Психологическая беседка. Архив

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

k_ja_ra

Well-known member
нафига так "тягать кота за хвост"
Я думаю, гэта ўсё ж спроба выруліць на нармальную камунікацыю. Іначай рэплікі/пытанні/адказы проста ігнараваліся б. Плюс такі адстойванне сваіх межаў, так.) Не без гэтага.)
Асабіста я хачу дамагчыся такога фармата, у якім "страна советов" існавала б выключна па запыце, а не ў адказ на любы каментар ці неўпадабанае пытанне. Прынамсі ў дачыненні да сябе.

Igra

БЫТИЕ
Но... я понимаю, что подобные диалоги как сегодня (даже в двух парах) я не имею право запрещать, это желание и выбор только действующих участников.
И я это прекрасно понимаю, и не запрещаю-это как вообще возможно?) Иногда прокручиваю, а иногда хочется попытаться разобраться и понять.

BabuschkinHaus

Well-known member
Скажите, пожалуйста, а вам зачем знать это и в самом деле? Что вы будете с этим знанием делать?
Если я правильно поняла и вопрос ко мне))), то мне интересно получить ответ на свои вопросы, интересны разные т.з. на этот счет, интересно, зачем именно "так, а не иначе...". Что буду делать? Как всегда), думать, применять где-то...

Иногда прокручиваю, а иногда хочется попытаться разобраться и понять.
+1), мне сегодня тоже захотелось понять...

оооо! спасибо. Теперь чаще буду под таким углом рассматривать.
Я ее (Кьяру) теперь только под таким углом и рассматриваю))) (простите, Кьяра, что в третьем лице)...

k_ja_ra

Well-known member
то мне интересно получить ответ на свои вопросы, интересны разные т.з. на этот счет, интересно, зачем именно "так, а не иначе...".
Ну вось.) А пытаецеся, нашто тое ж іншым.) Роўна для гэтага ж.)

k_ja_ra

Well-known member
BabuschkinHaus, мне падабаюцца пытанні, якія вымушаюць задумацца і праверыць уласныя дэкларацыі і прынцыпы. У сэнсе, мне падабаецца, калі яны задаюцца мне. Карэктна, дакладна, па сутнасці, з паясненнямі, што і чаму цікавіць і г.д. Адпаведна, і сама люблю задаваць такія. Мне цікава, што чалавек адкажа, як будзе паводзіцца, ці дасць агрэсію ў адказ, ці адкажа "сам дурак" і г.д. Гэта і ёсць псіхалогія.)
Мажліва, я даследчык, так.) Назіральнік. ) Але тое ж я раблю і з самой сабой.:) Так што ўсё сумленна.)

k_ja_ra

Well-known member
Ну і так, адпаведнасць - мой пункцік.) Чэл, які заклікае да ветлівасці з дапамогай матных слоў, выклікае ў мяне неразуменне і патрэбу высвятляць, што ж тут не так.))))

k_ja_ra

Well-known member
subaru, ну ўступі ўжо як-небудзь.))))

Ой, а я толькі што смешнае прачытала. ) Не ведаю, у якую тэму кінуць. І баюся, што шэраг удзельнікаў можа закрануць, але так хочацца падзяліцца.))))
Рызыкну ў суседняй тэме ўсё ж.))))

Симона-Таисия

созерцаю мир...
subaru,
серьёзным голосом* - сначала прочувствуй свой страх, в какой части тела он у тебя находится, потом включи осознанность и задумайся, на сколько важно для тебя вступать в разговор. Затем хорошенько продумай фразу, чтобы никого не обидеть...
и если ты ещё не передумала, то.... пиши :)))

BabuschkinHaus

Well-known member
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху