Психологическая беседка. Архив

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Igra

БЫТИЕ
Igra, ты драматызуеш, ІМХО.
Нет,что ты!))Откуда ты можешь знать?Мне уже иногда грозятся ноут разломать и выбросить)))Да и сама я чувствую,чё-то меня заносит)))

Ведаеш, яна добрая тым, што суразмоўцу не трэба здагадвацца і шукаць падтэкст. Напісаў наўпрост і ўсё.
Я люблю конкретику в жизни,у меня не хватает терпения на реверансы.А на форуме мне даже нравится некая недосказанность,это даёт возможность интерпретации и воображению,а иначе я бы ответила на что-то и всё,за что зацепиться?Я склонна мыслить образами и в других это ценю.

Пачуццё гумару ва ўсіх рознае
Да,это точно,у некоторых его вообще нет.Но я все равно буду шутить так,как шутится)))
Калі ты пра мяне...Дык я цалкам сабе чытаю тваю іронію і гульню, прабач ужо... Але не супраць паўдзельнічаць таксама. )))
Не стоит извинений,хватит уже извиняться-сказала так сказала:)))

Последнее редактирование:

k_ja_ra

Well-known member
Igra, мне цікавыя недасказанасць і магчымасць дамаляваць. Я дарэчы не раз гэта агучвала. Але дадумванні ў частцы крыўд дакладна не маё...Я эмацыйная занадта, не люблю крыўдзіць людзей. Цяжка перажываю гэта заўжды. Таму тут аддаю перавагу канктрэтыцы. Без дадумванняў.

Мне иной раз хочется сказать что-то более конкретное(вот как ты,например,это делаешь),но при этом по-настоящему зацепить и обидеть не хочется
У гэтай фразе мне чытаецца, што я якраз хачу зачапіць і пакрыўдзіць. Ты гэта хацела сказаць? То бок іранічныя чаплянні да кагосьці б не было (амаль да кожнага, хто бярэ ўдзел у гаворцы) - нармальна, "шэры кардынал, які маніпулюе" - гэта цалкам нармальна і зусім сабе не крыўдзіць, бо кожны проста абавязаны чытаць тут жарты...А правакатар - гэта адразу канкрэтыка і ні жарт ну ні разу, асабліва побач са словамі пра гульню (ігру)...

Ок. Тваё права. Збаўляй
обороты во всех отношениях

М-да... фігею ад нашых з табой размоў...

Igra

БЫТИЕ
Вось скажы шчыра, што цябе тады больш раз'юшыла: пост Солнцевай пра "што ж вы ўсе на адну" ці тое, што я там плюсанулася ("спасібнула")? Ці без розніцы? Мне цікава.
Нет,не без разницы)))ты ,не Солнцева.

k_ja_ra

Well-known member
Но я все равно буду шутить так,как шутится
Жартуй. Толькі я табе скажу. Часам твае жарты зусім і не жарты, ІМХО. А такое нармальнае імкненне зачапіць па жывому. Я не пра гэтую тэму, калі што.

Igra

БЫТИЕ
.Я эмацыйная занадта, не люблю крыўдзіць людзей.
Я сделала вывод,что ты делаешь это очень выборочно.По какой именно причине я еще не обдумала,но то,что ты дифференцированно подходишь в этом я почти уверена)))

Я не пра гэтую тэму, калі што.

У гэтай фразе мне чытаецца, што я якраз хачу зачапіць і пакрыўдзіць. Ты гэта хацела сказаць? То бок іранічныя чаплянні да кагосьці б не было (амаль да кожнага, хто бярэ ўдзел у гаворцы) - нармальна, "шэры кардынал, які маніпулюе" - гэта цалкам нармальна і зусім сабе не крыўдзіць, бо кожны проста абавязаны чытаць тут жарты...А правакатар - гэта адразу канкрэтыка і ні жарт ну ні разу, асабліва побач са словамі пра гульню (ігру)...
А,слушай,я поняла,мы цепляем друг друга-это у меня и в жизни бывает с некоторыми,жаль,что и с тобой тоже-я надеялась,что общение сможет быть не таким "без кожи")))Я вообще очень чувствительна и,если оппонент такой же,но несколько по-другому видит мир,то всё-жесть,и врозь и рядом-больно)))

У гэтай фразе мне чытаецца, што я якраз хачу зачапіць і пакрыўдзіць.

сказать что-то более конкретное(вот как ты,например,это делаешь)
Не знаю,может,і так чітается,но ты конкретно говорішь в мой адрес,нет?))

k_ja_ra

Well-known member
Igra, што чапляе цябе? я такі хачу пачуць гэта. Ну вось шчыра можаш сказаць? Правакатар? Я не веру, прабач... І тыя так званыя парады, калі так ужо пачытаць і не парады зусім, а пытанні. Хаця не спрачаюся, пытанні розныя бываюць...Вельмі розныя, і форма іх таксама. )) Але там, будзем лічыць, ціпа разабраліся...

Мяне таксама дарэчы звычайна болш раз'юшвае не сам допіс супраць мяне, а тое, што пад ім хтосьці плюсуецца. Усё . Тут Астапа нясе.)))

А цяпер, вось цяпер, што турбуе цябе? Хіба ты не гуляешся тут? ))) Ты цікава неяк успрымаеш (я без прабач, так?). Свае ўколы ты трактуеш гульнёй, дык чаму тады ў адказ табе чуецца сур'ёз? Гэта ж крывое люстра тады, не? ))) Вось па мне тут так. Калі ты напісала жартам - табе і адказ жартам. А калі адказ на поўным сур'ёзе, дык якія думкі ўкладаеш ТЫ ў свае допісы? Сур'ёз пад выглядам жарта? Сабе та прызнайся шчыра...

У мяне насамрэч няма аніякага жадання крыўдзіць цябе. Я проста камунікую, пры чым з задавальненнем. І тое, што няроўна да цябе дыхаю - відавочна. Прычым няроўна ў сэнсе сімпатыі. Я не чакаю ад цябе ўколаў. Дый мяне ўжо складана ўкалоць...

На што я не адказала? А тут:

Давай уже конкретно,ёлы-палы,раз ты здесь и я здесь и ты говоришь!
Ты калі ў бел тэме па-расейску напісала і пра дзяцей. якія перад мамай выслугоўвюцца, ні разу не хацела зачапіць? :) Ты ж выкручвалася потым як вуж на патэльні, а? )))) Прабач...

Не знаю,может,і так чітается,но ты конкретно говорішь в мой адрес,нет?
Я кажу ў твой адрас, а пры гэтым у адрас іншых я белая і пухнатая, ці ты пра што? Дык а навошта мне гуляць/жартаваць/казаць "непрыемнасці" (патрэбнае падкрэсліць) таму, хто не робіць тое самае ў мой адрас? Гэта не лагічна, не? Ну каму мне казаць "канкрэтна"? Субару? Кацярыне? каму?

Igra

БЫТИЕ
якія перад мамай выслугоўвюцца, ні разу не хацела зачапіць? Ты ж выкручвалася потым як вуж на патэльні, а? ))))
Ооо!Выслужіваюццааа????Я такого не пісала,спросі у себя,что не так,еслі ты ТАК прочітала.Я оправдываться не хочу,но мне даже странно,что ты уверена про мой белорусскій,я трі неделі как вообще вспомніла о его существованіі,не удивительно,что иногда забываю на нём писать-я в ту тему,как на урок бел.мовы захожу.
Ай,фигня какая-то,разборки,вот это действительно ни к чему.Отчего сразу не спросила,если так?

Я проста камунікую, пры чым з задавальненнем. І тое, што няроўна да цябе дыхаю - відавочна. Прычым няроўна ў сэнсе сімпатыі. Я не чакаю ад цябе ўколаў. Дый мяне ўжо складана ўкалоць...

Кьяра, я тебя вообще не понимаю,ты пишешь,что общаешься с удовольствием-со мной,такой,какая я есть и при этом столько моих несовершенств тебе режут глаз,что мне уже и тебя жалко и себя-пора прекращать.Завтра сотру всё.

k_ja_ra

Well-known member
Спытала ўжо. :)

Отчего сразу не спросила,если так?
А мне ясна было ўсё. Чаго пытацца? :) Я не пакрыўдзілася, бо ведаю, як у мяне справы наконт гэтага. І на якой стадыі мае дзеці.(не вельмі сабе, але пачатак ёсць) Навошта мне гэтыя высвятленні? Я напісала, як пачула. Хіба гэта не чыталася ў маім посце?

Igra, давай так. Калі ў цябе ёсць жаданне сварыцца, не камунікаваць, змяншаць сваю прысутнасць, я не ў моцы гэтаму супрацьстаяць.

Тое, што гэта засмуціць мяне, я агучыла ўжо некалькі разоў. Ты мне падабаешся, ЛЮБОЙ, ты мне цікавая, і я хачу камунікаваць з табой.))) Гэта ўсё, што я магу сказаць.

Далей абіраеш ты.

Добрай ночы.

п.с. разборкі паміж дзвюмя - патрэбныя. Калі ёсць жаданне будаваць адносіны. Няма жадання - можна не разбірацца.

:)

и при этом столько моих несовершенств тебе режут глаз
???? Дзе такое? Чёта я суперлюдзей пакуль не сустракала...Ты думаеш, я разлічвала падобнае ў табе знайсці? Пры чым падазраючы, што ты ВЕЛЬМІ падобная да мяне самой?)))

Igra, добрай ночы. :) :) :)

Igra

БЫТИЕ
Дык а навошта мне гуляць/жартаваць/казаць "непрыемнасці" (патрэбнае падкрэсліць) таму, хто не робіць тое самае ў мой адрас? Гэта не лагічна, не?
Вообще-то на минуточку-я не стобой разговаривала,а с Юнико,там "твоего адреса" вообще не стояло,а после этого всё и пошло.
А мне ясна было ўсё. Чаго пытацца?
Если бы так,то и сейчас незачем было бы.
разборкі паміж дзвюмя - патрэбныя. Калі ёсць жаданне будаваць адносіны. Няма жадання - можна не разбірацца.
Не знаю,как разборки могут помочь строить отношения.Зачем выяснять,если не обиделась и всё ясно?Не понимаю.

Ты мне падабаешся, ЛЮБОЙ, ты мне цікавая, і я хачу камунікаваць з табой.))) Гэта ўсё, што я магу сказаць.
Ты мне таксама цікавая,але ТАК каммунікаваць я не бачу сэнсу,трэба неяк інакш.Мне аж галава разбалелася.Дабранач.

subaru

Active member
Именно по этой причине мы мусолим эту тему второй день, да? :)))

:)))))) это у меня разница с вами минус 10 часов))) все, сорри, больше воду не мутю))
ПыСы Хотя иногда очень хочется))... в смысле поговорить))

Mahima

переименовалась:)
Вось ты скажы, калі аўтобус стаіць, ты чакаеш, пакуль ён паедзе, ці, жадаючы рабіць хоць штосьці, толькі не тупа чакаць, ідзеш пешшу? З рызыкай, што аўтобус раней за "тваё пешшу" паедзе?
зависит от настроения:)
Ты не заўважала, што чагосьці просяць менавіта ў таго, хто дае, напружваюць таго, хто гатовы "напружвацца"? Гэта не ўзаемны працэс, чаканні? А? То бок, можа, і мы часткова "сігналы" даем, нават не ўсведамляючы гэтага, не?
наверное. А, может, мне просто стоит малость расширить эти свои границы наконец...второе мне кажется более вероятным.

Кьяра, Igra, НОЧЬЮ НАДО СПАТЬ! Или сексом занимацца:))) Простите уж за конкретику.

k_ja_ra

Well-known member
Вообще-то на минуточку-я не стобой разговаривала,а с Юнико,там "твоего адреса" вообще не стояло,а после этого всё и пошло.
Я ўжо прынесла выбачэнні за тое.

трэба неяк інакш
Я згодная. :)

Мне аж галава разбалелася.
Мне шкада. Прабач.)))

зависит от настроения
У мяне без варыянтаў. :)

А, может, мне просто стоит малость расширить эти свои границы наконец..
Я не ведаю... ))) :)

НОЧЬЮ НАДО СПАТЬ! Или сексом занимацца
Я сава. Паспеваю і то і другое і трэцяе...:) ))) А калі сур'ёзна....Так, твая праўда, безумоўна...

Мае прабачэнні. Усім. )))) Проста
иногда очень хочется))... в смысле поговорить))
)))
Соррі. :sorry:

Igra

БЫТИЕ
НОЧЬЮ НАДО СПАТЬ! Или сексом занимацца Простите уж за конкретику.
Ты права,это точно,мне и муж тоже самое говорит:)))
А вообще я тоже "сова",мы оба совы,хотя в последнее время я осовела окончательно:prankster:

Igra

БЫТИЕ
А, может, мне просто стоит малость расширить эти свои границы наконец...второе мне кажется более вероятным.
Не могу въехать,ты имеешь ввиду расширить границы распространения сигнала или границы личного пространства,чтобы ожидания других были дальше от тебя?

вроде как все началось с моего поста Блин, если бы я знала...
Слу,я сама потом думала,что началось-то с твоего поста)))а отгребала я)))конечно,я вставила 5 копеек,мне казалось,что вполне безобидных,ан нет)))А чтобы ты сделала,если бы знала,присоединилась?)))Это вот и есть то,что "напружваюць таго,хто гатоў напружвацца"???:)))

Давайте уже эту страницу перевернем и пойдем дальше, в жизни так редко встречаются люди, с которыми интересно поговорить...
Давайте,на 36 странице уже о другом будем,да?)))А ты почитала наше "ночное",да?Понравилось?:sorry:

k_ja_ra

Well-known member
Igra, вярнулася дадаць. Апошняе. Я першая пачала, таму першая спыніцца мушу. У цябе быў ход у запасе. А я яго табе не дала. А павінна была. Ён у цябе ёсць, гэты ход. Карыстайся, калі што.

:) :drinks:

в жизни так редко встречаются люди, с которыми интересно поговорить...
+1.

juniko

self-made woman
Igra, а ты правакатар, а?
Слушай, зря ты так прямо в лоб. Человек и тк из-за моей подписи расстраивается, все ей намеки видятся. Переживает, ночами не спит, грозится матом ругаться.... Тяжело наверное.
я обещаю тебя больше не провоцировать,очень постараюсь.
- значит что-то все-таки было......
извини,что так было—провокатором мне быть не хочется.
Вот мы реально видим пользу от общения на форуме, человек признает свои прошлые ошибки, извиняется, и если мы в дальнейшем увидим отсутствие провокаций - зафиксируем высокий личностный рост. А его надо поощрять.
Igra, :clapping::clapping::clapping::clapping:

juniko

self-made woman
Хотя иногда очень хочется))... в смысле поговорить))
"Присоединяйтесь, барон, присоединяйтесь" (с)
Особенно с учетом того, что последние 5 страниц напоминают разговор школьниц-подростков, кто с кем дружит, кто кого обидел, кто кому что сказал. Никого не хочу обидеть, но
НОЧЬЮ НАДО СПАТЬ! Или сексом занимацца
Можно еще днем вести активную жизнь в реале, что бы вечером падать без сил :)

Блин, ну зачем? сама ведь нарываешься...
Я???? Я пытаюсь похвалить человека за искренность, а вы опять все переиначиваете. Я вон даже смайлики нашла.
Это же так важно для внутреннего роста - найти в себе силы признаться в прошлых ошибках и измениться.

Igra

БЫТИЕ
Инструктора зовут Липень Андрей
Спасибо,буду искать его,тем более,что никого другого мне и не рекомендовали.:)

У цябе быў ход у запасе. А я яго табе не дала. А павінна была. Ён у цябе ёсць, гэты ход. Карыстайся, калі што.
Не,дзякуй,хай будзе фора;)

juniko

self-made woman
Кстати, кроме йоги можно еще попробовать цигун - это китайское исскуство саморегуляции организма. только его сейчас не рекламируют, все между своими.
Очень хорошая вещь. Никакого напряжения, никаких стояний на голове, ею даже пенсионеры занимаются успешно.
Вот если видели съемки из китайских скверов по утрам, где люди руками и ногами водят? - это именно цигун.

Igra

БЫТИЕ
juniko, спасибо вам за такое трепетное внимание ко мне в стиле "я помню все твои трещинки",я тронута, и рада,что благодаря мне вы еще лучше можете выразить свою индивидуальность:hi:

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху