца Аляксандра Надсана
Буду вельмi удзячна за калядные песьнi для дзетак
Калядны зварот апостальскага візытатара для беларусаў замежжа айца Аляксандра Надсана
Буду вельмi удзячна за калядные песьнi для дзетак
Віншую усіх са святам Божага Нараджэння! Хай маленькі Езус прынясе мір і лад у вашыя сем'і, напоўніць любоўю вашы сэрцы! Хай апякае вашыя дзетак и вас кожную хвлінку. Вясёлых свят!!! З Калядамі!!!
К'яра,перапрашаю за тое, што так і не выканала абяцання. Выбач мяне, калі ласка:sorry:
Чытаю вас, перыдычна, вы малайчынкі! Праз які час зноўку буду браць удзел ў бяседзе, а пакуль я стала надта занятай цётухнай-нарадзіла яшчэ аднаго сыночка, хутка нашаму Мар'яну будзе месяц!
К'яра,перапрашаю за тое, што так і не выканала абяцання. Выбач мяне, калі ласка:sorry:
Чытаю вас, перыдычна, вы малайчынкі! Праз які час зноўку буду браць удзел ў бяседзе, а пакуль я стала надта занятай цётухнай-нарадзіла яшчэ аднаго сыночка, хутка нашаму Мар'яну будзе месяц!
- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Поделиться: