А я что-то ни то и ни другое систематически не встречаю) как и сообщения "я услышала", " я поняла".Я на форуме амаль не сустракалася з недарэчнымі "я зразумела", а вось абазначэнні пачуццяў не да месца бачу сістэматычна.))))) Так што...у кожнага свой форум, відаць.
- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Симона-Таисия
созерцаю мир...
нетВосхитилась терпению относительно чего? Тупости оппонентов?
относительно того, что ранее Катерина могла заводиться с пол оборота и спорить до посинения)))
:acute: столькі старонак спісана пра я-паведамленні, а тут такое.)))))k_ja_ra, ты исказила мою мысль и переложила свой лад
штосьці спадарыня з гарнітурамі нумар 1,2, 4 і 8 з поста Ігры значна вышэй узгадалася.)))И ещё для меня странно, когда отвечают не последовательно. Ощущение, что некоторые читают тему с конца и комментируют в такой последовательности. Поэтому, когда я читаю подряд и несколько собравшихся страниц, то получаю этакий винегрет а не связанную логическую беседу.
а трансляцыю пачуццяў?А я что-то ни то и ни другое систематически не встречаю)
я про поняла и услышала написала. что встречаю тут(на форуме) периодически(а не систематически) и обращаю внимание(вероятно потому, что я еще и в жизни их встречаю и как-то не очень люблюА я что-то ни то и ни другое систематически не встречаю) как и сообщения "я услышала", " я поняла".
дарэчы, наконт непаслядоўнасці размовы.
Ёсць рэсурсы, дзе цэльных дыскусій няма зусім. Ёсць адгалінаванні ад асноўнага пытання ці тэмы, усё болей і болей дробныя.) Во дзе засада.))) Я пасля лёгкага знаёмства з такімі рэсурсамі на сямейства проста іншымі вачамі паглядзела.
)
Ёсць рэсурсы, дзе цэльных дыскусій няма зусім. Ёсць адгалінаванні ад асноўнага пытання ці тэмы, усё болей і болей дробныя.) Во дзе засада.))) Я пасля лёгкага знаёмства з такімі рэсурсамі на сямейства проста іншымі вачамі паглядзела.
Симона-Таисия, ой, а я вообще такое пропускаю) Если человек написал, значит у него есть свои соображения на этот счет, почему он именно в такой последовательности и через именно столько страниц отвечает) Мне кажется, это такие условности... Ведь соль не в этом. И если тот, кому он отвечает, все понял, то и вопросов нет. А если что непонятно из-за путаницы, всегда есть возможность уточнить...
Какие мы разные и как по-разному ко многому относимся
Какие мы разные и как по-разному ко многому относимся
k_ja_ra, точно) семейство упорядоченное и причесанное донельзя)

Что за она?штосьці спадарыня з гарнітурамі нумар 1,2, 4 і 8 з поста Ігры
А я наоборот там все понимала, а потом долго привыкала к тому как тут все в кучу пишутдарэчы, наконт непаслядоўнасці размовы.
Ёсць рэсурсы, дзе цэльных дыскусій няма зусім. Ёсць адгалінаванні ад асноўнага пытання ці тэмы, усё болей і болей дробныя.) Во дзе засада.))) Я пасля лёгкага знаёмства з такімі рэсурсамі на сямейства проста іншымі вачамі паглядзела.)
не.) Мне тая тамтэйшая сістэма зусім не падабаецца. Адно толькі асобнае адкрыванне ледзь не кожнага каментара чаго вартае. Хаця адзін плюс там такі ёсць - мікраадгалінаванні ж па сутнасці ёсць размовай з дакладным суразмоўцам, а не сукупнасцю іх. Бо ў нас жа на форуме як бывае? Скажам, ёсць дыскусія і ўмоўна ёсць два бакі апанентаў, чые пазіцыі хоць збольшага і падобныя, але пэўна ж не аднолькавыя. Але па сабе ведаю, ты сябе з удзельнікамі "свайго бока" (умоўна, памятаем) дакладна размяжоўваеш, ведаеш, што вось тут мы аднолькава бачым, а вось тут па-рознаму, а вось удзельнікі супрацьлеглага боку часцей зліваюцца ў штосьці адзінае.) У тым сэнсе, што ты таксама нібыта розніцу іх пазіцый бачыш, але, калі апаніруеш, апаніруеш як бы ў цэлым супрацьлегламу боку. Праз гэта бывае многа непаразуменняў і незадавальненняў і г.д.) Дык вось на тых іншых рэсурсах праз бясконцыя адгалінаванні гэтага моманта можна пазбегнуць, але ў астатнім - абы што.)А я наоборот там все понимала, а потом долго привыкала к тому как тут все в кучу пишут
гэта так.) Я падумала, ужо да чаго я логіку і парадак люблю, а на посты не па парадку ні разу ўвагі не звяртала.Какие мы разные и как по-разному ко многому относимся
Да, точно) и "оппонирующая сторона" тебя обычно сливает в одно целое с участниками "моей стороны"Але па сабе ведаю, ты сябе з удзельнікамі "свайго бока" (умоўна, памятаем) дакладна размяжоўваеш, ведаеш, што вось тут мы аднолькава бачым, а вось тут па-рознаму, а вось удзельнікі супрацьлеглага боку часцей зліваюцца ў штосьці адзінае.)
Симона-Таисия
созерцаю мир...
но ведь это, как читать книгу с конца... :scratch:Абсалютна гэты момант мне не прынцыповы. Я якраз, бывае, што і чытаю з канца.) І ўсё зразумела мне. Бывае, так, што нітка размовы з папярэдніх старонак цягнецца, то адкроеш тады глянеш спачатку папярэднія старонкі, а так...
теперь мне понятно, почему иной раз делается акцент на деталях, игнорируя общую суть, или почему так легко уводится разговор в сторону)
буду знать, спасибо.
Симона-Таисия
созерцаю мир...
нет,ты сделала вывод, что все те, кто делают акцент на деталях, игнорируя общую суть, а еще те, кто уводят разговор в сторону, - это те, кто иногда читает с конца?
не все они читают с конца
я сделала вывод, что эта одна из возможных причин, у читающих с конца
Симона-Таисия
созерцаю мир...
не удивительно))))))) если читаете с конца
))
гэта дзіўная выснова.) Асабліва з улікам гэтага:теперь мне понятно, почему иной раз делается акцент на деталях, игнорируя общую суть, или почему так легко уводится разговор в сторону)
і гэтага:ужо да чаго я логіку і парадак люблю,
Бывае, так, што нітка размовы з папярэдніх старонак цягнецца, то адкроеш тады глянеш спачатку папярэднія старонкі
Ну і я правільна разумею, што ты хочаш сказаць, што я ігнарую сутнасць і зводжу гаворку ўбок?
Але калі нават дапусціць, што я менавіта зводжу гаворку убок, то што вымушае тых, каму ўбок не трэба, ісці ўваслед?
Гэта ўсё тым больш забаўна ў рэчышчы столькіх старонак тэксту пра ўласную адказнасць.
п.с. што да дэталяў, то так.) Яны сапраўды важныя і месцамі цікавыя.) Бо ў іх д'ябал якраз і ёсць, як вядома.
Последнее редактирование:
Симона-Таисия
созерцаю мир...
так.) І якраз пасля яго напісала гэта:ты прежде чем написать свой пост #1988, прочитала мой ответ #1985 ?
Апроч мяне ніхто пра тое, што чытае з канца, не напісаў. ) І цалкам мажліва, што такіх тут больш і няма.) Прынамсі адваротнае нічым не пацверджваецца. Так што твой пост 1985 можна смела чытаць наступным чынам:Ну і я правільна разумею, што ты хочаш сказаць, што я ігнарую сутнасць і зводжу гаворку ўбок?
не всеони, хто ігнаруе сутнасць і зводзіць гаворку ўбок, читают с конца.
я сделала вывод, что эта одна из возможных причин ігнаравання і зводу, учитающих с концаК'яры
- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Поделиться: