- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Танюша_, на сегодня для вас последние авы)))а вдруг)))
verooka, очень клевая подборка у вас получилась,супер!Для Катерины-то,что надо,для Кьяры мне 2 нравится и 2 для Черешни.
verooka, очень клевая подборка у вас получилась,супер!Для Катерины-то,что надо,для Кьяры мне 2 нравится и 2 для Черешни.
Вложения
Дзякуй! Але маленькія карцінкі, ніяк не разгледзець... так што тлумачСча Вішанька. Магу растлумачыць.
Дык а што там глядзець? Назоў кнігі?ніяк не разгледзець
Вишенка, адзінае, што я ў адваротным парадку іх размясціла, дурніца.
Карцінкі - не авы табе, а проста ты для мяне. Спачатку - вішні - нік. Потым кніга - мовазнаўца, твара не бачна, толькі тое, што ты звязаная з мовамі. Далей тая, што з цыгарэткай (цыгарэтка -не ключавое, проста недзе такой я цябе пабачыла ў рэале ). А дама ў пальчатках - не ведаю... мне гэтая карцінка проста запомнілася. І калі ты спыталася, я пра яе ўзгадала. Наўмысна потым яе шукала. Проста асацыяцыя.
Танюша_, ты Кацярыну ў рэале бачыла? Цікава проста.
verooka, дзякуй. Вельмі цікава.
аааа, значыць мне не падалося пра цыгарэткуДалей тая, што з цыгарэткай (цыгарэтка -не ключавое, проста недзе такой я цябе пабачыла ў рэале ).
А ўвогуле дзякуй! Цікава, як цябе бачаць іншыя
Женщина дождя
Well-known member
verooka, Спасибо - все понравились - но особенно четвертая - здесь и дождь, и ветер... и звезд ночной полет...
И Катерине просто супер.
Вот все-таки про дождь всегда практически черно-белые.. Всегда подразумевается грусть и тоска?
Вот все-таки про дождь всегда практически черно-белые.. Всегда подразумевается грусть и тоска?
потому что реальное фото и имя?мне сложно.
BabuschkinHaus, Znaika, і яшчэ, хто чакае....Я вось ад сябе прыношу шчырыя выбачэнні за тое, што вам "вылавіць" сваю нітку складана... Забілі мы тут карцінкамі ўсё... 
))
Танюша_, вось ты кажаш, што нават не ведаеш, якія для сябе карцінкі знайсці....А ты, калі глядзіш безліч усялякіх (не тут, а наогул) цябе штосьці чапляе? Ну, акрамя вампіраў?
Згодная. Але не было такой жа без цыгарэткі, н е б ы л о.Але яна ўсю карцінку псуе - я заўсёды была катэгарычна супраць цыгарэтак
Танюша_, вось ты кажаш, што нават не ведаеш, якія для сябе карцінкі знайсці....А ты, калі глядзіш безліч усялякіх (не тут, а наогул) цябе штосьці чапляе? Ну, акрамя вампіраў?
Женщина дождя
Well-known member
Солнцева, Ты мне просто до безумія нравішься в образе Мата Хари...
Женщина дождя, а мая карцінка табе не глянулася? 
1) Знайка
2) Танюша (Чырвоны каптурок навеяў)
3) Астатнія - Солнцева.
)) Не літаральна, асацыяцыі. 
п.с. Наташ, толькі не забі, ага?
1) Знайка
2) Танюша (Чырвоны каптурок навеяў)
3) Астатнія - Солнцева.
п.с. Наташ, толькі не забі, ага?
Вложения
Ой лі....Маленького беззащитного зайчика
Солнцева, а як табе такая карцінка:
Вложения
Што ты разумеешЧто это у нее из головы торчит, чьи-то хвосты? Или это рога?
Последнее редактирование:
Чаму? Там не цмок зусім...Я наўрад ці растлумачу....Хвасты з рагамі ні пры чым увогуле. Позірк.Ник должен быть "мать драконов"
- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Поделиться: