Вишня-черешня
я - песец. И я пришел.
^))) да!Болтун
часто отношения не складываются из-за этого
^))) да!Болтун
Мы тут пры чым? Мы не адзиная навучальная ўстанова, але даследванні такія были и вельмі цікавыя.А ў вас там сур'ёзныя псіхалагічныя даследаванні праводзяцца на кансультацыях? Асаблівасці нервовых працэсаў і тып тэмпераменту кожнага абітурыента вызначаюцца?
да, есть. И записываются по формуле, что я выложила на зеленом листике))Интересно,есть ли такие тесты,где помимо основного темперамента определяются и остальные по убыванию в приблизительном процентном соотношении.
Я ні разу не чула, каб дзе-небудзь на ўступных экзаменах тыпы тэмпераменту вызначалі.Мы тут пры чым? Мы не адзиная навучальная ўстанова, але даследванні такія были и вельмі цікавыя.
Я нічога і не казала пра ўступныя іспыты. Гэта рэкамендацыі на будучыню - распрацаваць методыку адбору людзей, якая б улічвала і гэта. І неўлік тэмпераментаў разглядаецца як праблема. Бо выбіраюць пакуль "як атрымаецца".Я ні разу не чула, каб дзе-небудзь на ўступных экзаменах тыпы тэмпераменту вызначалі.
Асабіста мне не бачыцца гэта добрай ідэяй, калі побач з экзаменамі трэба будзе яшчэ і псіхалагічныя тэсты праходзіць. Асабліва, калі апошнія будуць падставай для адмаўлення ў прыёме.Гэта рэкамендацыі на будучыню - распрацаваць методыку адбору людзей, якая б улічвала і гэта.
Такой тест неплохо иметь для абитуриентов.А результат его можно использовать в случае сомнений или выбора межда двумя равноценными,как дополнительный критерий.Асабіста мне не бачыцца гэта добрай ідэяй, калі побач з экзаменамі трэба будзе яшчэ і псіхалагічныя тэсты праходзіць. Асабліва, калі апошнія будуць падставай для адмаўлення ў прыёме.
У якасці даследаванняў, цікавасці дзеля - на здароўе. Але не ў якасці крытэра адбору.
Ніхто не казаў аб гэтым, як аб крытэрыі адбору. Але, гэта ўсё роўна вылезе. Ну не пройдзе флегматык нікуды. А вось педагогам, каб лепш вучыць, добра было б ведаць пра асабівасці тэмпераменту навучэнцаў.Але не ў якасці крытэра адбору.
а почему нет?*шэптам* я пачынаю на поўным сур'ёзе думаць, што тут.бай нас такі чытае і на падставе тутэйшых тэм/размоў ваяе свае артыкулы.
Я когда такое читаю, всегда задумываюсь, 29 лет - это непримиримая юность.Вообще, оглядываясь назад, понимаю, что ничего мне не пригодилось в жизни из кружков и секций. У меня был талант к словам, и нужно было просто дать мне мои любимые книги и не трогать. Ведь в итоге именно словами я сейчас на жизнь и зарабатываю.
зачастую или постоянно?И родители зачастую заставляли ходить на тренировки.
Это сложно понять. Даже сейчас. Дети с удовольствием занимаются тем, что что дается легко. Я точно помню, что легко мне давалась математика, я занималась ей сама с удовольствием и желанием.зачастую или постоянно?
Может. Когда ребенок хочет выигрывать, побеждать.Играть мне нравилось, но профессиональный спорт - это не просто игра, это часовые кроссы, нудная тяжелая работа в тренажерном зале, физические нагрузки до боли и т.п. Я не скажу, что это может вообще нравится.
В таком контексте мой ответ на вопрос о желании - я не хотела.Может. Когда ребенок хочет выигрывать, побеждать.
и мой сын не хочет заниматься спортом для достижений, соревнований и т.п. А просто так заниматься не хотят тренераВ таком контексте я не хотела.
Вот ИМХО, это реальная проблема у нас.... Была тогда и есть сейчас.и мой сын не хочет заниматься спортом для достижений, соревнований и т.п. А просто так заниматься не хотят тренера