Я чёта тады так і не ўцяміла, да чаго воўк быў? Праз падобнасць да гераіні "Чырвоны каптурок"?к девочке с волком
Я чёта тады так і не ўцяміла, да чаго воўк быў? Праз падобнасць да гераіні "Чырвоны каптурок"?к девочке с волком
Я чёта тады так і не ўцяміла, да чаго воўк быў? Праз падобнасць да гераіні "Чырвоны каптурок"?
ты мот хоть попробуйчто-то я в раздрае![]()
даА картинка Женщины дождя точно Катеринина,но она,честно говоря,довольно обычная,нет?
А я все же думаю,ну почему не коломбина или венецианская дама,а вольто?подпись-то понятна и оч даже
но что же с картинкой...
да, печальваша картинка тоже в топе
думаю вольто не имеет рамок, по крайней мере таких как коломбинаа вольто?
Я яшчэ такую захоўвала. Але не рызыкнула яе прапанаваць. Мне яна несуръёзная, хаця мажліваі з ідэяй...А вам?довольно обычная
А мне, што маска масак, то бок маска ўдвая... Тым мацнейшы бронік...этим заманчива но это я свою проекцию сказала.
нц видишь - тут каждый свою грань беретТым мацнейшы бронік...
нетА мне, што маска масак, то бок маска ўдвая... Тым мацнейшы бронік...
раньше вообще считала это мелочью и глупостью - искать картинку
Ясна. Знімаецца.а я его тут не ловлю
Не имеет определенности,да,просто нейтральна.думаю вольто не имеет рамок, по крайней мере таких как коломбина
не имеет определенности
как ветер
этим заманчива
Я гэта зразумела....Проста сваё, відаць...Па мне маска - ужо маска. А калі за ёй яшчэ ёсць тая, якая любой стаць можа...яна яшчэ больш недаступна, хоць і гнуткая сама па сабе, так...Вольто может становится ЛЮБОЙ из масок, он многолик.
Просто в уменьшенном варианте даже непонятно,что там крылья....А вам?
Вось штосьці тут, так. Невызначанасць, якая не дазваляе пазнаць, ...якая пужае ў якойсьці ступені...Не имеет определенности
человеку всегда лучше быть открытым?Па мне маска - ужо маска. А калі за ёй яшчэ ёсць тая, якая любой стаць можа...яна яшчэ больш недаступна, хоць і гнуткая сама па сабе, так...
Я зразумела...Проста мне бачныя яны там. Але ж суб'ектыўна ж усё...Я адчуваю ў ёй настрой, і нават тое, што яна несур'ёзная...хутчэй наіўная...а іначай і не ўзляціш, відаць..Лётаюць ва сне-та толькі дзеці і падлеткі...А калі мэты ўзляцець няма - навошта крылы?Просто в уменьшенном варианте даже непонятно,что там крылья.
Не ведаю, anty...человеку всегда лучше быть открытым?