Психологическая беседка. Архив

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

k_ja_ra

Well-known member
Весь вопрос не твое или ты считаешь, что это не твое, потому что ты не достиг этого.
Я думаю, не без гэтага. Зелен вінаград таксама можа мець месца. І фраза "ай, гэта ўсё стэрэатыпы" гучыць нашмат прыемней, чым "я на жаль, так і не здолела, хоць і хацела".

Пад усё можна падвесьці якую заўгодна выснову.
Якую заўгодна базу, я б сказала.) Так, я менавіта пра гэта.) Ні разу не прыніжаючы ні твайго рашэння, ні вашага з сынам выбара.)

subaru

Active member
потому что мужчины предпочитают худых.. по крайней мере 98% стереотип это или просто статистика?
слушай, ну вот я вижу вокруг много противоположных примеров. Как с этим быть? Может, это стереотип, сложившихся в определенной местности?

Igra

БЫТИЕ
Як па мне, дык стэрэатып "раз ты не можаш паехаць адпачнуць без дзіцяці, то ты ў палоне стэрэатыпаў" яшчэ горшы чым "ты не павінны ехаць без дзяцей".)
Мне, прыкладам, нецікава без дзяцей. Ні адпачываць, ні ездзіць.) Мне цікава бачыць і дзяліцца з імі.) То бок гэта мне трэба, а не стэрэатыпу.)
Нет, не так совсем) Необязательно всем хотеть и ездить отдыхать без детей. К тому же это только для примера. Стереотип, если ты хотел бы, но не едешь потому что...и дальше у каждого свое или даже целый список. Если объективно не можешь-это обстоятельства. Если ты хочешь с детьми-это твое желание. Зачем в крайности бросаться? Сама ж писала, что все в меру хорошо.

Orion

Созвездие
слушай, ну вот я вижу вокруг много противоположных примеров. Как с этим быть? Может, это стереотип, сложившихся в определенной местности?
ты в америке :) там все такие, у них нет другого выбора :)

Igra

БЫТИЕ
ну вот в статье иметь энное количество лишнего веса - не круто - стереотип? а тебе в этом весе хорошо.. и дальше что? все кто тебе нравится проходят мимо.. просто не видят, потому что мильен и маленькая тележка худых, которые обращают внимание.. а это стереотип? или обстоятельство уже?
Я статью не читала, но это какой-то пунктик и стереотип, что проходят мимо из-за лишнего веса)

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Якую заўгодна базу, я б сказала.)
ну ці так)
У іншай тэме адна фарумчанка распавядала, як тата даў грошы на новыя боты дзіцёнку. А яна, фарумчанка гэтая, замест ботаў купіла на гэтыя грошы прыбабас для кампа, які дазволіў зрабіць працу больш эфектыўнай. І ў выніку яна, не адразу, канечне, пачала зарабляць большыя грошы.
Ну вось у мяне неяк так жа)

k_ja_ra

Well-known member
У іншай тэме адна фарумчанка распавядала, як тата даў грошы на новыя боты дзіцёнку. А яна, фарумчанка гэтая, замест ботаў купіла на гэтыя грошы прыбабас для кампа, які дазволіў зрабіць працу больш эфектыўнай. І ў выніку, не сіюмінутна, канечне, пачаць зарабляць большыя грошы.
Ну дзіця ж босым не хадзіла, правільна? ) То ў чым увогуле праблема? У тым, што тата мог абурыцца тым, што грошы, дадзеныя на дзіця, патрацілі на штосьці іншае? Дык гэта пытанне ўзаемаадносінаў маці і бацькі, а не стэрэатыпаў.)

katia-ka

Kitoks Pasaulis
но это какой-то пунктик и стереотип, что проходят мимо из-за лишнего веса)
Я ў сваю чаргу ведаю шмат дзяўчат, у якіх ні грама лішняй вагі. І разумныя, і прыгожыя. І маюць такую ж праблему: тыя, хто ім падабаецца, праходзяць міма.

То ў чым увогуле праблема?
я не пра праблемы) А пра прыарытэты)

Orion

Созвездие
Я статью не читала, но это какой-то пунктик и стереотип, что проходят мимо из-за лишнего веса)
ну эт смотря что подразумевать под лишним весом :) многие мужчины знаю скажут что любят пухленьких, только эти их пухленькие по моим меркам натурально худые, просто не плоские, а с грудью и попой :)

subaru

Active member
Зелен вінаград таксама можа мець месца. І фраза "ай, гэта ўсё стэрэатыпы" гучыць нашмат прыемней, чым "я на жаль, так і не здолела, хоць і хацела".
виноград этот может иметь, а может и не иметь это самое место. Потому что ключевое здесь "хотела". Если хотела действительно и не смогла, это одно. И как, и чем ты себя оправдываешь, уже личное дело. А если плыла по течению, потому что "так принято/надо/должна...", а потом поняла, что это не твое, а из области навязанного, то именно это навязанное и есть стереотип.

k_ja_ra

Well-known member
Усё зразумела, што галоўнае не вага.) Але тое, што чалавек з нармальная вагай больш прывабны, больш арганічны пры іншых роўных, і для мужчын у тым ліку - факт.) І адмаўляць яго - тое ж, што расказваць, што можна жыць, робячы толькі і выключна тое, што хочаш.) Па мне.)

Orion

Созвездие
а-ха-ха)) можно подумать)) вот и еще один стереотип
ну я реально не видела у нас НИ ОДНОГО мужчины который выбрал бы толстую женщину.. не полноватую.. и не тот вариант когда женился на худой, а потом она растолстела и ее уже просто не бросишь..

І маюць такую ж праблему: тыя, хто ім падабаецца, праходзяць міма.
ну тут видимо другая проблема.. что не опровергает того что на толстых не смотрят вообще :)

k_ja_ra

Well-known member
виноград этот может иметь, а может и не иметь это самое место. Потому что ключевое здесь "хотела". Если хотела действительно и не смогла, это одно. И как, и чем ты себя оправдываешь, уже личное дело. А если плыла по течению, потому что "так принято/надо/должна...", а потом поняла, что это не твое, а из области навязанного, то именно это навязанное и есть стереотип.

subaru, усё так. Проста апошнім часам ёсць тэндэнцыя кідання ў нейкія крайнасці, па мне. Гэта і псіхалогіі тычыцца. І, напэўна, ад крайнасцяў усе праблемы. Спісваць усё на стэрэатыпы так жа кепска, як ва ўсім стэрэатыпаў пільнавацца.
Увогуле, стэрэатып - не так і кепска.) Гэта своеасаблівая праграма, якая дазваляе чалавеку эканоміць рэсурс, якога тут і не толькі тут многім не хапае. Гэта мажлівасць успрымаць стандартна стандартную сітуацыю, не марнуючы сілы на тое, каб штораз вынаходзіць ровар.)
То бок...зноў вяртаемся да балансу.)

Igra

БЫТИЕ
І фраза "ай, гэта ўсё стэрэатыпы" гучыць нашмат прыемней, чым "я на жаль, так і не здолела, хоць і хацела".
Такое тоже есть. Есть разное и всего очень и очень много-вариантов, нюансов и тд.
Ну, и я думаю, что кому-то эта проблема может быть в самом деле и не близка и не актуальна-не вижу проблем, чтобы оставаться при своем:)
Да, становясь старше, легче со стереотипами расправляешься и видишь их лучше, имхо.

k_ja_ra

Well-known member
Нет, не так совсем)
Чаму не так? :) Ты нязгодная, што "раз ты не можаш паехаць адпачнуць без дзіцяці, то ты ў палоне стэрэатыпаў" - гэта таксама стэрэатып і нічым не лепшы за стэрэатып "ты не павінны ехаць без дзяцей"? Ці што ты абвяргаеш? :)

Igra

БЫТИЕ
І адмаўляць яго - тое ж, што расказваць, што можна жыць, робячы толькі і выключна тое, што хочаш.) Па мне.)
А кто отрицает?

ну я реально не видела у нас НИ ОДНОГО мужчины который выбрал бы толстую женщину.. не полноватую..
Где у нас? Я видела в РБ и РФ такие варианты. Однако речь не идет о том, что иметь лишний вес это хорошо.

k_ja_ra

Well-known member
А кто отрицает?
Напэўна ніхто.) Але ніхто і не сцвярджае, што адсутнасць залішняй вагі - гарант поспеху ў жыцці.
Вага - адзін з фактараў рызыкі, скажам так.)
Пагаворка "лепей быць здаровым і багатым, а не бедным і хворым" збольшага рулюе.)
Пры іншых роўных, думаю, усе хацелі б быць стройнымі, прыгожымі, здаровымі, з грашыма і г.д.)

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху