Лариса Коланда
New member
точка зрения про срок беременности и ПДР, переводная статья http://naturalbirth.ru/public/birthtime.php
так можно до чего угодно додуматьсяа ці можна расцэньвацца як сьвядомае падстаўленьне пад пагрозу немаўляці знаходжаньне побач старэйшага хворага дзіцятка?
Вот же ж, а в прошлый раз так было классно-и беременность чудно вели, и к родам очень доброжелательно отнеслись и педиатры, и гинеколог (последняя даже со словами "по-человчески я вас вполне понимаю"), я аж прямо восхитилась нашим городком по сравнению с первой беременностью в Минске, когда мне кровь портили даже без ДР, только по той причине, что гинеколог была озлоблена количеством беременных на ее участке. И вот нате вам-получи фашист гранатугэты дзядзька, шкада, я яго прозьвішча не запомніла, яшчэ заўтра зьбіраўся у наш цудагарадок завітаць
sergovlena, а ці можна расцэньвацца як сьвядомае падстаўленьне пад пагрозу немаўляці знаходжаньне побач старэйшага хворага дзіцятка? у дачкі дзіўны кашаль, зараз з мужам у паліклініку пашыбуюць
см. Уголовный кодекс РБ, но это еще надо доказатьі нешта не магу знайсьці, ці прапісанае нейкае пакараньне за разгалошваньне ўрачэбнай таямніцы?
осада, однакону і хто казаў пра нашу бедную дзяржаву. Вось і хуткая ў нас пад вокнамі. Іх абавязалі кожны вечар праведваць маю сьціплую пэрсону. Даеш гінэколяга нашага раёну ў міністры аховы здароўя
Ага, измывается над бедными фельдшерами, которым передохнуть бы между вызовами.Даеш гінэколяга нашага раёну ў міністры аховы здароўя
мнение на тему: "Есть ли для вас разница между домашними родами и "индивидулаьным роддомом на дому?" Последнее подразумевает медпомощь на дому, пусть даже в лице единственной небольнично одетой акушерки. Если есть то, какая и что лично вы предпочитаете. (Если не лень в скобках укажите сколько у вас деток/ соколько из них домашних).
ну і хто казаў пра нашу бедную дзяржаву. Вось і хуткая ў нас пад вокнамі. Іх абавязалі кожны вечар праведваць маю сьціплую пэрсону.