Нет, это из другой оперы.
Так? Чаму?
Я понимаю, что принять это не просто
Што гэта? Праблемы з аўтаноміяй?)
Саша не читает аннотации, пьет что я даю)
Ты яшчэ палавую прыналежнасць улічвай.))) Мужчыны ў прынцыпе рэдка анатацыі да лекаў чытаюць, незалежна ад аўтаноміі.) Іх стыхія - рамонт. А вось жанчыны кантралююць у сваёй масе назначэнні.) Хаця не ўсе, так.)
И еще, я бы предложила подумать, что с эти делать,
Дзякуй.) Толькі ў мяне няма патрэбы штосьці рабіць, бо няма ніякага дыскамфорту, нават калі нейкая праблема і існуе, на твой погляд.
З таго, што ты прапанавала, мне пасуе толькі няўменне і нежаданне набываць сабе рэчы. Але тут рэч а) у перфекцыянізме (я рэдка бываю задаволеная пакупкай) і б) нецікавасці да тэмы рэчаў і пакупак у прынцыпе ( я не ў тэме марак, крутых крам, распродажаў, СП, і г.д.) Рэчы я набываю выключна ў выпадку крайняй патрэбы. Калі ідзе сезон, а абутку няма, джынсы працёрліся, ідзе юбілей, а ў мяне ніводнай сукенкі, дзяцей трэба збіраць у школу і г.д.
То бок як па мне, дык каб можна было хадзіць голым - я б хадзіла.) Так, каб я штосьці пабачыла і вось захацела (я гэта паказвацюь у кожным серыале), ці схадзіла, як іншыя, зняць стрэс на шопінг - проста не бывае, гэта проста іншая планета.))) Мне гэтага ніколі не зразумець.)))
Але і радасці большай, чым калі надзвычайная патрэба (глядзі вышэй) такі задаволілася (абутак сеў, знайшлася сукенка і г д.), і прычым хутка - у мяне няма.))) Бо гэта значыць, што да наступнага разу я свабодная ад гэтага гемара з вешчізмом.

)))))
Так. І я не хачу. Занадта па-рознаму мы тут глядзім і адчуваем.)