К основному содержимому

Психологическая беседка-4

• Автор темы Автор темы Infinity
  • Дата начала Дата начала
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Я не збіраюся даваць на яго адказ. Паўнамоцтваў такіх не маю.
Очень жаль.Я тоже присоединилась к тому вопросу и не получивших ответ уже двое.И,конечно,же вся сложность и начинается тогда,когда надо ответить на такой вопрос.Полномочия вполне были до тех пор,пока вопроса не сформировалось,он возник именно из-за предъявленных "полномочий",вытек логически.Просто "не трогайте это,не смейте" мне лично отдает теми же неприкасаемыми оттенками,которые существуют сейчас и которые мы не любим и ругаем.
Че-та не то,Алёна,жаль,можно было бы поговорить без лозунгов и поз.Важная тема,имхо.
я збольшага з Панчанкам згодная.
Так и я согласна:) Особенно вот с этим:
Мала сказаць: ненавiджу,
Мала сказаць: прызнаю,
Бiцца за праўду -- i выжыць,
Нiбы салдат у баю.

Дрэннаму -- не пакарыцца,
Добрае -- не празяваць.

А что касается этого:
Нехта i подлы, i хiжы
Клятву паўторыць тваю:
З ворагам бiцца -- i выжыць,
Нiбы салдат у баю. (с)
так это да,проза жизни.Тем паче выделенные строки важны:)имхо.

А па-сапраўднаму свабодным не смею перашкаджаць.
За свае думкі і прапановы, па-мойму, ужо прабачылася.
Зря ты так.Не понимаю источника и смысла этой желчи.Ну как знаешь.
Я не свабодная такім чынам? Я ўся ў шорах?
Ды не,мне здаецца,ты сумленная і асуджаеш штрафы і кветкі на клумбах,а іншыя выключна паняцці падмяняюць і ў шэрэнгі неразумных збіраюцца,падхопліваючы падманныя сцягі.Табе свабодная краіна да сэрца,а іншыя,некаторыя,выключна ж у Паўночнаю Карэю імкнуцца.У мяне такая карцінка склалася ад тваіх постаў,прабач.

Последнее редактирование:
И,конечно,же вся сложность и начинается тогда,когда надо ответить на такой вопрос
На якое пытанне? Што рабіць вам?
Я прапанавала: не мяшаць у кучу. Не пасуе? Значыць, іншых рэцэптаў у мяне няма.
Размываюцца арыентыры, разумееш?
Калі гаворыцца, што ай, фігня, я-та ўвагі не звяртаю, а вам не раю звяртаць, і будзе вам шчасце і свабода. І штрафы з турмамі не ёсць перашкодамі.

так это да,проза жизни.
Дык гэта проза жыцця з "клумб" і пачынаецца. У тых, у каго пачынаецца. Бо ў астатніх яна ўжо даўно ўнутры сама па сабе.

На якое пытанне?
Я пыталася пра гэта:
Так. Свабоды мала. У пакатушках бачаць палітыку. За выкладаньне фоткі мядзьведзікаў сядзяць у турме КДБ. І? Што рабіць чалавеку. Не міфічнай Марываньне, а вось звычайнаму, вядомаму табе чалавеку, у сумленьні якога ты ўпэўнена. Нагнятаць сітуацыю, паўсюль падкрэсьліваючы, што у нас Гандурас, рэфлексіраваць на гэтую тэму, ці працягваць жыць? Пісаць у турме кнігі. Маляваць карціны. Марыць пра сваю сям'ю.
Вось гэта - кнігі, карціны, мары ты лічыш нірванай?

Ды не,мне здаецца,ты сумленная і асуджаеш штрафы і кветкі на клумбах,а іншыя выключна паняцці падмяняюць і ў шэрэнгі неразумных збіраюцца,падхопліваючы падманныя сцягі.Табе свабодная краіна да сэрца,а іншыя,некаторыя,выключна ж у Паўночнаю Карэю імкнуцца.У мяне такая карцінка склалася ад тваіх постаў
Ну бачыш, парытэт, значыць.
Я толькі прасіла ў кучу не мяшаць. І рэчы сваімі імёнамі называць. НЕСВАБОДАЙ. У незалежнасці ад унутранага стану.
Нельга, паўтаруся, метафізіку з палітыкай блытаць. Пры ўсёй іх сувязі з жыццём.

Я пыталася пра гэта:
Якога адказу ты ад мяне чакаеш, калі вышэйшыя не падыйшлі? Такога, які цябе задаволіць? Напішы сама. Я ўстаўлю ў свой пост.
Не трэба на мяне азірацца, клск, і майго ўхвалення ці інструкцый чакаць.
Жыві, як ведаеш.
А я буду, як я ведаю. І пісаць буду тое, што лічу правільным для сябе. Ці не пісаць.

Солнцева, мне кажется если бы она не вымыла, то не было бы точки кипения. Если бы можно было не мыть, а развалиться в кресле, то тогда чего стреляться?

Солнцева, Солженицын, к примеру. Рокоссовский.
Недавно показывали по телевизору, что в Израиле прошёл конкурс красоты среди бывших узниц. Сказали про них очень интересную вещь. Не смотря на тяготы и лишения, на голод, побои и болезни, те, кто пережил лагеря живут дольше и чувствуют себя лучше сверстников. И как сказала одна из участниц, что это потому, что они не переставали метать, и это их спасло.

Солнцева, не знаю, когда было принято решение. Наверное до. Мне кажется, что тут два выхода: поставить себя выше полов или полы выше себя. Если бы она не помыла, она бы поставила себя выше, тогда, наверное, не нужна смерть.

Я прапанавала: не мяшаць у кучу. Не пасуе? Значыць, іншых рэцэптаў у мяне няма.
Я про кучу не поняла.Какая куча,почему куча?Честно,не поняла просто и не понимаю.
Дык гэта проза жыцця з "клумб" і пачынаецца.
И здесь не понимаю.Не слишком ли радикальные выводы?
І рэчы сваімі імёнамі называць. НЕСВАБОДАЙ.
Так а разговора об этом не было,понимаешь?Не об этом был разговор.
Проста цікавы твой практычны погляд на гэтую праблему, а не толькі акрэсьліваньне яе.
Мне тоже интересно и важно именно это.Обрисованная проблема известна и мне и,думаю,остальным участникам дискуссии.

Какие есть варианты?
Если честно,я тоже не поняла.А там написано,что любая женщина поймет...Почувствовала свою несостоятельность:))) Может быть,комплекс отличницы,перфекционизм.Даже в этой ситуации все сделать идеально,даже после смерти стремление озаботиться своим имиджем идеальной женщины,до точки,до конца.Фиг знает.

Igra, ведаеш... Давай спынімся, калі дазволіш. Дакладней, я спынюся са свайго боку. Проста пастараюся далей не адказваць.
Я сказала, што хацела. Калі засталіся пытанні, значыць, я не здолела давесці сваёй думкі, ну ці як варыянт, яе не вельмі захацелі пачуць.
Я не хачу працягваць, праўда.
Гэта складаная і дастаткова балючая для мяне тэма.
Тэарызаваць і разважаць пра яе у плыні "усё фігня, я свабодная нягледзячы на... і таму ўся на пазітыве" я не магу, а іначай не хачу.
Прабач, клск.

Солнцева, вы мыла пол, потому что не могла себе разрешить не делать то, что должна.
Решение приняла до.
А нарядилась же она в одежду из другой, 'легкомысленной' жизни. То есть это не для людей как раз, а то единственное, что она смогла позволить 'для себя'.

Так а разговора об этом не было,понимаешь?Не об этом был разговор.
Разумею. Менавіта, не аб гэтым.
Таму і не хацелася прыцягвання сюды пакатушак. Як аб'ектыўнага і недапушчальнага абмежавання свабоды грамадзян. Бо нельга з гэтым мірыцца, нават пад соўсам "я свабодны, нягледзечы на".
Я толькі аб гэтым і ні аб чым болей.

Эй, девы, чегой-то все на черно-белые авы стали переходить, а? Что за трэнд?))))
Калі і да мяне пытаньне, то гэта мы проста ўчора з дачкой замуцілі маленькі фатасет) Гэта яна на аве ў мяне.

Кьяра, а зачем что б было красиво?
Ну ёй, відаць, хацелася...Каб парадак і прыгожа выглядала. Вось і шаты надзела...
Але Лілак напрамак думак змяніла, па шчырасці...
Мажліва так, адзенне-та - адзінае, што сваё, што для сябе.
Тады і пра "каб прыгожа было" не факт...
Не ведаю...Я б не мыла, напэўна.) Чыста збольшага б рэчы па месцах раскідала...))))))) Каб людзі, зайшоўшы, не забіліся. )))))))))))))

Што да мяне, дык у мяне большасць авак такіх было.))) Мне падабаюцца чорна-белыя.) І фоты ў тым ліку.) За мноствам фарбаў галоўнае не страчваецца.)

Я вот подумала, но ведь в гроб тоже одевают красиво, макияж даже делают...
Дык так. І я пра тое ж. Каб прыгожа было - гэта вечны трэнд такі...

Але Лілак з іншага боку зайшла. Што таксама цікава.)

И борются за свободу! БО-РЮТ-СЯ!
Дык так. Зноў жа...А не проста сыходзяць унутр...

Солнцева, проста пытанне ж у тым як? як змагацца?
Шчыра, у мяне ўжо няма адказу на гэта...Апроч уласных арыентыраў, за якія ты не лічыш мажлівым для сябе пераходзіць, я нічога не магу прапанаваць.

І па шчырасці, я ўжо ўвогуле не ўпэўненая, што барацьба гэта мае хоць які-небудзь сэнс. Бо нават гіпатэтычныя вынікі яе, падобна, нікому не патрэбныя насамрэч...
Наканаванасць поўная, карацей. Толькі цуд здольны дапамагчы нам...

Я тут відэа на НН паглядзела. 21- гадовай даўніны... Прысяга на вернасць Незалежнай Беларусі.

Знішчана ўсё па ходзе . Чаканні, спадзевы, вера, імкненні...

кстатИ. у Дяченок есть хорошая книга не тему "Армагед-дом"

Проста пастараюся далей не адказваць.
Я сказала, што хацела.
Ты всегда свободна просто не отвечать.Твое право и твой выбор.
Просто,чтоб ты знала,я осталась не удовлетворена,хотела понять и не поняла.Но это,конечно же,не твои проблемы,ок.Всё хорошо:) "Так и оставим")))

katia-ka, первая фотка,что во вложениях,очень классная.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху